Кауфланд - тема 24

• 101 129
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Преди години сапуните Дав бяха многомеки ис стопяваха за много картко време. Сега не е така. И това ми харесва. Simple Smile

# 391
Виното Етно розе' по принцип има ли го някъде в Пловдив? newsm78 Аз така и не видях при нас (на Пещерско шосе) налични кашони или бутилки с розето....имаше само бяло и червено вино... Thinking А на мястото където редовно си стоят розетата и конкретно тази марка имаше наредени един куп розета от други марки и, естествено, на съвсеееем други цени.... #Cussing out

# 392
  • shumen
Аз днеска ходих,напазарих и ми направи впечатление,че при нас из целия магазин има едни момчета,който ти дават някаква информация,ако искаш или те насочват кое къде е.

# 393
  • София
Кауфланд станаха като кучешкия магазин (СБА). Зареждат когато се изчерпа старото количество. Снощи нямаше яйца, при хляба имаше 20 бр. най-много. При млякото и там бомба сякаш беше паднала. Разочароваха ме.
Отворили са сръбската скара отпред.

# 394
  • Пловдив
Нашият от как го затворих не съм ходила в най-близкия...щото не ми е по път  Grinning Ама тр да се замъкна за омекотител.

# 395
Кауфланд станаха като кучешкия магазин (СБА). Зареждат когато се изчерпа старото количество. Снощи нямаше яйца, при хляба имаше 20 бр. най-много. При млякото и там бомба сякаш беше паднала. Разочароваха ме.
Отворили са сръбската скара отпред.
А мине ли следобеда и повече нищо не изкарват. Нищо, че има хора дето ходят на работа и по-рано не могат да минат. Аз разбирам да няма, а те не искат да изкарват, правят го сутринта. И със студената витрина е така. Месата зад тях, на едни отказват, на други дават...
Относно яйцата в понеделник в 11 часа имаше 4-5 кутийки...за кой по-напред.

# 396
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Истината е, че и сутрин няма... Започват да зареждат сутрин, зареждат до към обяд...и вечер пак няма ...

# 397
Здравейте! Взех и аз Сапуни Dove, че основно тях ползваме вкъщи.
Често ми се случва стоки от Брошурата да са с нормален етикет в магазина и на редовна цена. Като се провери на Баркод скенер обаче си излиза Промо цената, както и на касите. Не ми харесва, че в витрината с колбасите има видимо застояли неща, изсъхнали и зле изглеждащи.
При нас днес сутринта имаше сигурно 6-7 човека, които зареждаха стоки на различни места в магазина.
В обновените магазини слагат ли Машина за рязане на хляб? В Лидъл има и е много удобно, особено за хляба с семена Simple Smile

# 398
  • София
В нашия без да го затварят за ремонт се появиха нови витрини за хлебни неща и машина за рязане. Новия лидълски шеф явно вкарва иновации. 😁

# 399
В нашия без да го затварят за ремонт се появиха нови витрини за хлебни неща и машина за рязане. Новия лидълски шеф явно вкарва иновации. 😁

Какъв е този "нов лидълски шеф" ?

# 400
  • София

Някакъв голям шеф на Лидл България е станал главен на К. Оттогава започнаха промените с подредбата, по-ниските рафтове и намаляването на персонала. За сметка на това, при нас се увеличиха нахвърляните кашони по стелажите, без да ги отварят дори.

# 401
Има го това с кашоните, но нямам проблеми с изчерпани промо артикули, дори редовно намирам на ниска цена и следваща седмица, но в Лидл ми се случва редовно още в началото на седмицата, нещо с добро намаление да изчезне, естествено появява се следващата седмица на нормална цена...

# 402

Някакъв голям шеф на Лидл България е станал главен на К. Оттогава започнаха промените с подредбата, по-ниските рафтове и намаляването на персонала. За сметка на това, при нас се увеличиха нахвърляните кашони по стелажите, без да ги отварят дори.

Ааа, ясно, благодаря! Защото двете марки винаги са били на един и същи собственик... От самото си основаване... Но за в България, явно са различни.

# 403
  • София
Те и тук са на един собственик. Просто шефа от Лидл е отишъл да вкара в ред К.😂😂😂

# 404
  • София
Те и тук са на един собственик. Просто шефа от Лидл е отишъл да вкара в ред К.😂😂😂
И двете вериги така са "вкарани в ред", че чак са изкарани от нормалния ред. Отвратителна подредба, лишена от логика и естетическо чувство. Whistling

Общи условия

Активация на акаунт