Vip Brother 2017 - тема 10 (06.11-12.11) - Финал

• 197 422
  • 3 166
  •   1
Отговори
# 885
  • Някъде в Матрицата
Дани Златков и шефа защо ги пропуснаха?

Може би защото вече не са в къщата и каквото и да им се е случило промяната на нечие зрителско мнение не е от значение за шоуто.

# 886
  • Испания
Разарована съм, че не видяхме при Шефа кой дойде. 😒

Ято котки.

# 887

Сигурно жена му, ако въобще е имало някой.

Яд ме е, че не дадоха кой и дали някой е отишъл при Путканов.

# 888
Глутница котки.

# 889
  • тук, на мястото си
Само при Гана ми се стори истинско.

# 890
  • София
И какъв е смисъла на тази мисия?Алекс ме дразни, взима необмислени решения , а после реве.
Мила моя, хората понякога реват... Мегз циврила, Алекс ревала... Направо ти завиждам... явно никога не си вземала, погрешно решение... а за рев, хич пък не отварям и дума... Confused
Ревала съм и то много, даже още рева, но за починали близки.За глупости не мога да рева.

# 891
Утре като започнат зрителите да се обаждат на виповете,кой знае какви мазни въпроси ще пуснат.Нямам ФБ,нека някоя от вас се обади да попита Касабието в ефир на колко години е? Flutter

# 892
Ми да ги бяха дали😂😂😂 Много обичам котки, щях да им се порадвам.😁😁

# 893
Глутница котки.
Shockedда не е пътник?

# 894
Е, на Сашка колко мило беше.. как да не е било истинско.?

# 895
Някой случайно да може да каже къде  е качен епизодът с интерпретирането на индийския сериал? В  нова плей не мога да го гледам.

# 896
  • София
със сигурност на тези чипсове и снаксове им направиха рекламата.
Нормално е да реват, нали ги подгряха емоционално още преди мисията.

# 897
  • София

И на мен. Тя беше най-развълнувана и най-искрено си изрази чувствата според мен. И въпреки, че ревнах точно при Александра ми се струва, че баща й малко поизвъртя нещата. И май хич не мислеше точно това, което каза, ама за пред камерите нямаше как.
А Миглена и Енджи бяха пълна излагация. На Миглена майка й все едно в затвора я посещаваше и имаше 2 стени между тях. Егати и дървото е тази жена. А пък Енджи беше, като ледената кралица - тотална липса на всякакви емоции

# 898
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Е нали тя й каза, че Алекс им знае мнението, че са против... и т. н....Знаеше майка й , че е истина.
Ами на мен и да го е скрила от съпруга си ми се вижда също толкова странно. Освен ако това с незнанието дали е истинска или не е моментно хрумване за влизането на бащата, да замажат положението с отказа за присъствието си на сватбата.  Rolling Eyes

# 899
  • София
Ох, да си плюем  си в пазвата,да чукнем на дърво да не ни доведат зет-льольо като Петкан. ooooh!И с това розово сърце между очите..... Rolling Eyes
Тамън му е! Със сърцето е напълно завършен... Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт