След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -232ღღ

• 72 017
  • 721
  •   1
Отговори
# 540
Да видим Баръш на коя ще хареса клипа в инстаграма - на Гупата или на Елчин, щото и широкоскроената и тя е качила клипа им.

По добре никоя, защото ако подкрепи Елка и мамашите ще напишат поредния любовен роман " Любов с руски чай", а ако е другата ще има " В казана с руски горещ чай"

Звездите явно са изпаднали в несъстоятелност поради голям междугалакитчески облак от информационно замърсяване, че казват едно а то излиза друга Whistling, значи тя и той за сега  Mr. Green...като видя някоя снимка/ клип с куче и сие и през екрана започва да ми ухае на мокро куче Sick, Боре, Боре ами ти какъв аромат имаш след една нощ в такъв креват ooooh!
Това момиче е готово на всичко за да напомня за себе си.. Просто нямам думи..А за любов между нея и Баръш вече мисля, че на всички им е ясно, че няма. Всичко е един пр за оная и нейните глупости! Rage

# 541
  • София
Рядко пиша в темата вече, но ви следя. Общо взето се интересувам от развитието на Елка и Боре в професионален план. Не, че не ми се иска да са заедно в живота, но мисля, че и двамата засега са щастливи с половинките си по свой си начин и това напълно ги удовлетворява. Ако имаше нещо да става м/у тях, то щеше вече да е станало. Явно са си добри колеги, прекрасни партньори на екрана и невероятни актьори. Peace

За нов проект с тях двамата не смея да мечтая, но пък се надявам да имат успешни проекти по отделно и да се развиват в професията. Силно се надявам, че ще си останат близки като приятели и колеги.

Очаквам с нетърпение възможнистта да гледа филма.

# 542
Рядко пиша в темата вече, но ви следя. Общо взето се интересувам от развитието на Елка и Боре в професионален план. Не, че не ми се иска да са заедно в живота, но мисля, че и двамата засега са щастливи с половинките си по свой си начин и това напълно ги удовлетворява. Ако имаше нещо да става м/у тях, то щеше вече да е станало. Явно са си добри колеги, прекрасни партньори на екрана и невероятни актьори. Peace

За нов проект с тях двамата не смея да мечтая, но пък се надявам да имат успешни проекти по отделно и да се развиват в професията. Силно се надявам, че ще си останат близки като приятели и колеги.

Очаквам с нетърпение възможнистта да гледа филма.

newsm10
Аз съм на същото мнение.

# 543
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
На Боре много му лилавеят устните  Rolling Eyes newsm78 пък Елка срещу него се усмихва мило с цикламено червило  Whistling. Кой на кого краде червилото не знам  Naughty ама очите ми не ми изневеряват  Naughty

# 544
Backstage с фотосессии ЭльБар для Vogue

https://vk.com/video-96725873_456240877

# 545
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Беркай Атеш исполнит роль близкого друга Эльчин Сангу в сериале Канала D "Гюлизар".Исполнитель главной мужской роли еще не определился.

Последна редакция: чт, 02 ное 2017, 17:41 от Лудата Меги

# 546
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Беркай Атеш исполнит роль близкого друга Эльчин Сангу в сериале Канала D "Гюлизар".Исполнитель главной мужской роли еще не определился.

Беркай е много добър актьор, за пръв път го гледах в Анне с Джансу Дере, знам че се изявява предимно на театралната сцена, но за мен лично направи много добра роля в сериала

# 547
Дано я е нацелувал, напрегръщал и нагледал като Мерт, че то туй ще му остане - очи пълни, ръце празни.
Елчин е аристократична жена, озарява с присъствието си всичко, до което се допре. Така е и с Баръш!

# 548
# 549
Дано я е нацелувал, напрегръщал и нагледал като Мерт, че то туй ще му остане - очи пълни, ръце празни.
Елчин е аристократична жена, озарява с присъствието си всичко, до което се допре. Така е и с Баръш!

Ezgi Mizahci - момичето което прави прекрасните клипове за ELBAR и се познава с Елчин и Баръш лично пусна този текст в ТТ преди 2 дни , когато излезе видеото на Гупсе с кучетата в леглото.....

– Снимка на Гупсе с 2 кучета в леглото
Эзги Мизахчи впечатлилась последним роликом Г:

En büyük zararı yakınlarının verdiğini düşünüyorum.
Hastalığın ayıbı da olmaz.
Onu yönlendirecek olanlar sizsiniz.
Sevmediğim halde ben bile haline üzülecek durumdayım.
Ona başka mutlu kapılar açın.
Günahsız insanları da rahat bırakın artık yeter..

Я думаю самый большой вред приносят твои близкие...
Болезнь это не позор...
Это вы ее направляете.
Даже я которая ее не любит дошла до того что расстраиваюсь из-за ее состояния...
Откройте ей другие счастливые двери.
И оставьте невинных людей в покое хватит уже...

Мисля, че тя знае доста повече от нас. А и Баръш доста добре обясни плановете си занапред - да продължава да работи с Елчин.

# 550
Може ли някой да ми каже тези двамата какво философстват по темата? newsm78
Благодаря предварително!!!

https://www.youtube.com/watch?v=vlpeNYhNjkE

# 551
Може ли превод на бг на песента  newsm17

# 552

Аз мислех да се опитам довечера  Hug Hug

# 553
Колкото да ми ги приказва сладки и медени Баръш бей, възходът в неговата кариера започна със съвместното  участие на него и Елчин в "Любов под наем". Ако не беше това космическо съвпадение на двамата , химия ли, както там искате го наречете, наистина, както пишат рускините, нямаше да му остане нищо друго, освен да се снима в продълженията на талантливата му приятелка, която, за да е актуална и тя, не от добри чувства, поства всичко, свързано с новият им съвместен филм, белким някой я отрази и нея, ама не й се получава.
Луда ли съм, каква съм, ама не мога да я дишам тая и това е.

# 554
Скрит текст:
Колкото да ми ги приказва сладки и медени Баръш бей, възходът в неговата кариера започна със съвместното  участие на него и Елчин в "Любов под наем". Ако не беше това космическо съвпадение на двамата , химия ли, както там искате го наречете, наистина, както пишат рускините, нямаше да му остане нищо друго, освен да се снима в продълженията на талантливата му приятелка, която, за да е актуална и тя, не от добри чувства, поства всичко, свързано с новият им съвместен филм, белким някой я отрази и нея, ама не й се получава.
Луда ли съм, каква съм, ама не мога да я дишам тая и това е.

Не, не си Меги, просто се товариш с излишни негативи, но ти си се знаеш най добре.

Общи условия

Активация на акаунт