Фермата 3 - 2017 г. - Тема 10 (13.11. - 19.11.)

• 76 222
  • 870
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Ние ли сме коравосърдечни, що ли 😄 Иван и Андрей ме разсмиват. 😄

# 256
Аз си умрях от смях с тоя Алек и тоя рев.
С водещите още повече
Ако съм като Вили ше му шибна един по врата, та да дано се освести.

# 257
  • София
Много се смях с Иван и Андрей, а Вили ми става все по-симпатична. Груба е, ама не е лош човек.

# 258
  • ново
И&А изобщо не му се подиграха на Алек. Sweat Smile Виолета опитва да го отрезви, ама не става.
Жалък ми е, особено за това че се сърди, че той е ратай. Май забрави за какво е там.

# 259
Само аз ли сега разбирам че участниците освен фермера на седмицата не могат да ходят на ратайският бряг ? Защото много добре си спомням още през втората седмица как Дарина говореше на Диана за детето си при ратаите.

# 260
Знам, че на Алек не му е смешно, но не мога да спра да се смея с коментарите на Иван и Андрей, изобщо не вярвах, че я обича чак толкова, колкото обяснява, но след тези сълзи направо ми обърна представите. Той и казва обичам те много, тя на него лека нощ, как пък не се усети това момче, че шансът с Валерия да се получат нещата клони към минус безкрайност и че най-добре за него да се концентрира върху играта.
Набеждават Яни за платена оплаквачка, но така като гледам, Алек не му отстъпва.

# 261
  • ново
Само аз ли сега разбирам че участниците освен фермера на седмицата не могат да ходят на ратайският бряг ? Защото много добре си спомням още през втората седмица как Дарина говореше на Диана за детето си при ратаите.

Ходят само онези, които ще работят там май.

# 262

Ходят само онези, които ще работят там май.
Може, благодаря !

# 263
Хахахаха, Иван и Андрей как се хилят. Чак и аз се разхилих Satisfied

# 264
Ох, този да не си посегне Joy

# 265
Абе малко го разбирам Алек - ама само малко -  в реала с която не е поискАл с нея не е легнАл - като му видях обкръжението и слушах историите съдя за това - сега 2 месеца си я е харесал и не може да я оноди и ептен се е вкарАл във филма.
Калоянчик се опита  да му каже, че е за негово добро, ама той.... Cry

и той сам ще се бие като Франи.

# 266
Утре Яни ще прави масаж на Валерия докато Ромео реве и дава прощални заръки на Вила.
Ще речв човек че ще умира

# 267
  • София
Бе то не е изключено и да умре, като разбере за масажа  Joy

# 268
Бе то не е изключено и да умре, като разбере за масажа  Joy
Сакън.Дано не разбере че страданията му ще са жестоки.
Такъв рев ще е че ще се вдигне нивото на язовира.

# 269
Аз отказвам да повярвам, че реве за 2-ву часова раздяла.
Мисля, че му се е насъбрало, последно време все беше умърлушен, депресиран, инертен. Нещо повече се случва. Освен това не го виждам мотивиран, легна си с пораженческа нагласа.
 Просто се срина човека.

Общи условия

Активация на акаунт