Vip Brother 2017 - тема 9 (30.10 - 05.11)

• 137 107
  • 2 238
  •   1
Отговори
# 2 010
Изобщо много "интересно", "смело" и "актьорско" е да караш двама хетеросексуални мъже да се целуват страстно и да се гледат влюбено пред очите на жените и приятелките им, и най-вече пред очите на децата им. Булгаристанска тъпотия, която "забавлява" масите и им налага ново, "модерно" мислене и интерпретация на любовта. Много изпростя това реалити, още с напускането на Ники Николов, се усети ниското, просташко ниво. Примери в тази посока колкото искаш, във всеки сезон.

Не, Либерта. Изпростя обществото ни. Съответно изпростяха и предаванията. Гледаме се като в огледало в плазмите на голите стени на апартаментите си.

# 2 011
  • SF
Ох, изобщо няма да задълбавам на тема гей връзки.

Всички бяха много добри - все пак са непрофесионални актьори.
Най-добре ролята си изиграха Енджи, Дани Златков и Шефа. Александра и Тото също бяха много добри. Сашка и Марги също.

Мегз и Джулка малко ми издишаха, но все тая! Сценарият не ме интересува, защото е ясно, че е глупост. Впечатлена съм от отдадеността и старанието на всички. Глупав-умен сценарият нямаше претупана сцена.
Двамата влюбени младежи заслужават аплодисменти включително и затова, че не се разхилиха.

# 2 012
Най много ми харесаха Тото, Алекс, Енджи , Марги и донякъде Сашка:)

# 2 013
Из ФБ-възмутените:
Albena Ivancheva: ...Света е създаден за мъжа и жената с такава ли сцена ще затворете сезона на любовта ?????

И защо да не сме за морала ? Нима е старомодно да споделяш християнските ценности, а не неолибералните, извратени педерастки "безценности", в които само задните части имат значение. Аз пък не желая да живея в света на задници. Не ме интересуват техните хомосексуални проблеми, така както и ние, хетеросексуалните, не ги занимаваме с нашите. Толерастията затри Европа, и е на път да затрие и човешкия род. С това дебилно безразличие на стадото, успешно зомбирано. От страх да не излязат демоде и консерва, по-видните представители на стадния принцип, биха приели за нормално и инцестът, и канибализмът. Изобщо стадото е най-голямото зло, което приема ан блок всякакви "новости", без отпор, без да ги осмисли, без да осмисли последствията.

Наистина това ли е "сезонът на любовта" за ББ ? Страстта между мъже ? Явно вече не е нормално любовният сюжет да се движи между ян и ин.   

# 2 014
Във 2-ра част ще гледаме извънземното с кашона на главата......отчайващо. На фона на перфектната игра на Тото,МегъЗзз ще е още по-голямо недоразумение и от псевдо-дизайнерството!

# 2 015
Във 2-ра част ще гледаме извънземното с кашона на главата......отчайващо. На фона на перфектната игра на Тото,МегъЗзз ще е още по-голямо недоразумение и от псевдо-дизайнерството!

То изобщо ще има ли втора част, не го ли дадоха просто така?

# 2 016
  • Враца
Явно, само на мен не ми хареса играта на Енджи. Откровено ме дразнеше представянето и ,,  Crossing Arms

# 2 017
Аз си намислих мечта за ол старс-а: искам да вкарат Динко (барабар с АТВ-то) заедно с нигереца Стивън Ачикор, филипинката Сюзет, кубинеца Алфредо, рускинята Захажаева, онова момче ВенЗи, евреина Етиен, някое туркинче, дето води новините по БНТ на турски и 3-4 братовчедки от клана в Катуница. Плюс онзи католическия свещенник от Белене, дето го изгониха за подслоняването на сирийското семейство. Направо ще се размажа от удоволствие да го гледам този примат Динко какво ще прави тогава?
Вип Брадър Global Edition...
Ех, мечтиии...
А, и ония французи-разузнавачи, дето паднаха с парашути над едно село и нашите ги набиха. 😆

# 2 018
Голяма скука... Май е по-добре да си изтегля Дързост И Красота, да гледам...

# 2 019
Либерта и arrival, не се карайте, бре, хора!

Важното е, че Сашка стана СЛОН! 😆

# 2 020
Да уточня- слон-албинос!

# 2 021
На мен това със слона Сашка ми се стори безумно тъпо. Още по-тъпо беше нЯщото дето й бяха нахлузили на главата.

# 2 022
  • sofia
На мен не ми хареса сериалът.
Като се почне от продраният, кръчмарски глас на Джугани, тъпият сценарий, торбата на главата на Мекц и Сашка-моят приятел, всичко ми беше тъпо и обидно.
Гей-сценките пък ми бяха...скучни.
Хареса ми шефът как пукляса. Той не беше зле.
Като знам кой е написал сценарият, абсолютно си затвърждаване позицията да не гледам български сериали!

# 2 023
  • София
Важното е, че се постараха - кой повече, кой по-малко успя с ролята. Готвачът много ми хареса, бива го. Обаче режисьорите прекалиха със спирането и забавянето на кадрите, повторенията и ме зразнеха безумно. Те окъкаха работата и развалиха хубавата игра на хората.

# 2 024
И на мен не ми хареса, отегчих се за 5 минути

Общи условия

Активация на акаунт