DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 8

• 55 841
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
Не съм спокойна от предстоящите действия на Дениз . Tired Все си мисля ,че ще поиска нещо от Назлъ и ..... тя ще се поддаде. smile3505

# 601
  • София
Цитат
Асуман да не би да иска Ферит да и се извини...

Гости, да!
Да ѝ занесе цветя и бонбони не иска ли? Crossing Arms

# 602
Цитат
Асуман да не би да иска Ферит да и се извини...

Гости, да!
Аз съм съгласна. Независимо от лошотията дето я свърши Асуман, това не означава, че на другите им отпада правилото да й се извиняват, когато сбъркат. Тя как поиска прошка.

# 603
  • София
Добре, сега какво прави Дениз в кабинета при тях????

# 604
Назлъ на Ферит - сестра й имала условие за да се изнесе от Дениз .
Ферит е категоричен - няма да се извинява .

# 605
Ей...този Дениз не може да ги остави за две минути сами. ooooh! ooooh! ooooh! Голяма лепка е  ooooh! ooooh!

# 606
Дениз  като чу положителен отговор на думите си ,че ако докажат връзката на Ресул с Хакан  ще отпадне причината да продължават фиктивния брак без да се бави се присъедини .

Много далечни роднини били с Ресул каза мъжа .

# 607
  • Враца
Благодаря ви за разясненията момичета  bouquet bouquet bouquet
За Дениз няма какво да коментирам  ooooh! ooooh! ooooh!

# 608
Този Мехмет знае нещо...били далечни роднини с Ресул....

# 609
  • Плевен / София
Дениз  като чу положителен отговор на думите си ,че ако докажат връзката на Ресул с Хакан  ще отпадне причината да продължават фиктивния брак без да се бави се присъедини .
гладна кокошка просо сънува....

# 610
Дениз  като чу положителен отговор на думите си ,че ако докажат връзката на Ресул с Хакан  ще отпадне причината да продължават фиктивния брак без да се бави се присъедини .

Лава от кой е чул този отговор от Назлъ ли  newsm78

# 611
  • София
Тази серия май няма да стане работата с романтика. Повечето моменти от фраговете минаха, а Ферит се зае сериозно с Хакан.

# 612
Рекламаааа  Simple Smile

Дениз и Асуман защо трошаха колата ?

# 613
Мише, доколкото знам важна е АБ групата най-вече, защото тя отчита гледаемостта сред интелигентното население - предимно младежи с висше образование. Колкото повече реклами има в една серия, толкова повече парички за тв канала, а младите и образованите предимно са потребители на продуктите, които се рекламират по телевизията и съответно са най-важната таргет група. Абсурдното е че за да се формират тези цифри се наблюдават устройства, които са поставени в домовете САМО на 5000 семейства в Турция. Нямат значение рейтингите в социалните мрежи, нито гледаемостта в ютуб или в сайта на канала дори. Системата е сбъркана тотално и вече определено не работи, затова толкова проекти се закриват скоро след като тръгнат. А продуцентите играят по свирката на канала и за да постигнат жадуваните рейтинги променят сценария, сменят режисьори, екипи и вършат куп глупости. И накрая пак ги спират. А те си отмъщават с гадни финали.

Преди 10 години примерно продуцентите са снимали по 15-20 епизода и ги продавали на някой канал, който ги излъчва и ако има интерес, продължават снимките. Това им е гарантирало известно спокойствие и творческа свобода, както и възможност да спазват предварително замисления сюжет и развитие на историята. А сега превръщат много добри идеи в бози в желанието си да оцелеят.

# 614

Лава от кой е чул този отговор от Назлъ ли  newsm78

От Ферит .

Общи условия

Активация на акаунт