iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 91

• 72 528
  • 710
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
Denis, би ли ми казала каква е накратко разликата между органични и синтетични витамини? Какво трябва да се следи и да се гледа? Предполагам, че органичните са от истински плодове, но като качество има ли разлика между двата вида?

Моята поръчка пристигна за една седмица. Много бързи са станали. Понеже не бях поръчвала от една година, много се зарадвах на последните си две поръчки като дойдоха толкова бързо.

# 586
  • Добрич
А аз да попитам как да разбера че една добавка е химия? Т.е. ако е например глюкозамин или хондроитин, значи е химия? Нещо по съставките предполагам трябва да се гледа...

# 587
  • Бургас
И аз с въпрос. От сутринта не се чувствам добре - беше ми лошо на стомаха, отпаднала, оказа се че имам и Т 37,2-37,3. Започнах с таблетките с цинк , ехинацея и вит. С на Nature`s Way. Дали е достатъчно или да пия и Епикор? Рядко боледувам и по-скоро ми е любопитно от кое ще се повлияе състоянието, затова искам едно по едно, да знам от кое съм се оправила.

Код за 10% отстъпка от iherb WCZ857

# 588
  • Berlin
Започнах да пия вит. Д, К, МВИ и селен (100мкг) и започна да ми се вие свят, когато лягам и ставам и дори се обръщам в леглото. Обикновено сутрин, вечер и през нощта. Някой с подобни оплаквания? На кое може да се дължи? От добавките е, защото преди това нямах проблеми.

Код за отстъпка - DCN033

# 589
  • София
Даринандия
За пратката - провери в пощата и ако я няма пусни жалба до БГПощи Peace

Denis, би ли ми казала каква е накратко разликата между органични и синтетични витамини? Какво трябва да се следи и да се гледа? Предполагам, че органичните са от истински плодове, но като качество има ли разлика между двата вида?
Най-общо, когато суровината е органична /растения, плодове, животни, минерали и т.н./, витамините са органични, но и те се създават/извличат/добиват в лаборатория. Синтетичните се създават синтетично от химикали - това са  химични съединения, които естествено не се срещат в природата, но по начин на действие са аналогични на органичните.
Това се определя по посочените форми / дали е синтетичен или органичен  елемент/
Качеството е нещо различно - един синтетичен витамин, може да е с по-добро кач-во / и дори да се инжектира венозно при дадено лечение/ от органичният му вариант.
Органичните са с по-висока бионаличност от синтетичните.

Започнах да пия вит. Д, К, МВИ и селен (100мкг) и започна да ми се вие свят, когато лягам и ставам и дори се обръщам в леглото. Обикновено сутрин, вечер и през нощта. Някой с подобни оплаквания? На кое може да се дължи? От добавките е, защото преди това нямах проблеми.
Може да е някакво съвпадение - консултирай се с лекар, напр. кардиолог, невролог,  УНГ / Мениеров синдром, Болестта на Мениер и т.н./ Има дори теми за тези симптоми в бг-мама Peace - бях много изненадана, колко много момичета и жени страдат от това.
Дано да не е нещо сериозно.

iHerb® Код:    YUL919
дава още 10% намаление - за нови и стари клиенти

Последна редакция: пн, 27 ное 2017, 16:21 от denis.

# 590
  • София
Според мен, доста добра статия (на английски) за синтетичните и натурално извлечени витамини -NATURAL VS. SYNTHETIC VITAMINS – WHAT’S THE BIG DIFFERENCE?. Дадени са различните форми на витамините и как да разбереш кой е натурален, и кой синтетичен.

Последна редакция: пн, 27 ное 2017, 17:32 от djagi

# 591
  • Добрич
.....
Според мен, доста добра статия (на английски) за синтетичните и натурално извлечени витамини -NATURAL VS. SYNTHETIC VITAMINS – WHAT’S THE BIG DIFFERENCE?. Дадени са различните форми на витамините и как да разбереш кой е натурален, и кой синтетичен.

Благодаря! Наистина полезна!

# 592
  • София
Дневна промоция
валидна до  28.11 - 20.00 ч. н. вр.
  $2.49
Stoneridge Orchards, Montmorency Cherries,
Dipped in Dark Chocolate, 5 oz (142 g)

# 593
Ако някой е попадал на качествено шипково масло (ще го ползвам върху лице), моля да препоръчате?

Код за 10% отстъпка от iHerB: MIH4702

Последна редакция: пн, 27 ное 2017, 21:14 от Tatti

# 594
  • Добрич
Благодаря ти, djagi

# 595
Ако някой е попадал на качествено шипково масло (ще го ползвам върху лице), моля да препоръчате?

На майката ми съм взела това: https://www.iherb.com/pr/Life-Flo-Health-Pure-Rosehip-Seed-Oil-S … -1-oz-30-ml/44211. Доволна е. Simple Smile

Код за 10% намаление: BAL0036

# 596
  • Варна

КааяFlowers Blossom,
ползвала съм https://www.iherb.com/pr/Aura-Cacia-Organic-Rosehip-Oil-Skin-Car … fl-oz-30-ml/59055
и https://www.iherb.com/pr/Life-Flo-Health-Pure-Rosehip-Seed-Oil-S … -1-oz-30-ml/44211
Бих ти препоръчала Aura Cacia, маслата им си заслужават инвестицията Peace

действащ код 10 % за стари и нови клиенти  iHerb :  PEP491

# 597
Отново напълних кошницата с предложени от вас продукти. Днес ми се върти следното нещо в главата и реших да попитам. Направих микробиология след проблем наподобяващ гъбички, но се оказа, че ми няма нищо. Да, но симптомите продължават и се сетих, че съм чела за дамски пробиотици. Може ли да ми кажете дали са безвредни и дали биха оправили положението, както и да ми препоръчате нещо на добра цена, за да не взимам на посоки, защото видях, че в сайта не са евтини.
Мерси предварително :*

# 598
Здравейте! Налага ми се да поръчам по-скъпи продукти, които със сигурност ще отидат на митница. Кой е по-добрият вариант за доставка в този случай - български пощи или DHL? На първа станица прочетох, че ако си изкарам ЕОРИ номер DHL ще ми доставят продуктите без допълнителни такси и трябва да платя само ДДС-то. Така ли е или нещо не съм разбрала? Има ли някакви изисквания за издаването на ЕОРИ, например да имам електронен подпис или да съм юридическо лице?

# 599
  • Somewhere over the Rainbow
Denis, има ли разлика в качеството между:
https://www.iherb.com/pr/Doctor-s-Best-Best-Collagen-Types-1-3-P … -1-oz-200-g/19109 и
https://www.iherb.com/pr/Neocell-Super-Collagen-Type-1-3-7-oz-198-g/6074
Разликата в цената не е голяма, но от първия мога да поръчам два в една малка поръчка.

Общи условия

Активация на акаунт