Пазаруване от Amazon - тема №71 - Black Friday 2017

• 105 027
  • 816
  •   1
Отговори
# 660
  • Luxemburg
Leila, какъв е размера на спалния комплект? Дали по английските размери има 150/200 и с нормална възглавница?

Anbinian, точно същата марка се чудих дали да не взема, наместо maxi micro. Пробвах ги и двата модела в магазина заедно с детето. По-стабилен ми бе micro и го взехме, макар и доста по-скъп.

# 661
  • София

Това ми излезе минута след като пуснах поръчка снощи, с полупразна карта. Заради недостатъчния лимит е предполагам, но толкова бързо?!
До петък дали ще я задържат, ако не ще ги внеса по-рано.

# 662
  • София
Виж в мейла (трябва да си получил мейл) какво пише, обикновено чакат 5 дни.

# 663
  • Стара Загора
И аз пуснах вчера препоръчаната преса Ремингтън от склада, с недостатъчна наличност в картата, и след около десет минути получих същото съобщение, но пък датата на изпращане беше 01.12., та предполагам затова толкова бързо.

# 664
  • София
Ще го видя.
Леко плашещо си е - щом са го оставили на автоматичен режим. Flushed
 Довечера ще видя разликата във времето между двата мейла, но нямаше и 2мин, едва ли стои човек на пост за моите поръчки.

Последна редакция: вт, 28 ное 2017, 15:25 от Starrydream

# 665
Може ли линк за тази преса от склада?

# 666
Има оферта за пантрито - поръчай за  30 паунда/ - 10 паунда при първа поръчка
https://www.amazon.co.uk/b/ref=s9_acss_bw_sc_pntryst1_ar_s0_w?_e … f_rd_i=5782660031

# 667
Дами, ползвате ли EasyFundRaising?

Това е платформа, на която са членове неправителствени организации в Англия и чрез която продавачът (т.е. Амазон) дарява процент от заплатената от клиентите им сума на избрана от клиента организация. С други думи, благотворителят е Амазон, но ние като клиенти казваме на коя организация да преведат пари. Членове на EasyFundRaising са английски НПОта, но голяма част от тях имат международна дейност - има такива, подкрепящи правата на деца, жени в риск, образователни инициативи в развиващи се страни, организации за проучване и намиране на лечение на редки болести, приюти за животни и прочее. Сигурна съм, че всеки би могъл да намери "своята" кауза.

За да започнете да дарявате чрез Амазон, регистрирате се оттук, избирате неправителствена организация, която да подкрепяте, и пазарувате както обикновено. Ако се регистрирате през линка отгоре, избраните от мен НПОта получават същото дарение като избраните от вас - някаква временна "промоция" е.

Уточнявам още веднъж, че парите не излизат от нашия джоб, а благотворителят е Амазон, ние само им казваме накъде да насочат благотворителната си дейност. Миналата година от покупки през най-различни сайтове съм генерирала над 275 паунда за моите организации, така че сумата се натрупва малко по малко.

# 668
  • София
Аз използвам smile.amazon.co.uk в момента. Само и единствено ако поръчам от този адрес (със smile отпред) Amazon даряват от моята поръчка някаква сума. Избрала съм Британския Червен кръст.

# 669
# 670
Аз използвам smile.amazon.co.uk в момента. Само и единствено ако поръчам от този адрес (със smile отпред) Amazon даряват от моята поръчка някаква сума. Избрала съм Британския Червен кръст.
Това не го знаех!
Предлагам да се добави в новата тема.
Става и за .de

# 671
  • София
И аз от миналата седмица използвам smile.amazon.co.uk и си избрах организация, която искам да подкрепям.
Не бях забелязала, че го има и за немския, благодаря че обърна внимание Hug

# 672
  • Sofia
Това ли е идеята на smile? Никога не съм се зачитала, директно реших, че е нещо, обвързано с prime, щом ми го предлагат.

# 673
И аз не знаех! За английския ще си ползвам EasyFundRaising, но за немския ще действам със Smile. Simple Smile

# 674
Здравейте,
ако активирам прайм amazon.de, безплатна доставка до адрес в Германия ли ползвам? Какви преимущества дава този прайм?

Общи условия

Активация на акаунт