Фермата 3 - 2017 г. - Тема 6

• 64 620
  • 739
  •   1
Отговори
# 285

Представяте ли си Алек следващата седмица Баш фермер и заради наранени чувства (по-скоро - его) - праща Валерия ратай и дуелист. Satisfied Stuck Out Tongue Closed Eyes Каква съм гаднярка. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 286
Stuck Out Tongue Closed Eyes
Чакай, чакай, да не бързаме 😄 Хич не вярвам, че току-така ще приключи тази едностранна епопея.
Представяте ли си Алек следващата седмица Баш фермер и заради наранени чувства (по-скоро - его) - праща Валерия ратай и дуелист. Satisfied Stuck Out Tongue Closed Eyes Каква съм гаднярка. Stuck Out Tongue Closed Eyes
А дано, ама надали!

# 287
  • somewhere near the sea
И аз, и аз! Smile
Чухте ли Алек - Валерия губела всичко! Леле... Satisfied
На субтитрите пишеше: "Току-що  изгори всичко"

# 288
  • София
Да и й го каза пак надвесен над ушенцето й. Бааайгън!

# 289
Аа, е, да, има разлика, не четох субтитрите. Simple Smile

# 290
  • София

Това вече ще е прекрасно. Размечтах се.  Laughing А още по-голям купон би станало, ако Алек се прехвърли веднага на някоя друга девойка.  Mr. Green

# 291
Абе не знам, Алек ли се отърва , Валерия ли? И нея  вятър я вее на бял кон , та не знае що иска, ама и  не е лесно постоянно някой да се е метнАл въху теб, да въри след теб , да те мачка, натиска, опипва и по сто пъти да те пита едно и също. Това нещо аз нЕма го изтрая и два часа.

# 292
  • София
Мен не ме дразят и двамата, работят си, показват и физически постижения. Но любовните излияния на Алек са неприятни. Странно, обикновенно някой като ми досади така, ми става и той неприятен, докато Алек все още не ми е неприятен, нали не виси на моя врат. Grinning

# 293
А бе, поне нас да ни отърват, ама и аз не вярвам толкова лесно да се отървем от либовните драми. Simple Smile

# 294
Чакай, чакай, да не бързаме 😄 Хич не вярвам, че току-така ще приключи тази едностранна епопея.
Ооо и аз не вярвам! Алек ще продължи да натиска Валерия! Ще я пита всеки ден по 100 пъти заслужава ли си! Ще изберат най-работна мома, че те всички са взети от конкурса най-мързелива мома Joy залагам на Марина
И аз мисля, че Алек изобщо няма да отпусне хватката. Само че вече ще извади и ново оръжие от типа: "аз си разголих душата, разкрих чувствата си пред целия свят, а ти така се подигра. Разби сърцето ми на хиляди парчета, но то няма да спре да бие за теб." Broken Heart Cupid Пък може и да ме изненада и да покаже и на нея "средните пръстове". Grinning

# 295
  • София
ама и  не е лесно постоянно някой да се е метнАл въху теб, да въри след теб , да те мачка, натиска, опипва и по сто пъти да те пита едно и също.
Така е, но това може да се избегне/прекрати много успешно с няколко думи. При желание, де.

# 296
Рейна, точно - желание трябва. А при Валерия е "сърби, боли, драго ми е" .

# 297
  • Варна
Не знам защо, но в анкетата гласувах за Яни. Безумен избор, нали?

# 298
Цитат на: Spirit Crusher link=to

pic=1000749.msg35708167#msg35708167 date=1508421977
Не знам защо, но в анкетата гласувах за Яни. Безумен избор, нали?

Според мен да, до момента имаше 3 мъжки дуела, Яни участваше в 2 от тях, някак си малко нечестно е да го изберат за пореден път, още повече, че той показа колко корав съперник е, шансът на бие Иван Г не е никак малък, според мен този път ще му се размине.

# 299
И аз не мисля, че ще е Яни, не защото е нечестно Simple Smile , а защото е много силен противник. По-бърз, по-пъргав от Гинчев, по умения не му остъпва. Гинчев не може и да дои.. Simple Smile Но, както казах и преди, Гинчев може да ни изненада с избора си, ще видим. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт