Фермата 3 - 2017 г. - Тема 10 (13.11. - 19.11.)

• 76 140
  • 870
  •   1
Отговори
# 510
Ако Гинчев загуби в неделя Калоян ще е 100% дуелист другата седмица. Алек ще го прати.
Абсолютно.
Ще стискам палци на Гинчев.

# 511
  • ново
Съжалявам, че гледах този епизод, честно! Голямо падение...

# 512
Турчинът е много прост. Не знае ли,че двама мъже и две жени стигат финал? Какви бяха тия малоумни разсъждения.

# 513
  • София
Ако Гинчев загуби в неделя Калоян ще е 100% дуелист другата седмица. Алек ще го прати.

И Гинчев да е фермер, според мен пак Калоян ще е ратай.

# 514
КазАх ли, че ще е Гинчев (или Яни) , щото имал 2 победи и дъра-бъра.
От сега сядам в района на Гинчев, дано отвее тоя психар.

Ооо, Елена се скъса от работа, как не и окапаха ръцете от скръстване.

# 515
От фермерството си насам Алек само пада ли пада, дано Гинчев го смаже. Не знам какви са спойлерите и не искам да знам, аз ще му стискам палци до последно 😊

Ако Алек стане фермер на Калоян дупе да му е яко.
Иначе смятам, че чопът беше абсолютно бутафорен и избра Гинчев просто, защото е най-лесен противник.

# 516
  • Разпиляна във въображението
Гин-чев!  newsm18  Гин-чев!  newsm18 Гин-чев! newsm18

# 517
Аз да питам.. от къде дойде тая храна ?? Къде беше тази храна до сега? Защо не ядоха мекици и таратор до сега? Аз правя мекици с 5 съставки, които те имат!

# 518
Ленчето познавала и това агне.
Еее с две ходения в обора се е запознала лично с всички.
Само кокошката не познаваше.
Калоян няма да иде на дуел защото ще има амулет....да знаете.
Аз да питам.. от къде дойде тая храна ?? Къде беше тази храна до сега? Защо не ядоха мекици и таратор до сега? Аз правя мекици с 5 съставки, които те имат!
Защото нямаше кой да им ги направи затова не ядоха.

# 519
  • София
От фермерството си насам Алек само пада ли пада, дано Гинчев го смаже. Не знам какви са спойлерите и не искам да знам, аз ще му стискам палци до последно 😊

Ако Алек стане фермер на Калоян дупе да му е яко.
Иначе смятам, че чопът беше абсолютно бутафорен и избра Гинчев просто, защото е най-лесен противник.

Малко нереален ми се видя този чоп, поне да беше казал и на Виолета предварително коя пръчка за какво е.

# 520
Мустафа е помак.
Аз подразбрах, че Веско е обучавал Елена, като й говореше за месото, после ще го върна на запис, за да чуя по-добре, мисля че се познават.

# 521
Най- забавно ще е ако Алек стане фермер на седмицата, Калоян спечели амулета и Алек реши да направи женски дуел като пълен идиот. Въобще не се съмнявам в него.

# 522

Ооо, Елена се скъса от работа, как не и окапаха ръцете от скръстване.
 Laughing Laughing Laughing  голяма наглост, а? Гостенката се скъса да готви, а те спинкат и философстват.

# 523
  • София
Абе не е нормално Гинчев да отива на трети дуел, Алекс ако беше малко мъж щеше да пробва някой от другите, а не да се оправдава с някакви измислени чопове.
Стискаме Палци за Гинчев и следващата седмица на дуел оная, дето е приятелка на целия добитък във фермата  Sick

# 524
  • София

Преди следващия дуел ли ще дават амулета?

Общи условия

Активация на акаунт