Vip Brother 2017 - тема 10 (06.11-12.11) - Финал

• 195 571
  • 3 166
  •   1
Отговори
# 2 700
Келешчето, за което въртяха смс-чета ученичките с парите на родителите си...

За всеки случай, Марги не е пленила публиката си с хуудито, цигарата, краката на дивана, чашката и кухото самочувствие на "големата работа", когато е ЗАПОЧВАЛА НА 26.

# 2 701
Мара отварачката явно е много сърдита на ВБ и някои съквартиранти и не уважи финала.
Ши си легнат с  чорапите  Joy
Мара е смешница и тая вечер пак го доказа.

# 2 702
Епа, аутсайдер си

# 2 703
Тото за мен е много лицемерен човек,криещ се зад маската на "рапър".всички оплюхме Петканов за изневерите например,но никой не се сети,чеТото също е изневерил на Яна.А толкова му беше странно това на Петканови??

# 2 704
  • Някъде в Матрицата
Където и да сте тръгнали, в понеделник пак тука!!! Да не ви обявявам за Most Wanted и да пращам ДЖинЬкУ да ви връзва със свинските опашки, и да ви връща обратно. 😜

# 2 705
Не ми харесва Тото за победител, но честно казано и аз да можех да избера този сезон- нямаше да мога. Нямах нито един любимец, което досега не ми се беше случвало. В Сбирщайна от понеделник подозирам, че пак ще избираме най-малкото зло, а не някой заслужил. Whistling

# 2 706
  • София /Абсурдистан
Този пиян ли е?

# 2 707
Все ми е тая кой е победител, сякаш някой ги помни тия пичове, победителите, де.
Зареждам арсенала за следващата лакърдия от пон'делник.

# 2 708
Момичета , дръжте се подобаващо на формАта  и темата. Нито ще изядем манджата на Сачка , нито ще изиграем хорото на Алфредо , нито ще ни засегнат ултрасите на Тото , нито ще носим парцалите на Мегз , нито ще изпеем песните на Хранова.
Веселете се , смейте се , това не е война .
Ай , целувки и лека нощ , благодаря за удоволствието и смеха , и настроенитето,  В ТЕМАТА.
Обичам ви / по випаджийски / Gift Heart

# 2 709
  • Испания
Някой писа, но сега потърсих инфо:

Maria (Official)
3 часа ·
Пожелавам много късмет на финалистите тази вечер⭐️Съжалявам, че не мога да присъствам, но ще бъда с всички онези, които ме очакват във Варна Club The Cult, но сърцето ми е с всички вас❤️⭐️Незабравимо преживяване, любима къща, истински приятели завинаги❤️ Обичам ви

# 2 710
Е, не е лошо момчето. Лошото е, че една такава победа ще му завърти главата и ще му спре развитието. Личностното имам предвид.

# 2 711
Тото не е на себе си от кеф...

# 2 712
  • София
И с какво по-точно се излага Тото? Монолозите, които показват в театрите излагация ли са? Монологът в случая ли е проблем?
Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 2 713
  • София
Дадоха му кутийка със синьо стъкълце. Joy Айде да почва другия брадър, да видим там какви образи са събрали.

# 2 714
Момичета , дръжте се подобаващо на формАта  и темата. Нито ще изядем манджата на Сачка , нито ще изиграем хорото на Алфредо , нито ще ни засегнат ултрасите на Тото , нито ще носим парцалите на Мегз , нито ще изпеем песните на Хранова.
Веселете се , смейте се , това не е война .
Ай , целувки и лека нощ , благодаря за удоволствието и смеха , и настроенитето,  В ТЕМАТА.
Обичам ви / по випаджийски /:gift_heart:

Много правилно. Лека и на теб, а от понеделник с нови сили и смях Simple Smile Hands V

Общи условия

Активация на акаунт