AVON - Само за представители - 2017 & 2018 & 2019

• 78 732
  • 763
  •   1
Отговори
# 600
Не се сещам за 250 лв. освен сешоара, какво др.предлагаха, но за пор.от 120 + лв. взех комплекта спрей и лосион тяло, също и от офертата за 18 април - чантата с трите ципа - голяма е, тъмносиня, мека кожа и си е хубава. Пуснах пор.на 18 април късен следобед.

# 601
Аз се чудех дали да поръчам един от комплектите за 120лв или чантата и реших да поръчам чантата, и учудващо, нямах проблем и нищо не изписване. Явно съм имала късмет. Но пък съм разочарована, заради един часовник, който една приятелка искаше да вземе за подарък на майка си и беше изчерпан и ме хвана яд. А иначе пратката ми дойде днес и съм доволна от чантата. Достатъчно голяма и с много джобове...струваше си, особено за тези пари.

Това какви условия са - за нива ли? Защото ние горе говорим за великденската оферта.

И аз мислех да се понабутам заради чантата. Толкова зле никога не съм била /да не мога да стигна 60лв/

Говорих с колцентъра. Изчерпана е и затова го дава така

Ама това не може да бъде! Те нали уж за всички са осигурили! На мен така ми казаха.

...Нищо, че за пореден път в условията за поръчка са включили:
2/ "...до изчерпване на количествата" и
7/ "Avon си запазва правото да променя условията на програмата по всяко време и по свое решение, след комуникиране на промените"

Тук някъде ми иде да си скъсам дипломата, защото не им разбирам какво се опитват да ми кажат.

Туигъл
Няма такова нещо. Никога не са осигурявали достатъчно количество. По същата причина много топ представители не получиха един комплект за път от чанта и раница червени на бели точки. Поръчахме ги на зелено , в фактурата бяха в недостиг и след две седмици ни уведомиха че трябва да пием една студена вода. Замениха ги с нещо друго ( след допълнителна комуникация Wink ) обаче нямаше база за сравнение. Така че ако не побързаш не става. Абе то в последно време имам случаи когато изгоден продукт, редовен при което, не на изчерпване, последните дни от кампанията е на сиво. При все го има в следващи каталози но на по- високи цени. На въпросът защо се случва така ми отговарят - заделено е само някакво количество на тази привлекателна цена, поръчвайте по- рано...

Последна редакция: чт, 25 апр 2019, 20:42 от _re_ge

# 602
То и по-рано като се поръчат пак се играе тото, светят сиво, после жълто, после червено, после зелено и като поръчаш, 😂пиеш една студена вода, щото козунаците на промоция свършили. 🤣

# 603
  • о`майна лунна нощ е
Ре, знам слънце. За съжаление за пореден път постът ми е изпълнен с ирония.
Никога за нищо, което си е заслужавало да се вземе, не са осигурявали количества за всички желаещи. Таблети, сешоари, комплекти, чанти .... . По повод тия великденски сешоари говорих с координаторката ми и жената се опита да даде надежда, че уж сега щяло да има за всички. Е, да, ама за пореден път - не.
Толкова са прозрачни и смотани в "промоциите си", че ако не ползвах някоя друга благинка покрай кредитната карта и не помагах с поръчки на другарката ми, с която се комбинираме, отдавна щях да съм заспала като онази красавица 100-годишен сън в профила си.

# 604
Не се сещам за 250 лв. освен сешоара, какво др.предлагаха, но за пор.от 120 + лв. взех комплекта спрей и лосион тяло, също и от офертата за 18 април - чантата с трите ципа - голяма е, тъмносиня, мека кожа и си е хубава. Пуснах пор.на 18 април късен следобед.
Ками това по коя програма е? За представители непостигнали ниво на лоялност?

# 605
Да, за тези, дето нито са отписани, нито са с голям оборот. Просто имаше оферта за 120 лв.(избор м-у сенки+глос и лосион+спрей тяло за1,99) и оферта за 250 лв.
ПП А тъмносинята чанта е за 60 лв.пор. - великд.оферта.

Последна редакция: чт, 25 апр 2019, 21:27 от *Камея

# 606
Здравейте, случайно някой да има реални снимки на пътната чанта, която е с десен в стил Париж от новата кампания?

# 607

Най - добра цена за каталози дават на топ с 55 точки в куотър 1. Комплект от 10 е 3 лев. Имат право на макс. 5 комплекта. Намери някой да ти ги поръчва.

Може ли код?

# 608

Най - добра цена за каталози дават на топ с 55 точки в куотър 1. Комплект от 10 е 3 лев. Имат право на макс. 5 комплекта. Намери някой да ти ги поръчва.

Може ли код?
84517- но само , ако имате 55 точки от куотър 1.

# 609
Дами, в каталога има снимка на шише и до снимката има надпис, според който уж предлагаме шишето. На стр. 189. Клиенти ме питат за него, но аз не го откривач никъде. Вие запознати ли сте?

# 610
Дами, в каталога има снимка на шише и до снимката има надпис, според който уж предлагаме шишето. На стр. 189. Клиенти ме питат за него, но аз не го откривач никъде. Вие запознати ли сте?
В съобщения за кампанията пише:
Бутилката за вода, визуализирана на стр. 189, не се предлага за поръчка. Допусната е печатна грешка.

# 611
Няма да има отстъпка за ниво, затова пускат оферти от типа купи 4, вземи... %отстъпка, да "стимулират" всички, като си пробутат продуктите. Отстъпка има при 50 брошури 😂, казаха ми да се комбинираме с др представители

Може ли да поясниш - това означава ли, че махат 30-те процента и от коя кампания е това?
Това сподели представител в групата за представители на Ейвън във фейсбук- ще отпаднат 30%. Така й е казала нейната координаторка.
.

Беше споделено тук преди няколко страници , когато нещо ви интересува търсете и четете, не чакайте някой да ви го намери и смели... И аз го изчетох тук защото ме интересува понеже съм с ниво лоялност. Звъних в кол центъра - отговориха повече от уклончиво което означава че точно това ще стане.

И няма нужда веднага да бъде изплюта някоя грубост.

# 612
  • русе
Регистрирах се като представител,но май Само за лични нуждите поръчвам.
Тогава има ли отстъпки или не?

# 613
  • Бургас
Ако направиш над 55 лв поръчка,имаш 15 процента отстъпка.Иначе нямаш отстъпка,а имаш и три и нещо такса за обработка,отделно ако поръчаш втората и третата седмица имаш такса доставка...

# 614
  • русе
Тогава заслужава ли си -при малък оборот,въобще да не се занимавам.
Ще поръчвам пак на съученичка на щерката,само излишни занимания.
Благодаря .

Общи условия

Активация на акаунт