Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за хотелите в Пампорово - Gran Manastira 4, Green Life и Orpheus?
Как мога да променя заглавието на тема за актуалния сезон?
Какви са мненията за хотел Ива и Елена в Пампорово?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за хотелите в Пампорово - Gran Manastira 4, Green Life и Orpheus?
Формулярът съдържа различни мнения за хотелите в Пампорво. Отзивите за Gran Manastira 4 подчертават удобното му местоположение, близост до ски пистите и наличието на басейн. За Green Life има отрицателни отзиви относно износените мебели и нискокачествената храна. Относно Орфей, мненията са смесени, но се споменава, че хотелът е разположен в центъра на курорта и предлага разнообразие от услуги като СПА и трансфер до ски лифтове. Отзивите за хотел Орфей в Пампорво са смесени. Някои гости оценяват удобната локация, разнообразните услуги като СПА и трансфер до ски лифтовете. Въпреки това, други отбелязаха недостатъците на студената вода в басейна, ограниченото СПА пространство и нелюбезния персонал към края на сезона.
-
Как мога да променя заглавието на тема за актуалния сезон?
-
Какви са мненията за хотел Ива и Елена в Пампорово?
Отзивите за хотел Ива и Елена в Пампорово са предимно положителни. Гостите оценяват удобната му локация, близостта му до ски пистите и добрите условия за скиори. Въпреки това, някои недостатъци бяха споменати, като липсата на детски кът, анимация и развлечения за деца, което го прави по-подходящ за скиори.
-
Какви са възможностите за зимни дейности в Пампорово, освен ски?
-
Какви са отзивите за хотелите в Пампорово, по-специално хотел Пампорово и хотел Forest Nook?
Имаше много чужденци в хотела, доста турци , гърци, всякакви. Стори ми се, че са насочени към чуждия турист повече ( то на много места е така). Спа не сме ползвали, но доста хора обикаляха с халатите, което ме навежда на мисълта че е добре там. Ресторанта беше хубав, имаше и механа, бяхме на шведска маса, имаше жива музика. Изобщо доста добра вечеря за български стандарт на зимен курорт на ХБ ( поне според мен) Хубава детска анимация имаше, млади момчета, доста пъргави, направиха чудо дискотека, и забавления. Има и голям покрит паркинг ( и това е добре като паднат снеговете) Единственото което на мен не ми беше Ок, е персонала. Дали щото бяхме около 1ви март, края на сезона, но имаше доста сняг все още. Дали щото не бяхме чужденци. Нелюбезни, леко раздразнителни и т.н. Има ски гардероб и учители и под наем, всичко може. За извозването не знам. Но ако имате представа от курорта, те са на 200 метра от базовата лифт станция. Ако съм аз, все ще се домъкна до лифта. Но мисля че имат и бусчета до Студенец.