Vip Brother 2017 - тема 9 (30.10 - 05.11)

• 137 100
  • 2 238
  •   1
Отговори
# 2 085
Има ли го качен някъде ,,сериала''?Вчера не гледах.

# 2 086
В нова плей..

# 2 087
Ол Старс колко продължаваше? Месец май беше или греша?

# 2 088
За снощните писания тук..хора без чувство за хумор,изобщо..кауза пердута!

За сериала,тъп сценарий,но пък изпълненията  newsm10
На 3 място и най-зле-Гана,Енджи(тя се справи само с мимиките),Петкан
на 2 по-добре- шефа,Сашка (макар,че я измънка песента,сигурно от унижение заради това нещо на главата си:)),Мега и Алекс-те пък бяха с много малко реплики
на 1 място шампионите за мен-Тото,Марги и Дани З.
Всички се бяха потрудили,но просто едни са по-добри от други.
А за танца браво на всички,бяха страхотни! dance

# 2 089
  • Варна
Ако им пука колко смс-и ще получат, би трябвало да оставят Тото. Предполагам, че гласовете за него ще са повече от сбора на другите двама. Все пак фенската му маса е от тия дето биха си направили труда да гласуват.

Нещо ми издишаше снощното творение, очаквах да е по-забавно. Сценария не го коментирам, като цяло като друга година, обаче режисурата на шефа ли, монтажа ли, нещо не им се получи добре според мен. Актьорите бяха гола вода, Джулиана и Енджи ми се сториха една от друга по-бездарни, от останалите ми се натърти едното блещене, и колкото и да не ми се иска май най-добре с актьорлъка се справи шефа докато мреше. Уф и Сашка нещо беше ужасна с пеенето, що така не знам.

# 2 090
А тук съм съгласна,шефа най-добре изигра припадането Smile

# 2 091
Тото заради доброто си изпълнение в сериала, може и да се спаси в понеделник. Дани и Петров ще си ходят, вероятно.

# 2 092
  • София
Аз на друго се чудя - защо ВБ така щади Сашка??? Не й възлага никакви задачи, ако има задача за участниците, на Сашка възлага да е жури, Сашка обаче блее....Страхотна почивка си спретна Сашка с уастието във ВБ. Sad

# 2 093
Според мен Сашка се поизложи с пеенето снощи. И то на нейна песен. Пеенето се разминаваше с музиката, а горните тонове изобщо не можа да ги изпее. Сериозен фалцет удари там.

# 2 094
  • Варна
Ами те Шефа и Мегз запълниха предаването. Какво да и възлага ВБ на Сашка, като се видя, че не е силен играч, нито интересен, като цяло се държа като безгласна буква. При наличие на ония двамата вътре, не му трябва нещо друго на ВБ, що да си дава зор, и той като Сашка курорт си кара.

# 2 095
  • София
и аз нещо се размислих снощи за Сашка като я слушах - някак не й достигаше глас, но не зная дали заради  онова нещо върху главата й или нещо друго.

# 2 096
Ами те Шефа и Мегз запълниха предаването. Какво да и възлага ВБ на Сашка, като се видя, че не е силен играч, нито интересен, като цяло се държа като безгласна буква. При наличие на ония двамата вътре, не му трябва нещо друго на ВБ, що да си дава зор, и той като Сашка курорт си кара.

Съгласна. Няма какво да й възлагат на Сашка. Мегз и Петров направиха сезона. Опита се там нещо като интрига да направи когато защитаваше Цуни от Алекс. И дотам. Счепкаха се с Дани, но той се отказа да се заяжда. И добре направи.

# 2 097
Хммм...дали Ваня Щерева нарочно не е изтепосала Тото и Златков в центъра на филма...ей тъй, да ги изтика напред,м? Да им удари едно скрито рамо....

Петкан добре е представен...пролича, че цял сезон дума не обели и не се чу нищо от него. Мекотело...както го нарече енжи във филма...Аз доволен.

# 2 098
  • София
Сашка по-скоро се изявяваше като миротворец и поучаваше....

# 2 099
И на мен не ми харесаха снощи.
Единствено се смях, че бяха наредили котки до шефа.
И на Сашето с тоя хобот на главата.

Общи условия

Активация на акаунт