Би ли ми посочила къде точно съм споменала нещо за държанието на Марина, та говориш за Виолета веднага. Не може ли да обсъждаме някого, без да го сравняваме задължително с друг, на когото да изтъкваме лошите черти? 😂
Още визитката й ме отблъсна, после и с духането на огъня. После обаче я показаха като една изключително трудолюбива и кротка жена, в темата взеха да я сочат за фаворит за финала и си викам "объркала съм се нещо". Станко обаче ме върна в реалността. Пък какъв як грим си беше намазала за идването на стопаните... страхотно пасваше на ски-екипа й. 😗
После забелязах, че и двете В-та са се намацондрили подобаващо, нищо, че са на г*за на географията и са по анцузи.
Би ли ми посочила къде точно съм споменала нещо за държането на Марина, та говориш за Виолета веднага. Не може ли да обсъждаме някого, без да го сравняваме задължително с друг, на когото да изтъкваме лошите черти? 😂
Би ли ми посочила къде точно съм споменала нещо за държането на Марина, та говориш за Виолета веднага. Не може ли да обсъждаме някого, без да го сравняваме задължително с друг, на когото да изтъкваме лошите черти? 😂
Би ли ми посочила къде точно съм споменала нещо за държането на Марина, та говориш за Виолета веднага. Не може ли да обсъждаме някого, без да го сравняваме задължително с друг, на когото да изтъкваме лошите черти? 😂Препоръчани теми