DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 8

• 55 830
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
Самби, правилно си прочела.
Нещата са много зле. Ердоган връща тази толкова добре развита държава в едни други времена и нрави.
Интелигентните и свободомислещи хора с европейско възпитание и култура биват гонени и преследвани и не са на почит. Голяма част от постигнатото от идола на всички турци Ататюрк той го съсипа само за няколко години. Който е ходил в Турция преди 6-7 години и сега е видял това и по улиците на Истанбул, а за провинциите не ми се мисли даже.
Аз и друго четох. Че актьорите, които играели в сериали и представяли една нереалистична (вече) Турция не ги закачали. Тоест те можели да се обличат както искат, ползвали се с привилегии и прочие, за да поддържат имиджа на "съвременна" Турция. При обикновения народ, положението не било така. И въобще светът от турските сериали почти се е разпаднал и реално не съществува.  Ако е вярно, язък...Турция винаги е пораждала възхищение у мен, заради напредналостта си, въпреки религията си...

# 631
И Демет се появи при Мехмет....каза че Ресул е виновен за катастрофата...Демет му даде пари да мълчи...

# 632
  • София
Все по-малко ми харесва Фатош.

Самбо,
Скрит текст:
има май нещо такова. Много от тях се появиха на митинг в защита на първия и според мен е, защото искат да си запазят работата.

Много хубава песен. Heart Eyes

# 633
Демет - познаваш ли Ресул или не ?
Тя не била кой да е ,а жената на Хакан .

Мехмет - Да не се притеснява Демет нищо на никой няма да каже. Покойния му оставил добри пари .

# 634
Самби
Някои не ги закачат, защото застанаха на правилната страна, но не за всички е така.
А иначе разликата между това, което виждаме в сериалите и онова което се вижда по улиците на Турция е направо потресаваща. Сега и цензурата  огромна. Стрелби, кървища и убийства бол, но целувки- йок. Не е морално.

# 635
Демет разбра че Хакан е поръчал катастрофата...

# 636
Да каже на Хакан.

# 637

Сега да сподели с брат си и вече може да я омилостивя  Naughty

# 638
Демет няма да каже на Дениз ,че е разбрала кой е поръчителя на катастрофата  на брат й и жена му .

# 639
  • Под звездите
Единственият човек, който не мога изобщо да съжаля е Демет.

# 640
  • София
Сега да каже и на брат си, че Дениз да разбере най-после Ферит.

# 641
Единственият човек, който не мога изобщо да съжаля е Демет.

И аз не мога. Но пък може да му сподели, тя няма на кого да се довери. Ще ми се просто. Laughing

# 642
Самби
Някои не ги закачат, защото застанаха на правилната страна, но не за всички е така.
А иначе разликата между това, което виждаме в сериалите и онова което се вижда по улиците на Турция е направо потресаваща. Сега и цензурата  огромна. Стрелби, кървища и убийства бол, но целувки- йок. Не е морално.
Жалко. Знаеш професията ми. Възхищавах им се навремето много и за икономиката, и за европеизацията, и най-вече за здравната им система, която е отражение на предните две. Много лошо, че това е реалността... Shocked

# 643
Много била свикнала с Булут  - Дениз на Демет .Той й напомня  ,че Ферит все още е техен батко .

# 644
За мен, Демет, колкото и добро да направи, няма да е достатъчно, за да я омилостивя. Не вярвам, че е добър човек изобщо.  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт