Фермата 3 - 2017 г. - Тема 10 (13.11. - 19.11.)

• 75 991
  • 870
  •   1
Отговори
# 795
Само Гинчев! newsm18

# 796
Иван грам не го харесвам. Голям дървен философ. Просто Алек е пет пъти по непоносим. Ама чак толкова не ме интересува кой ще отпадне.

# 797
Чухте ли Валерия.Ей писател си е нова дума научих- " оценям го"

# 798
Чухте ли Валерия.Ей писател си е нова дума научих- " оценям го"
Че тя "преценям" и "оценям" постоянно ги употребява и всеки път ме кара да скърцам със зъби от безсилна ярост Grinning Адски ме дразни!!

# 799
Разбрахте ли сега кой бил лошото знамение. Не била Вила, бил Гечо! Сигурно е от монтажа! Smiling Imp

# 800
  • sofia
Нещо не видях Калоян...Confused

# 801
  • Буркина Фасо
Разбрахте ли сега кой бил лошото знамение. Не била Вила, бил Гечо! Сигурно е от монтажа! Smiling Imp
за тях е Гечо - за вас (форумците) е Вила
просто различен прочит на един и същ текст  Laughing

# 802
Нещо не видях Калоян...Confused
Каза че подкрепя Алек.

# 803
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз съм за Алек.Като изключим сълзливата история,с какво друго ви дразни?
Работи момчето,не всява конфликти,не се скатава..Искаше ми се да кажа същото за Гинчев.

# 804
  • Буркина Фасо
Работи момчето,не всява конфликти,не се скатава..Искаше ми се да кажа същото за Гинчев.
49 % от времето той беше с оная. 20 % - рИве, 30 % - спи.  кога работи тоз човек бре  newsm78

# 805

Мен по ме подразни как се изрепчи на Калоян защото го праща на дуел. Като ощипана госпожица правеше фасони. Много си повярва нещо, че ей така всички ще го закарат до финал. За много незаменим се има.

# 806
В промото не видях кадри от последната игра , но мисля че ще я играят.

# 807
Иван е пълен идиот. Ако беше сложил 5 точки на алманаха и 4 точки на първата игра щеше да спечели целия дуел. Абсолютно сам ще си е виновен ако загуби.

# 808
  • ново
pandaannie, бяха се уговорили предварително да слагат Алманаха за 1 точка. Пък и Гинчев изобщо не си е мислил, че ще спечели на първата игра.

# 809
Колко е резултата ?

Общи условия

Активация на акаунт