Кауфланд - тема 24

• 101 097
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
На мен високите стелажи по ми харесваха, от сегашната подредба. По-внушително ми беше, сякаш влизам в катедрала  hahaha
Сега като бит-пазар...

# 406
И в двете вериги обикаляш като гламав да търсиш и като питаш служител те гледа умно и недоумяващо. Често ми се случва последните 2-3 седмици. Все по-често се налага сама да отварям кашони с нещо, ако държа да го купя, а пазарувам в нормално време - нито преди да затворят, нито от ранни зори.

# 407
  • София
Не пазарувам често от Кауфланд, защото всички магазини са ми далече, но последния път много ми хареса, че са отворили вътрешното пространство и не се налага да го обикалям целия. Често се случва да накарам мъжа ми да спрем с колата за нещо конкретно от брошурата и вместо да мина за 5 минути, само обиколката на магазина ми отнемаше още 10 минути. Естествено, през цялото време има мърморене, че съм го накарала да отидем до "гадния" магазин.  Mr. Green

# 408
  • София
В същност новата концепция, подредба на магазина е продиктувана от ръководството в Германия. Там също имат много промени в персонала, имам пред вид ръководните позиции. Правят и много съкращения. Доколкото разбирам и там не са доволни от новата политика на фирмата.

# 409
Не вървят на добре Кауфланд. И защо съкращават персонала, при този оборот който правят, едва ли са го закъсали за пари. А резултатът е празни рафтове, недоволни клиенти....

# 410
Много ще е хубаво да има персонал който да упътва клиентите....с тази нова подредба....може и да не са момчета Mr. Green Laughing Peace
Вчера взех плюшен голям Мечо- бежов и последен (е, поне за вчерашното зареждане Mr. Green , днес може и да са извадили още бежови). За рождения ден на детето е, мисля, че много ще му се зарадва, а и качеството бива.  Heart Eyes Купих си и от силиконовите гевгири, макар да ми се сториха малко скъпички- но мисля да го използвам и за варене на пара освен като гевгир и реших все пак да си го взема. Peace
Относно новата подредба- с приятелка се въртяхме поне 2-3 пъти докато намерим някакъв сос ooooh! ooooh! ooooh!
Хубав ли е оризът ХХЛ- този който се вари в пликчета? newsm78

# 411
Ох, не ми говорете за този мечо, че ми се реве...
Нямаше! smile3518
Толкова исках да купя, а свършили... Weary

# 412
Ох, не ми говорете за този мечо, че ми се реве...
Нямаше! smile3518
Толкова исках да купя, а свършили... Weary
Обади им се на клиентския телефон и ги помоли да ти доставят до удобен за теб филиал... Laughing Би трябвало да не ти откажат, ако има налични бройки. Или поне да ти кажат в кой магазин в града има мечовци. Grinning

# 413
Ами той нашият е затворен, аз ходя в съседния квартал. Ще питам утре. Peace

# 414
  • София
Преди промяната в Кауфланд, на мен са ми запазвали продукт, който търся и в момента го няма. Казват в кой ден да отида и кого да търся. И са били точни.

# 415
Аз съм правила така с Лидъл иако е наличен даден артикул ми доставят или ме упътват откъде да си взема. В повечето случаи в Кауфланд намирам това което търся и забравям, че имат клиентски телефон Mr. Green

# 416
  • София
Не ползвам клиентски телефон, а директно на рецепция/информация..../не знам точно как се води//, записват какво искам, името ми, тел...

# 417
DeVa® в Кичука снощи имаше цял кош мечоци

# 418
DeVa® в Кичука снощи имаше цял кош мечоци

Утре там съм решила да ходя! Peace Дано не свършат. Praynig
Благодаря ти! bouquet

# 419
Дева, може и в Кичука да са останали, по мои наблюдения са доста добре заредени обикновено. На Пещерско вчера останаха само кафяви мечовци, днес не съм ходила и не знам дали са изкарали още бежови.

Общи условия

Активация на акаунт