Vip Brother 2017 - тема 10 (06.11-12.11) - Финал

• 197 627
  • 3 166
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Наказва ги с нищо.
Баси подигравката с хората и правилата.

С какво да накаже Петров? Той и така е номиниран. Не могат да го изхвърлят заради това.

Смайли, не е въпроса за номинация или не. Специално този сезон към Петров е адски толерантен. Не му е за първи път да коментира номинации и да дава наставления кого да номинират. Не трябваше да го допуска това изобщо. Да, права си с какво да го накаже. Останало една седмица. Ама и така не е редно, да му резне от хонорара. Да му каже нарушил си правилата, от там иде и нарушение на договора предполагам, че в него има предвидени санкции. Ако няма бах ти и юристите на ББ. Да не казва, че ще го реже от парите, ама поне да го спече че е нарушил договора.

# 301
Дано си тръгне тази вечер Петров!

# 302
  • Испания

Смайли, не е въпроса за номинация или не. Специално този сезон към Петров е адски толерантен. Не му е за първи път да коментира номинации и да дава наставления кого да номинират. Не трябваше да го допуска това изобщо. Да, права си с какво да го накаже. Останало една седмица. Ама и така не е редно, да му резне от хонорара. Да му каже нарушил си правилата, от там иде и нарушение на договора предполагам, че в него има предвидени санкции. Ако няма бах ти и юристите на ББ. Да не казва, че ще го реже от парите, ама поне да го спече че е нарушил договора.

Права си, сладурче, но още след първия скандал трябваше да бъде санкциониран. Сега просто си следват сценария.

# 303
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
А, сега пък трябва да чакаме да станем на 48, че да можем да обсъждаме шефа. Изискванията стават все по-непосилни. Joy

# 304
  • Брюксел / София
Ох, не мога, очаквах шефа да заплаши ББ, че ще мре с няколко котки:) Язък, толкова неприятно ме изненада, пропусна котките. Разочарована съм. Уф, Мегз е като радио точка намила и намила:)

# 305
Шефа обича животинския свят. Не бяха котета, лъвчета, лами, майки-орангутани. Rolling Eyes

# 306
  • София
Запис и от мен и благодаря за темата Simple Smile

Един въпрос - Ники Кънчев одеве обяви, че след края на Вип Брадър започва Биг Брадър нещоси, но не чух как го нарече. Та какъв брадър ще почва след това - явно няма да е ол старс. Или ми се е причуло?

# 307
  • София
Единствените, които воюваха с наглостта на тулума, бяха Роналдо и Мегз... и Ваня, разбира се, но тя се спаси...  Joy
Останалите подмазвачи......  ooooh! Sick

# 308
Ха,ха,ха... да останат с  жените петела и селския идиот.

# 309
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Един въпрос - Ники Кънчев одеве обяви, че след края на Вип Брадър започва Биг Брадър нещоси, но не чух как го нарече. Та какъв брадър ще почва след това - явно няма да е ол старс. Или ми се е причуло?
Most wanted  Peace

# 310
  • София
Шефчето как сладко спинка, не бърза да си ходи.

# 311
Готвачът ги праща вкъщи един по един...
Не вкъщи...на Марс, в Бейрут със самолета....на техните планети...

Ми, кой откъде е. Joy

# 312
  • София
...
Права си, сладурче, но още след първия скандал трябваше да бъде санкциониран. Сега просто си следват сценария.

Да де, като си затънал в лайната ще си траеш....
Smile

# 313
  • Сандански
Евгени вярно напуснал... харесваше ми като коментатор правеше интересно шоуто, а сега ласкин... шуробаджанащина...

# 314
Супер, че го няма Евгени Минчев днес, но пък този Ласкин само обикаля риалититата, а после плюе ли плюе, много е неприятен

Общи условия

Активация на акаунт