Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 22

• 64 090
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Коя е сестра Янева ?

# 526
Според мен е съпругата на Банков. Какъв сериал ще е, ако някой не възкръсне!

# 527
  • Кърджали
Това ще е чутовна глупост. Аз продължавам да се надявам че  енякой друг/предполагам участник в катастрофата/, просто след като толкова пъти му сложиха в устата репликата че жена му е мъртва, сега да се окаже че докато тя случайно не била мъртва, а в кома и изневерява ... това и най-глупавият сценарист не вярвам да го допусне. Иска ми се да не вярвам.
Ако довечера не започнат да разплитат тая загадка, направо ще ... И да вземат да влеят на Банков някакво постоянство - то бива иди ми, ела ми, ама да се взима в ръце

# 528
Амчи в такъв случай е грехота да се представя за вдовец Crossing Arms

# 529
  • София
Боят в бара - смях. Заприлича ми на филмите на Бъд Спенсър и Терънс Хил. И как беше озвучено. Simple Smile
А Огнянова ако пак му се върже на Банков, след начина по който я изрита, ще е най-голямата овца. Без да ме интересува кой е пациентът. Мазов и Хинова бяха много сладки, още повече че видях Хинова за 2 минути в началото без изкуствените мигли.

# 530
От промото се вижда, че Огнянова е отишла на хокейния мач, значи Банков е имал подобаващо обяснение, надявам се.

# 531
  • Кърджали
Абе, тя ме ще му върже, ще стане... Ако са решили накрая да ги правят двойка. Но тоя път обяснението трябав да си заслужава, а извинението - да е като хората. И да се спре и да започне да се държи като човек. Хубаво, наранен, крие тайни, ама прекалено вече. Д аго хванеш и да го набиеш /гледам довечера някой ще я свърши тая работа, ама дано покрай това и разкрият причината за идиотското му държане/

Мазов - Хинова май въпреки всичко, което им се струпва на главата си останаха най-свястната двойка. То в момента са и единствената двойка.
Добрева е в търсене на себе си. Ама и нея да я поспрат малко, че то не остана глупост дето не направи.Не е на 15, уж трябва да е зряла жена вече.
На Стилянова и дойде нанагорно слубаят с Хинова и бягството на Захариев. Да се оплаква баш на бившата му жена не беше особено умно, ама то както се видя кой действа тука умно. Иначе, да, ще има бере още ядове със Захариев.
За Генадиева - да не ти влиза в къщата. Всички други криви, само тя и синът и прави.
Кръстева ще вземе да стане другият ми любим герой.  

# 532
  • somewhere near the sea
Много ми хареса диалогът между двете свати у Евгения. Съвсем реалистично. И права беше София- на Евгения все някой ѝ е виновен.

# 533
Кой питаше какъв съм? Модна икона и мислител съм.

Коя е сестра Янева?

# 534
Моторист, хокеист... Още какъв "...ист" ще излезе тоя човек?
Сценаристите взимат идеи от живота на Вергов.Ако сте чели негови интервюта,той казва ,че е с интервенции по тялото си тамън около 10,не слиза от мотора(във филма използват личният му мотор),играе хокей в някакъв любителски отбор.
Аз не мисля,че жена му ще бъде съживена.

Страхотно интервю,искрен,земен,усмихнат.А изпълнението на "Прощално" smile3501
https://www.facebook.com/julianvergovnet/videos/10155786577484689/

# 535
  • до една звездичка
Моторист, хокеист... Още какъв "...ист" ще излезе тоя човек?

Шахматист. Peace

Не виждам причина моторджийството за се брои за някакъв особен белег. То си е начин на живот. Все едно да кажеш, че някой е автомобилист, например.

Последна редакция: чт, 16 ное 2017, 10:33 от ٠•● Dega ●•٠

# 536
  • Разпиляна във въображението
Добре де, аз не си представям така да изгони Огнянова - Време е да си вървиш - обръщайки й гръб, заради някакъв си случай обикновен. Може просто да обясни, че става дума за друг пациент и т.н. Той я отсвири напълно в онзи момент.

А някой храни ли рибките?

# 537
  • София
Грубо се държа Банков и не се сещам как точно ще се извинява.

# 538
  • София
Грубо се държа Банков и не се сещам как точно ще се извинява.

Ако каже истината защо е постъпил така и тя е приемлива.

# 539
  • София
Дано днес я чуем. Само дано не се потвърди версията за жена му.

Общи условия

Активация на акаунт