Пейпал - помощ - 13-та тема

• 69 203
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Майка ми си е добавила карта, в която няма пари. Още не е верифицирана. Ще трябва ли наново да се добавя, когато я захрани? Или може да се верифицира? Какво става, когато се доби карта, в която няма пари?

# 331
  • Козлодуй
Ами да сложи 5 лв в нея и тогава натисни верифицирай Simple Smile

# 332
Опитвам се да си сваля история на плащанията от 2016 насам по име. Може ли някой да ми даде насоки защо не успявам, плс.

# 333
Опитвам се да си сваля история на плащанията от 2016 насам по име. Може ли някой да ми даде насоки защо не успявам, плс.

отиваш на Activity/Custom/Activity download - в date range си фиксираш от коя до коя дата да е справката, format избираш csv и натискаш Create report. Като е готов за сваляне, ще получиш мейл с линк за сваляне или от същото място също има download линк.

# 334
  • София
Здравейте, искам да питам може ли да платя с моят Пейпал акаунт поръчка в сайт на друг човек? Благодаря ви предварително!

# 335
  • Sofia
Да, разбира се. Peace

# 336
  • на последния етаж
Аз не успявам да сменя курса в Paypal акаунта си. Къде в настройките има Payments? Моля за помощ. Благодаря!

# 337
  • Варна - Черна гора
Аз също не можах да намеря менюто, от което да проверя курса, но в нета намерих статия, в края на която има линк. Използвах него, за да проверя по какъв курс ще ме таксуват. Позволявам си да споделя линк към статията:
https://www.1lev.com/paypal-valuten-kurs.htm
 Peace

# 338
Колко време след регистрация на банкова сметка, трябва да получа превод от 0.01 евро с код за потвърждение в Paypal?

# 339
тази година добавях 2 сметки и в двата случая нямаше никакви преводи с кодове за потвърждение - веднага можех да тегля към сметките..

# 340
Пише изчаква се код.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 06 дек 2018, 17:34 от alina_si

# 341
  • на Мелмак
За добавяне на карта може да се изчака 2-5дни, за банкова сметка не се чака. Аз мин. Месец добавих - нямах такова съобщение!

# 342
Картата се добави веднага, иска ми код  при добавяне на банкова сметка. Получих превода от 2ст. с кода преди малко.

# 343
а, интересно защо на някои банкови сметки не иска такъв код - в българска банка ли е сметката?

# 344
Здравейте, когато ми изплащат пари и аз изпращам ну искам да ми се виждат двете имена. Мога ли да ге сменя или да ги скрия при изпращане?

Общи условия

Активация на акаунт