iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 90

• 68 509
  • 724
  •   1
Отговори
# 330
Т.е. какво точно трябва да напиша? Моят адрес, където живея, град, държава и пощенски код?
Ако няма адрес, на кого ще пратят известие, че има пратка и да отиде да си я вземе?
Казаха, че ще ми звъннат по телефона, когато пристигне.
Ако има телефон. На моите пратки, няма телефон.

# 331
Т.е. какво точно трябва да напиша? Моят адрес, където живея, град, държава и пощенски код?

Също улица, номер, вход, етаж, апартамент. И е много важно ПК да е точно този на ПС, където искаш да получих пратката.

Една жена беше споделила, че са ѝ оставили пратката във входа и след това естествено някой я е отворил и ѝ е взел нещата. Притеснявах се да не стане същото, затова оставих адреса на пощата.
П.П. Оставила съм телефон.

# 332
Денис, благодаря за подробните пояснения за коластрата на CGN и затова, че винаги помагаш  bouquet

# 333
  • Добрич
Скрит текст:

......
И да споделя нещо  Wink
Скрит текст:
От 3 седмици пия това
       https://www.iherb.com/pr/Emerald-Laboratories-Vision-Health-60-Veggie-Caps/69775
и съм много доволна! Работя на компа вече без очила ( далекогледа съм) и мога да чета етикетите на продуктите в магазина без особен проблем. Преди това беше пълна мъгла - рязко ми се влоши зрението и доста се притесних.
denis bouquet, трябва ли да правя пауза в приема, ако реша да си поръчам още една опаковка?
Това е много хубаво, като състав  Peace
На 2 месеца прием,  прави почивка поне 15-на дни.
denis., това може ли да се приема от деца и каква е дозировката за дете на почти 13 год. /12 г и 10 мес./ ако е възможно?
Според мен може - по 2 капс. на ден.
Ако искаш се консултирай с офталмолог - тук във форума имаше такъв /тема/и даваше информация вкл. и за добавките за очи. ....

Благодаря, denis.! bouquet

Мая Димитрова,

Една жена беше споделила, че са ѝ оставили пратката във входа и след това естествено някой я е отворил и ѝ е взел нещата. Притеснявах се да не стане същото, затова оставих адреса на пощата.
П.П. Оставила съм телефон.

Пратката се дава срещу подпис, а във входа се оставя известието. Удостоверяваш самоличността си с лична карта, за да си получиш пратката. Това за наредби за цялата страна.

Последна редакция: нд, 29 окт 2017, 23:42 от Вела

# 334

Имам въпрос за коментарите под продуктите. iHerb възнаграждава ли по някакъв начин коментарите? Може също така да се гласува за всеки коментар, това носи ли някакви точки, премии и т.н.? Много сайтове от които съм пазарувал, поощряват писането на мнения за продуктите.

Явно и ти си чел като мен апелите на руснаците "моля гласувайте с да" и т.п.  Simple Smile
И аз като теб се зачудих с каква цел го правят и преди време, като бях нова, зададох същия въпрос. Не, няма бонуси. Освен това на английски няма такива апели. При руснаците е борба за влияние. Зорът е да направят рейтинг и да зарибяват за посещение в личен блог. А в тези блогове е пълно с линкове с генерирани кодове, разни реклами и т.н. Това е.

Персонален код за отстъпка в  iHerb: PAR2643

# 335
  • София
Благодаря, Тъмнозелена! Да, явно е така. Да си призная, не само че им чета коментарите, но съм им влизал и в блоговете Simple Smile  Разбира се, линкове от там не отварям, виждам че са с кодове, но прочетох една много добра рецепта за домашен пилешки салам в буркан Simple Smile , дори май си я записах някъде... Чета не само руските коментари, чета понякога дори японски, корейски и китайски, въпреки че преводачките имат голям проблем със смисления превод от тези езици. Руските обаче са много подробни, понякога може да се научат и полезни неща. Има и една полезна страница в тяхната социална мрежа, появяват се бъдещите промоции, кодове и т.н.

Гледам си днес тракинга и ми направи впечатление, че една от поръчките ми е пристигнала днес в София, на 9-я ден (шипната на 20-и).

код за 5% в iHerb - ROV5021

# 336
  • София
Ако има телефон. На моите пратки, няма телефон.
Трябва да има - провери информацията си /Address Book/ за адрес на доставка: имена, адрес, тел.
Аз посочвам винаги тел. без кода за БГ, защото има сайтове, който не изписват целия номер и ако съкратят нещо, е винаги от цифрите накрая.
Пиши на сайта и посочи пропуска им, като причина за проблем, при доставката на пратките.

iHerb® Код:    YUL919
дава още 5% намаление - за нови и стари клиенти

# 337
Предписано ми е да пия Селен (100 мг), обаче не знам защо си мисля, че е малко  Peace
С хашимото съм.
Също така и препоръчайте марка качествен селен.

Код за 5% отстъпка: MIH4702

# 338
  • София
Предписано ми е да пия Селен (100 мг), обаче не знам защо си мисля, че е малко  Peace
С хашимото съм.
Също така и препоръчайте марка качествен селен.
Дозата на селена се определя от лекар, по негова преценка - може да назначи 100 или 300мкг и повече.
От съответната доза, се очаква някаква реакция на ЩЖ, затова не е много редно да се променя терапията.
https://www.iherb.com/pr/Solgar-Selenium-Yeast-Free-100-mcg-100-Tablets/48602
https://www.iherb.com/pr/Nature-s-Way-Selenium-200-mcg-100-Capsules/4554

# 339
Здравейте,

Бихте ли ми препоръчали комбинирани витамини при опити за забременяване.
3 месеца приемах Viridian Fertility for her, в момента съм само на МВИ на Solgar и фолиева.

Благодаря ви предварително Simple Smile

# 340
Много благодаря за бързата помощ с омега 3.
Днес ми пристигна поръчката от 15.10 , тази от 9.10 все още липсва. Изненадва ме фактът, че едно от нещата въобще не прилича, на това снимано в обявата. Съставки, фирма, всичко е същото, но външният му вид е по-простоват и напълно различен. Нормални ли са такива разлики?
https://www.iherb.com/pr/MRM-Cal-Mag-Zinc-Liquid-Orange-Vanilla- … fl-oz-480-ml/4658

# 341
 Нормални са, да, един слънцезащитен крем, който поръчвах това лято пристигаше с различна опаковка от тази на сайта. Като гледам още не е сменена.

Код за 5 % отстъпка от iHerb - SDB331

# 342
Препоръка за продукт за оросяване на крайниците?
Благодаря! Simple Smile

# 343
# 344
  • София
Здравейте, от обясненията за доставка на първа страница на темата не успях да разбареа - митническата декларация, която струва 12 лева и митническа такса от 3,50 лв дължат ли се на DHL, при доставка DHL express? Защото прочетох, че при лично освобождаване се заплащат на гише в митницата. Благодаря Ви

Общи условия

Активация на акаунт