Храните, които не ям

• 61 942
  • 568
  •   1
Отговори
# 420
  • Кьолн
Не ям агнешко,овче,козе меса,коприва,лапад,спанак,зелен боб,крем карамел,нишесте,кисело мляко,грис халва ,карфиол и супи.

# 421
  • София
Не ям агнешко,овче,козе меса,коприва,лапад,спанак,зелен боб,крем карамел,нишесте,кисело мляко,грис халва ,карфиол и супи.

Като изключим карфиола и аз не ям същите неща.  Laughing

# 422
  • София
Зелен боб до преди да родя не понасях, сега го обожавам. Не знам как се случи това.

# 423
  • София
Той ми е от храните, които не харесвам, но ако няма друго бих яла. Останалите няма и да ги погледна.  Laughing

# 424
Праскови и кайсии необелени - настръхва ми кожата и имам много неприятно усещане  Tired. Като бях малка не можех даже да ги пипам, после се научих да ги мокря на чешмата  Mr. Green и тогава мога да ги обеля - обелени си ми харесват особено добре узрели праскови

# 425
Никога не ми е минавало през ума да беля кайсии и праскови.

# 426
  • Кьолн
sea.sea,да ти кажа понякога хапвам карфиол, но изключително рядко.И аз като теб другите няма и да ги погледна.

# 427
Аз плодове хапвам мега рядко, не обичам. Ако случайно ям, режа ги и ги беля също повечето.
Май само банан обичам най - вече.

# 428
Плодове си обичам, обаче на прасковите и кайсиите има един "мъх"  Laughing по кожата и той ми е проблем, по-твърдите беля с нож особено кайсиите трудно се белят и затова рядко ги ям предпочитам нектарините много ми са вкусни и нямат мъх  Simple Smile

# 429
Сигурно от години не съм яла банани, не мисля, че има нещо полезно в тях.

# 430
  • София
Не мислиш, ама има доста полезни неща в тях.

# 431
Бананите са богати на калий.

# 432
  • София/Севлиево
ММ дава банан вечер на детето, казва че в тях има триптофан, а той е за успокоение и по-лесно заспиване.Праскови и кайсии обожавам, ама и аз налитам повече на нектарините, точно заради мъха, като хапна нещо мъхесто и почвам да кашлям като магаре...И зелен боб също много го харесвам, най-вече защото е една от най-ниско калоричните храни, а пък много ме засища дори малко количество от него.

# 433
  • Добрич
Също и са добър източник на фибри, витамин В6, витамин С, витамин А, манган, фолиева киселина. И в по-малко количество калций, магнезий, цинк, мед, желязо, витамин Е и селен. И това ако не е полезно, не знам.

# 434
Също и са добър източник на фибри, витамин В6, витамин С, витамин А, манган, фолиева киселина. И в по-малко количество калций, магнезий, цинк, мед, желязо, витамин Е и селен. И това ако не е полезно, не знам.

Калий също.
Много са полезни бананите, спор няма. Peace

Общи условия

Активация на акаунт