Фермата 3 - 2017 г. - Тема 8

• 54 885
  • 878
  •   1
Отговори
# 690
Ензим, разбира се, че Дарина не става, поне във фермата, за живота й навън не знам и не прогнозирам, живота си е неин, обаче се тюхкам вече цяла седмица заради тия, които смятат, че не са като Дарина Simple Smile

За да не завършваме така песимистично седмицата, предлагам да кажем по нещо хубаво за участниците.
Малко ще си помисля и ще напиша Simple Smile

# 691
  • София
Аз много трябва да си помисля. 😄

Положителен е Калоян, дано така и остане. Аз и Яни си харесвам все така, си сеньоор. 💓

# 692
И аз продължавам да харесвам Яни и Калоян. 😍
А Дарето да вземе да си ходи да се лекува и да си почива, че следващ дуел може да я повреди още повече.
Мъжете се заканиха на Яни и Калоян да ги пращат ратаи и дуелисти, затова се надявам Яни да е фермер другата седмица, така и Калоян няма да е поне ратай и първи дуелист.

# 693
  • Вестерос
И аз само тях си харесвам, може нещо положително и за Марина да кажа. Другите не ми се коментират.

# 694
  • Другата България
И аз само тях си харесвам, може нещо положително и за Марина да кажа. Другите не ми се коментират.
За Марина какво положително? newsm78
Не интригантства, това се сещам.

# 695
  • Вестерос
Бачкоти си, понякога ми е забавна, изглежда добра

# 696
  • София
И бачка жената. На онзи фон не е малко. 😄

# 697
  • Бургас
И е обрана. Не чух да клюкари или да плете интриги.
Лафовете и на моменти са безценни Joy

# 698
  • Другата България
Аз поне не съм я видяла да готви или да мие, и в обора също не съм забелязала да ходи често.
Но пак казвам, може и да съм пропуснала.
Видях я да шие възглавници цяла седмица.

# 699
Марина е работлива, наистина не прекарва много време в кухнята, на пък се заема без колебание с неща, които умее.
Калоян е добряк, сладур, но е време да стане фермер, защото не му възлагат много задачи, все е мобилизиран да помага на някого, мисля, че може много повече, дано му се отдаде да стане фермер.
Гечо е работлив и не скатава, чепат е, но на мен това ми харесва.

Повече от това не мога да измисля. Simple Smile

# 700
  • Другата България
Марина ще стигне до финала, това е моята прогноза. Вече после какво ще стане, засега не мога да прогнозирам. Grinning

# 701
  • Буркина Фасо
трябваше да вкарат във фермата една 20-25 годишна циганка. щеше да им покаже как се работят тези   "непосилни за жените работи". и сочни лафове щеше да пуска.

# 702
Мотото на тазгодишните участници във Фермата: Мога, но не искам! Важното е да сме живи и здрави. Фръц, но и пръц! Сеш се?  Mr. Green

За самата Дарина ще е най-добре ако моментално напусне фермата, а още по-добре за нея щеше да е ако беше отпаднала на дуела.

# 703
Е, аЕ сега, циганка, та да реве, че я дискриминират, ако се изпокара нещо с другите. 😂 Аз щях да се радвам, ако бяха вкарали някоя здрава и работна селска леля, която да коли кокошки с лекота и ги връчва на коконите да ги обработват (по предложение на Pip4i отпреди време). Simple Smile Такава ще ги научи да работят, а ще успее и да ги накара вероятно. Някоя властна кака, да успее да ги респектира - и жени, и мъже. Simple Smile

Последна редакция: сб, 04 ное 2017, 16:01 от Ензим Бéндер

# 704
Да не забравяме, че по време на избора си за втори дуелист Ивона леко намекна, че не и се остава в тази мизерия.  Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт