Нашите кухни - 71

• 111 842
  • 747
  •   1
Отговори
# 465
  • Добрич
И защо да дава такъв вариант?  Нея я устройва това , което си е избрала. Вие производителите си търсете такъв еквивалент.
Моите дръжки са същите. Вече три години ги ползвам, нямам за сега поражения. Механизмите ми са също турски. Сменихме един амортисьор за тези 3 години. Цената му е към 3-4 лв. И всички да се налага да сменям на 3 години, пак няма да ми излезе сума която бих дала за механизми и панти Блум.
Нека има избор и за бюджетни варианти.
 Моля, не карайте момичетата да се оправдават защо това, а не онова!

# 466
  • Раковски
 Немесих се в темата понеже се пише за цената на кухнята, но е хубаво да се обясни и механизмите защото е важно. Разлика в пантите не е голяма, да кажем 50-100 лв за една голяма кухня а точната цена зависи от модела панти, всички марки си имат евтина панта и скъпа панта, за сравнение панта клип на блум без плавно е 1,7 лв а а един амортисьор за да стане плавно е около 2,1 лв, който желае да прави сметки. Една самет да кажем е около 3 лв с вградено плавно, блума е около 6 според плочката.
 По-голяма разлика има в механизмите за чекмеджета, тук цената зависи от много неща, колко килограма носи и дали е пълно или частично изтегляне. Тук не споменавам съчмените водачи  които хич не ги харесвам.
 Издръжливостта на тези неща е относително нещо.

# 467
  • София

Обещаните снимки Simple Smile Механизма на чекмеджетата не мога да го снимам, понеже е на дъното и трябва да залягам 😁

# 468
adito87, Много ми харесва на мен как се получава!
Само хладилника не си го представям къде ще се падне. Някъде на отсрещната стена ли имаш предвид, че до радиатора май няма място и ще е баш на прозореца да го пече. Rolling Eyes

Иначе на eivalin, е малко по-различен балкона (на половината на Вашия), та може и стената да не е носеща...

# 469
  • София
Като сме почнали - аз пък не виждам добре аспиратора. Т.е. май няма тяло нагоре? Дали може и него?

# 470
  • София
Аз като гледам тая голяма стая с това малко радиаторче под прозореца, се чудя кой и какъв акъл го е сложил, освен ако няма друг по-голя радиатор в стаята? Да не говорим пък за самия радиатор от кой тип е. На централно парно или на локален котел сте? Иначе кухничката е супер и камъните стоят хубаво.

# 471
  • София
Радиаторът е пресметнат спрямо кубатурата на помещението. Дори е с две ребра повече от необходимото. Кухнята е северна и се притеснявахме да не е студено, но е идеално. Спокойно си стоя по къс ръкав вътре (а съм зиморничева). На централно парно сме, ако има някакво значение. Иначе какво му е на вида на радиатора? За нас е добре.
drago_2008, хладилникът ще бъде на отсрещната стена на фурната, по същият начин ще бъде до стеничката. Там не грее слънце северно е Simple Smile

Vayana, аспираторът има тяло нагоре-тип коминен

Последна редакция: пт, 08 дек 2017, 14:20 от adito87

# 472
Показаната кухня и на мен ми хареса. Със здраве да си я ползваш.

# 473
На мен не ми харесват тапетите. Съжалявам. Ако бяха само като акцент- ок, обаче на всички стени- не! Иначе нямам търпение да видя кухнята завършена.

# 474
  • на Мелмак
Аз съм с такава кухня и с такъв радиатор, даже не го включвахме зимата 😊.
Честито, със здраве да я ползваш!

# 475
  • София
Момичета и момчета Simple Smile, имам нужда от помощ. Следя темата от доста време темата и знам, че можете да дадете съвет. Преди няколко страници имаше снимки на столовете на Комо. Поръчали сме ги, но не мога да харесам маса за тях. Трябва ни 160/100 и да им опция за разтягане. Всички, които до сега сме гледали, са ми малко груби, а тези столове седят доста елегантно. В Комо също няма подходяща маса за тях.
Не ме питайте защо ги взехме, просто беше любов от пръв поглед на мъжа ми и нямаше как да му откажа Simple Smile.
И друг съвет ще искам, но става въпрос за баня - шкаф за стояща мивка, но изработен от дърво - препоръчайте майстор или идея как да постигна тази визия.

# 476
  • Някъде на път....
И защо да дава такъв вариант?  Нея я устройва това , което си е избрала. Вие производителите си търсете такъв еквивалент.
Моите дръжки са същите. Вече три години ги ползвам, нямам за сега поражения. Механизмите ми са също турски. Сменихме един амортисьор за тези 3 години. Цената му е към 3-4 лв. И всички да се налага да сменям на 3 години, пак няма да ми излезе сума която бих дала за механизми и панти Блум.
Нека има избор и за бюджетни варианти.
 Моля, не карайте момичетата да се оправдават защо това, а не онова!

Никого не караме да се оправдава за каквото и да било.  Stop
Темата е за мнения и съвети и аз просто попитах какъв е качествения еквивалент, от който е доволна...
Защо го прие като нещо недоброжелателно?....

# 477
Захарно цвекло, можеш да разгледаш във Вивре.
Там има доста предложения.
Аз бях харесала маса в Комо, но тя беше само за 6 души, а аз исках за десет. Намерих дърводелец, който ми изработи същата, за 10 души.
Но за самата идея да харесаш нещо, ще трябва да ровиш и да търсиш - дай снимка на столовете, поне с идеи да помогнем.

# 478
Поздравления за новодошлата и хубавата и кухня. дръжките ти са мой тип, едва незабележими. Моля сподели  колко лв на кв. м ти излезна мдф-а? bouquet

ПС...  и аз не съм фен на стъкления плот защото трудно се съчетава с нещо..да речем имаме роза, аз обичам розите, но искам да направя провансалски стил и искам и пердето да е на рози. Става натруфено.

# 479
  • София
Blagoslovena, нямам идея точно колко е на кв. Аз показах на майсторите проекта, казах че искам челата и вратичките да бъдат МДФ и те си сметнаха обща цена заедно с дръжки и механизми.

Общи условия

Активация на акаунт