Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 15 апр. 2006, 16:11 ч.
  • Преглеждания  6 584  Мнения  13  Онлайн  1
Отговори
  • София
  • Мнения: 3 632
Здравейте,

Как да панирам топено сирене от тези триъгълните, които продават?
Много ми хареса в едно заведение - беше с кокос панировката  newsm78 и го сервираха със сладко от боровинки.
Утре имам имен ден и искам да изненадам гостите си - помагайте  Simple Smile

Реклама
# 1
  • Видин
  • Мнения: 2 657
Изглежда вкусно Grinning

Ще следя темата с интерес Winkдано моми4етата да помогнат със съвети Grinning

# 2
  • София
  • Мнения: 369
Аз съм хапвала,но беше приготвено с обикновена паста Патафри като че ли и ни беше сервирано като топъл ордъовър.

# 3
  • София
  • Мнения: 1 182
аз си ги панирам триъгълничетата със следната панировка
2 яйца
едно малко шише газирана вода-250 мл.
брашно колкото да стане "тесто" с гъстотата на боза
сол

потапят се топените сиренца и се пържи в горещо олио.
с тази смес панирам и хапки бяло сирене,кашкавалчета и какво ли още не Hug

# 4
  • Видин
  • Мнения: 2 657
аз си ги панирам триъгълничетата със следната панировка
2 яйца
едно малко шише газирана вода-250 мл.
брашно колкото да стане "тесто" с гъстотата на боза
сол

потапят се топените сиренца и се пържи в горещо олио.
с тази смес панирам и хапки бяло сирене,кашкавалчета и какво ли още не Hug


Мерси   bouquet

# 5
  • София
  • Мнения: 3 632
аз си ги панирам триъгълничетата със следната панировка
2 яйца
едно малко шише газирана вода-250 мл.
брашно колкото да стане "тесто" с гъстотата на боза
сол

потапят се топените сиренца и се пържи в горещо олио.
с тази смес панирам и хапки бяло сирене,кашкавалчета и какво ли още не Hug

А във фритюрник става ли?
И трябва ли да се сложат преди пърженето във фризер да стегнат?

# 6
  • в семейството
  • Мнения: 394
Аз ги панирах така:
1.овалвам ги в брашно
2.потапям ги в разбити и яйца
3.овалвам ги в счукан корнфлейкс.

Аз също ги сервирах със сладко от боровинки.
Облизаха си пръстите, а аз обрах овациите. smile3501

# 7
  • София
  • Мнения: 3 632
Да се отчета - гостите си облизаха пръстите.
Панирах ги така:
Брашно, яйце и накрая картофено пюре от това полуготовото като люспи което е, омесено с кокосови стърготини.
Изпържих ги във фритюрника  Simple Smile
Станаха божествени  Simple Smile

# 8
  • София
  • Мнения: 1 103
А в тиган дали ще стане? Харесва ми идеята много Grinning

# 9
  • Бургас
  • Мнения: 3 553
Виж тази тема, как се панират хапки сирене, кашкавал или шунка. Тук в Бургас им казваме байганети Wink

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=68916.0

# 10
  • София
  • Мнения: 1 103
Мерси записах си рецептите ви и ще пробвам скоро, да видим какво ще сътворя. Звучат много хубаво тез нещица, а и аз обичам.  Grinning

# 11
  • София
  • Мнения: 3 632
А в тиган дали ще стане? Харесва ми идеята много Grinning
Да, трябва да е много сгорещено олиото обаче и да е повечко  Wink

# 12
  • София
  • Мнения: 3 632
Виж тази тема, как се панират хапки сирене, кашкавал или шунка. Тук в Бургас им казваме байганети Wink

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=68916.0
Байганетите ги знам, аз обаче правих топени сиренца  Wink

# 13
  • Бургас
  • Мнения: 3 553
Виж тази тема, как се панират хапки сирене, кашкавал или шунка. Тук в Бургас им казваме байганети Wink

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=68916.0
Байганетите ги знам, аз обаче правих топени сиренца  Wink

Дали топени или обикновенни сиренца, панировката подлежи на импровизация, също и пълнежа. Wink


Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт