Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 28

• 128 046
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Аз бях с комбинирана кожа до скоро, но последните месеци стана много суха, Т зоната да кажем нормална и DW , от който имам количества ми седи брашняно. Смесвам с белия серум на Ферсали, той си е като олио и ми е ок.

# 586
Самсара, от темите, в които сме се засичали и коментирали продукти съм останала с впечатлението, че имаме доста подобни претенциозни кожи. Би ли споделила при твоя изключително "благ" климат по местожителство от кои бази на Смашбокс си доволна? Благодаря!  Hug

От никоя. Имам Photo finish pore minimizing, Photo finish unificateur the teint - универсалната, Primer water and  Photo finish radiance.

С ръка на сърцето мога да ти препоръчам само radiance.  Харесва ми много, не изсушава, и наистина придава сияние на лицето Hug

И моя номер на ДУ е 1N2 и ми заспива. Но за съжаление дали от климата или от  възрастта  Grinning, ми стои сух на места  Tired

# 587
Благодаря, СамсараHug Питането ми бе породено от факта, че на няколко пъти се опитвах да се спогодя и наистина да харесам базите на Смашбокс, но това така и не се случи.  Peace Ще дам още един шанс на radiance.
 -slanchevka- , The PORE Fessioanal ли имаш предвид? С ръка на сърцето за нея мога да кажа само добри думи, но без да стигам до суперлативи.
Серумът на Фарсали много го харесвам аз!  Heart Eyes

# 588
ТиЛи,да точно него имам предвид-да и аз немога да кажа,че е най най,но съм доволна.Като че ли най -много харесвам Лаура Мерсие засега от тези,които съм опитвала във времето.В някоя от темите видях добри отзиви за Hylamide Blur,но не съм го поглеждала по-сериозно!

# 589
  • гр. София
Аз също не харесвам останалите бази на Смашбокс. Единствено тази новата, която посочих по-горе. Наистина е страхотна и хидратира страхотно. С нея всеки матов ФДТ ми заспива, а съм със суха кожа.

# 590
наскоро и аз търсих инфо по темата за база за суха кожа и открих доста положителни отзиви за too faced hangover Simple Smile

# 591
За мен Метеоритите във всичките им форми са най-доброто, което съществува за лицето ми и това е от много години. Никога няма да ги оставя. Имам много и ги използвам абколютно всеки ден, вк. и на гола кожа.

Здравейте, може ли линк към тези Метеорити, стана ми любопитно, а за пръв път чувам? Благодаря:blush:

Относно базата за грим, не съм ползвала до момента, слагам крем и отгоре ФТД, но може би виждам, че е по-удачно да се ползва база. В такъв случай крем ползвате ли? Т.е. стават 3 неща - крем, база и Фтд?

Опитвам се да си намеря правилния Фдт, тъй като имам чувствителна кожа, но май без правилна основа, било то база или крем, също няма как да стане. За момента по препоръка на дерматолога си ползвам Толериан на Ла рош... Обаче, дали някой може да ми посочи подобен продукт от друга марка? Всъщност не ми създава проблеми този крем, но и не съм във възторг от него... Лицето ми се изсушава сравнително бързо и на Т зоната лъсвам за капак.

# 592
Стандартните метеорити на моята кожа не стоят добре,тествах ги,но не ги купих.Сега ще следя за лимитка.Blush

# 593
  • гр. София
Метеоритите при мен в зимния сезон седят меко казано ужасно. Кожата ми с тях изглежда пресушена.
Използвам друга подобна пудра за бъфинг техника, но не я препоръчвам, тъй като ценово е ужасна.

# 594
Страшно доволна съм от  транслусентната пудра на Ла прери. Фиксира без да пресушава, лека и дискретна. Kissing Heart

Последна редакция: нд, 04 мар 2018, 20:44 от julia_gt

# 595
Имах проба на DIORSKIN FOREVER UNDERCOVER
24H* FULL COVERAGE WATER-BASED FOUNDATION и вчера за концертите за 3-ти Март го сложих - с четка F80 и бюти блендер върху база на Боби Браун. На пръв поглед не беше зле, добре покри, на 2-ти ММ ме погледна и сбръчи нос и се произнесе, че съм намазала нещо с кофти качество, защото не му изглежда добре, та го препратих към Диор.... ще му дам още един шанс в по-топло време и може би абс. мин количество, нанесен с пръсти/ББ.

# 596
Бихте ли ми препоръчали фон дьо тен, който да има сочен ефект и да не пресушава сухата ми на места кожа.
По препоръка на някое от момичетата пробвах Guerlain Lingerie de Peau /не аква нюд варианта, а класическия/ - хубав и лек е, но пак се задържа на сухите участъци, а ми се ще да не е така.
Диорския Airflash ми харесва, но пак ми пресушава кожата на места, не ми е с този сатенен завършек, който искам да постигна.

# 597
Виж при Шанел. Те са царе на сочните ефекти.

# 598
Със смесена кожа съм, на мен сочно и приятно ми стои Healthy skin harmony Max Factor.

# 599
И аз съм със смесена, ще го пробвам. Днес цял ден съм без фон дьо тен и имам чувството, че кожата ми е много мазна, чак неприятно я усещам на места. Досега бях с L’Oréal. Да похваля контуриращата палитра на Artdeco Most Wanted. Доволна съм.

Общи условия

Активация на акаунт