Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 17

• 76 127
  • 755
  •   1
Отговори
# 510
  • Стара Загора
Аз днес реших да направя няколко къдрици отпред със старата си маша на Елеком 19 мм, но до обяд и при все че напръсках обилно с лак, всичко падна.
http://elekom.bg/product/865/masha-za-kosa-ek-35-f-25-s.html

Стоеше все едно си е моята естествена, лееееко начупена коса по краищата. Снощи мих косата и предвид тормоза с тази на Ремингтън, вчера си я подхраних с маска, олио и заради гладкия и мек косъм, не искаше да хване. Личеше си още като я навивах, налагаше са да повтарям.

# 511
Аз ползвам сух шампоан точно на мръсна коса. Е, не мега зле, но мазни корени. Позлвала съм на Шаума (така ли се пише това за Бога)  и на Ейвън, последното не струва от първия съм доволна много. Пак ще си взема. Абсолютно "обира" омазняването. Не е като след къпане, но определено корените не са така мазни, има обем, общо взето много добър продукт. Не знам дали е подходящ чак за честа употреба, да се отлага миенето всеки път чрез него, аз по скоро го ползвам за инцидетни случай, когато нямаме вода или съм заспала с малкия вместо да се изкъпя, а на другия ден имам среща с хора.

# 512
  • Шотландия
Ползвала съм 3 вида сух шампоан и само от 1-ия съм доволна (не от Басиста). Никога не съм го слагала на чиста коса, не намирам защо. Слагам го понякога на 3-ия ден, редичко, когато нямам време да измия косата, само в корените. Косата ми е суха, не се омазнява видимо по принцип и да не я мия 5 дена, но явно все пак има мазнина в корените, защото пада и не е хубава, а и поема миризми. Точно този сух шампоан мирише много хубаво и ме спасява мене от това, че не съм успяла да измия косата.

Зимата не разреждам миенето, не виждам смисъл. Напоследък гледам, че косата ми се наелектризира повече на втория и третия ден, вероятно от сухия и студен въздух, та си я мия спокойно, така или иначе без сешоар не минавам.

Косата ми не е от неподатливите на прически, но ако няма стилизиращ продукт, не виждам как ще задържи къдрици по-дълго, каквато и маша или преса да използвам - все пак машите просто нагряват.

# 513
сухият ш-н не е ли като оцветяващите спрейове? използваш го за няколко часа, колкото да замажеш кофти положение, което нямаше време да оправиш веднага?  Thinking

и сега мия косата на три дни
понякога зимата предпочитам просто душ, защото не ми се мокри коса, а лятото имам желание да я мия по-често за разхлаждане, но това са по-скоро изключения
когато имам някой нов продукт също я мия по-често - от желание да пробвам продукта в различни комбинации  Grinning

ползвам сухия ш-н на алокси /когато ползвам, защото по принцип се старая да избягвам/ - понякога пръскам и щерките /тийнеджърки с мазни коси/ - пръскам и след минута реша - косите им стават много хубави и от ресаното пада излишното, което се вижда - много съм доволна

# 514
Чаровна, нещо такова ще е следващата промяна при мен (това което е на първата снимка, дългата тъмна коса с карамелените кичури). Само, че аз искам една идея по-светли кичури. Това за лятото го мисля.но  Косата обаче никак не ми харесва. Надолу е много зле оформена, много тънка стои, изтънена е, там където започва карамеленото.  Аз обичам гъсти и плътни коси, като водопади. Много е хубава и на втората снимка самата коса, тук пък цвета не ми допада.

# 515
Здравейте,дами. Новорегистрирана съм тук и се извинявам ако има друга тема. Та въпросът ми е имате ли идея как може да се постигне розов цвят на косата в домашни условия? Можете ли да ми препоръчате бои,тонери ,смесване на бои? нещо подобно на тези цветове.‍♀️

На каква основа започваш?
Златисто руса.

# 516
  • Бургас/Пз
Привет и от мен. След повече от три месеца се боядисах отново с безамонячната боя на Olioseta. Този път сложих 2/3 от №6 и 1/3 от 7.31 - стана страхотен цвят много ми харесва. Ще се опитам по-късно да кача снимка.

Може ли ми препоръчате шампоан за боядисана коса. Колебая се между Голдуел или нещо на Олисета??
А някой дали има ли отзиви за този шампоан за обем https://www.enzo.bg/goldwell/dualsenses-ultra-volume-shampoan-za … bem-na-fina-kosa/

# 517
Ани, чакаме снимка.😊

# 518
  • Sofia, Bulgaria
ani_d и аз ще чакам снимката.
Аз реших, че се връщам към червеното. Довечера съм на фризьор да сваляме цвят с ремувър и след това червена боя. Ако стане добре утре ще показвам, ако не ще плескаме нещо тъмно отгоре, каквото фризьорката прецени.

# 519
  • Бургас/Пз
Eто ме
Скрит текст:
Blush]
Лошо е качеството на снимката, за което се извинявам, но цветът е точно същия. Вижда се, че надолу е по-тъмна, нямам обяснение защо така се получава. Може ли някой да сподели някакъв спрея за обем, който да не омазнява корените

Моля ви да не ме цитирате, ще махна снимката по-късно.

Последна редакция: чт, 14 дек 2017, 09:37 от ani_d

# 520
Косата ми създава ужасни проблеми и затова идвам тук да поискам решение.
Първият мога да си го реша с горчицата на прах- за мазната  ми коса това е единственото решение.
Но остава другия проблем, който ме влудява. На темито ми, колкото и да е чиста косата ми, тя се разделя. Не е  слята, както при всички останали жени. Не, тя винаги се разделя. Писна ми да нося диадеми. Започнах да мисля за някакъв спрей който да държи косата слята.
И последно искам да попитам с какво  да фиксирам къдреците си след преса? И какъв спрей да използвам при използването на преса?
Препоръчайте ми продукти, марки да са на поносими цени.

# 521
Ани ,чудесен цвят,страхотен е .
Много ми харесва оформянето на косата и самата прическа.Асиметричен лоб ли се води?Това е една от любимите ми прически за по къса коса.И с въртящата четка на ровента ли правеше косата.
Ох,наистина не мога да ти се нагледам.
Пак да напиша страхотна си.

# 522
  • Бургас
Ани,хубава коса,цвят и прическа. bouquet bouquet bouquet

# 523
  • Street of Dreams
Много е хунва прическата на Анито, цветът много не можах да го видя. Но мисля, че е по-добре от черното.

За момичето, което пита за розовото, мисля, че трябва да се започне на много, много светла основа, иначе няма да стане.

# 524
  • Варна
Ани, много те харесвам! Косата ти е точно по мой вкус също, честита прическа!

Общи условия

Активация на акаунт