Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да откажа поръчка?
Как да спра преобразуването на плащанията, ако вече съм избрал опцията за плащане в евро или в лева?
Как мога да върна артикул, закупен от Amazon Warehouse?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да откажа поръчка?
За да откажете поръчка от Amazon, първо влезте в акаунта си и отидете на „Последни и текущи поръчки“. Ако има бутон „Редактиране на поръчката“, можете да я промените или анулирате. Поръчките могат да бъдат отказани или променени само преди парите да бъдат блокирани от вашата карта. Можете също така да опитате да се свържете с чат поддръжка и да поискате отмяна на поръчката; въпреки това, средствата ще бъдат деблокирани след около 45 дни, в зависимост от вашата банка.
-
Как да спра преобразуването на плащанията, ако вече съм избрал опцията за плащане в евро или в лева?
-
Как мога да върна артикул, закупен от Amazon Warehouse?
За да върнете артикул, закупен от Amazon Warehouse, трябва да го направите в рамките на 365 дни. Влезте в профила си и отидете до менюто за връщане. Изберете артикула и разпечатайте етикета за доставка със снимка. Поставете артикула в кутия и го изпратете с Български пощи, препоръчано, без приоритет. Доставката обикновено отнема 7-8 дни. Разходите за доставка не се възстановяват в този случай. За връщане на дефектен артикул VIP членовете поемат разходите за доставка. За целта трябва да снимате разписката от пощата и да им я изпратите по имейл.
-
Как мога да се свържа с отдела за обслужване на клиенти на Amazon?
-
Какви са наблюденията за намаленията на смесители и душове по време на Черния петък?
, но моля ви, кажете ми отново къде мога да проверя този сайт читав ли е?

Притежателите на такъв уред също бих помолила да дадат отзиви, доволни ли са, справя ли се добре, колко издържа батерията и т.н., също и модел, от който са доволни. Благодаря предварително на всеки, който се отзове!