Vip Brother 2017 - тема 10 (06.11-12.11) - Финал

• 197 771
  • 3 166
  •   1
Отговори
# 1 245
-Видяхте ли нещо?
-Ко? НЬЕ...

Joy

# 1 246
Исках да си редактирам мнението, то пък съм се цитирала.

# 1 247
Богданка била с черна мантия на влизането...де се бута до Сачето. Нерде Сашка, нерде Богданка...

# 1 248
  • Испания
Исках да си редактирам мнението, то пък съм се цитирала.

Лошо нЕма. Значи се уважаваш.

Оффффффффф, драма Петканова. И тя с манчия била.

# 1 249
  • София
Лейди, ако го удариш и аз съм на улицата, ще кажа, че не съм видяла такова нещо. Имаш едно рамо от мен. Голям кретвн е този. И защо все крещи и подскача, да не е с хемороиди?

Еееее, това е супер. Ако ми потрябва свидетел да знаеш, че ще ти пиша на ЛС тук Simple Smile

А за подскачането не знам, но как награби бащата на Алекс вчера и го вдигна във въздуха.... Човека се чудеше как да реагира. Да го фрасне в жълтите зъбки ли или да се усмихне за пред камерите.

# 1 250
Леле, какъв хейт сте спретнали на Петканов! Направо автоматично ми се задействат защитни реакции, ама ще се въздържа. Искам, ама нямам желание, така да се каже. Joy 

# 1 251
Алекс е избрала най- тъпата форма на бунт. Да вземе петкан . И това, ако не е въстание , потушено при подготовка , заради предател , тЕ пА нА!

# 1 252
  • Испания
Как ще е влязла сама Петканова? А бръмбарите в главата не ги ли брои?

# 1 253
  • Брюксел / София
Дилов защо лъже.

# 1 254
  • София
Все едно кой ще остане, само дано изкарат Петкан. Ама като гледам как го хвалят и лъскат, леле  ужасТ. Ако го докарат да спечели, ритуално се отказвам от формата и от Нова, БТВ-то го отказах преди време, ще ги разкарам и тия, ако го погодят този номер.

Ако този плужек спечели предаването ще го чакам на излизане с поне една кора яйца.

# 1 255
  • Брюксел / София
Майко, тази се надява, че ще промени Петкан. Ей, това е най-голямата заблуда и глупост!

# 1 256
Все едно кой ще остане, само дано изкарат Петкан. Ама като гледам как го хвалят и лъскат, леле  ужасТ. Ако го докарат да спечели, ритуално се отказвам от формата и от Нова, БТВ-то го отказах преди време, ще ги разкарам и тия, ако го погодят този номер.

Ако този плужек спечели предаването ще го чакам на излизане с поне една кора яйца.
Щраусови , нали Laughing

# 1 257
  • Испания

И той ще ти се извини, че си се охарчила.

# 1 258
  • София
Майко, тази се надява, че ще промени Петкан. Ей, това е най-голямата заблуда и глупост!

Дам....ще работят заедно за отстраняване на проблема.... Thinking

# 1 259
ПОзитивен бил Петкан Thinkingвсе едно са го изпуснали от някаква секта-толкова е екзалтиран.Тая лигава патка как не може да му обърше един,да го приземи малко?

Общи условия

Активация на акаунт