Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

София

Мнения: 3 619
Здравейте,

Как да панирам топено сирене от тези триъгълните, които продават?
Много ми хареса в едно заведение - беше с кокос панировката  newsm78 и го сервираха със сладко от боровинки.
Утре имам имен ден и искам да изненадам гостите си - помагайте  Smile
Цитирай

Видин

Мнения: 2 657
Изглежда вкусно Very Happy

Ще следя темата с интерес Winkдано моми4етата да помогнат със съвети Very Happy
Цитирай

София

Мнения: 368
Аз съм хапвала,но беше приготвено с обикновена паста Патафри като че ли и ни беше сервирано като топъл ордъовър.
Цитирай

София

Мнения: 1 182
аз си ги панирам триъгълничетата със следната панировка
2 яйца
едно малко шише газирана вода-250 мл.
брашно колкото да стане "тесто" с гъстотата на боза
сол

потапят се топените сиренца и се пържи в горещо олио.
с тази смес панирам и хапки бяло сирене,кашкавалчета и какво ли още не Hug
Цитирай

Видин

Мнения: 2 657
аз си ги панирам триъгълничетата със следната панировка
2 яйца
едно малко шише газирана вода-250 мл.
брашно колкото да стане "тесто" с гъстотата на боза
сол

потапят се топените сиренца и се пържи в горещо олио.
с тази смес панирам и хапки бяло сирене,кашкавалчета и какво ли още не Hug


Мерси   bouquet
Цитирай

София

Мнения: 3 619
аз си ги панирам триъгълничетата със следната панировка
2 яйца
едно малко шише газирана вода-250 мл.
брашно колкото да стане "тесто" с гъстотата на боза
сол

потапят се топените сиренца и се пържи в горещо олио.
с тази смес панирам и хапки бяло сирене,кашкавалчета и какво ли още не Hug

А във фритюрник става ли?
И трябва ли да се сложат преди пърженето във фризер да стегнат?
Цитирай

в семейството

Мнения: 392
Аз ги панирах така:
1.овалвам ги в брашно
2.потапям ги в разбити и яйца
3.овалвам ги в счукан корнфлейкс.

Аз също ги сервирах със сладко от боровинки.
Облизаха си пръстите, а аз обрах овациите. smile3501
Цитирай

София

Мнения: 3 619
Да се отчета - гостите си облизаха пръстите.
Панирах ги така:
Брашно, яйце и накрая картофено пюре от това полуготовото като люспи което е, омесено с кокосови стърготини.
Изпържих ги във фритюрника  Smile
Станаха божествени  Smile
Цитирай

София

Мнения: 1 096
А в тиган дали ще стане? Харесва ми идеята много Very Happy
Цитирай

Бургас

Мнения: 3 553
Виж тази тема, как се панират хапки сирене, кашкавал или шунка. Тук в Бургас им казваме байганети Wink

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=68916.0
Цитирай

София

Мнения: 1 096
Мерси записах си рецептите ви и ще пробвам скоро, да видим какво ще сътворя. Звучат много хубаво тез нещица, а и аз обичам.  Very Happy
Цитирай

София

Мнения: 3 619
А в тиган дали ще стане? Харесва ми идеята много Very Happy
Да, трябва да е много сгорещено олиото обаче и да е повечко  Wink
Цитирай

София

Мнения: 3 619
Виж тази тема, как се панират хапки сирене, кашкавал или шунка. Тук в Бургас им казваме байганети Wink

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=68916.0
Байганетите ги знам, аз обаче правих топени сиренца  Wink
Цитирай

Бургас

Мнения: 3 553
Виж тази тема, как се панират хапки сирене, кашкавал или шунка. Тук в Бургас им казваме байганети Wink

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=68916.0
Байганетите ги знам, аз обаче правих топени сиренца  Wink

Дали топени или обикновенни сиренца, панировката подлежи на импровизация, също и пълнежа. Wink


Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.