Черен петък 2017

• 102 917
  • 772
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Аз от Манго аутлета чакам една доставка, вече цяла седмица, но не бързам, пък и те пратиха един тракинг номер , дето на сайта на Еконт е без инфо. Ще си почакам да се появи. Grinning
И без това портиерката в блока, вчера ме "накиснала" пред мъжа ми, че всеки ден проверявам пощенската кутия, а то, заради една забавена доставка от amazon, дето си мисля че в пощенския клон ще дойде. Тъкмо мислех, да скрия от мъжа ми някоя и друга пратка, пък тя портиерката любезно ме обадила Grinning че чакам нещо. Клюкарка !

# 571
  • София
Най- после си взех обувките от Тенденз. Изглеждат много добре, не им възлагам огромни надежди предвид цената, но пък ботите, които си купух от тях миналата година не са мръднали.

От емаг часовникът щял да пристигне уж утре, ще видим.

Чакам и книгите от ентусиаст и 2 поръчки от HM.

# 572
От емаг, дойте само машата, за пресата нищо не знам.
Моята е със статут на изпратена до офиса на куриера, но все още нямам смс за доставка.

Аз от Манго аутлета чакам една доставка, вече цяла седмица, но не бързам, пък и те пратиха един тракинг номер , дето на сайта на Еконт е без инфо. Ще си почакам да се появи. Grinning
И без това портиерката в блока, вчера ме "накиснала" пред мъжа ми, че всеки ден проверявам пощенската кутия, а то, заради една забавена доставка от amazon, дето си мисля че в пощенския клон ще дойде. Тъкмо мислех, да скрия от мъжа ми някоя и друга пратка, пък тя портиерката любезно ме обадила Grinning че чакам нещо. Клюкарка !
И аз чаках близо седмица едно яке от Аутлета, никаква информация, само смс в деня на доставката. В документите пише, че пратката е изпратена от Испания, сигурно е заради това.

# 573
  • софия
Чакам 3 поръчки от НМ и нищо не помръдва (не, че има къде да се следи, де).

# 574
И пресата дойде. Браво на е маг, много съм доволна.

# 575
  • Козлодуй
Някой май писа, че поръчал дрон преди няколко страници?! Дребният реши, че иска за рожденния ден. Дайте някаква идея какъв и от къде. Няма нужда да е чак снимащ... ама да лети като хората поне, че да замажем очите на дребното Simple Smile
Аз поръчах и получих дрон ама е снимащ има камерка те всички са малки ето този поръчах ама ако искаш разгледай сайта има и по-ефтини  https://drones.bg/magazin/dron-syma-x5hw/

Благодаря на всички за насоките Relaxed.
Гледах, гледах и поръчах и аз този syma x5hw. Дано не се натроши след първия полет Confounded
Точно затова дават гаранция само на вътрешната платка 6 месеца и резервни перки и да не се притесниш че я няма камерката тя залепена от другата страна на стереупоровата кутия там са залепени и допълнителните перки и протекторите защото аз се питесних и звънях на фирмата че са изчезнали Simple Smile Те доставят и резервни части ако се счупи нещо а и първия полет може да е у дома Simple Smile Абе дано нямате много полилей Simple Smile

# 576
От емаг, дойте само машата, за пресата нищо не знам.
Моята е със статут на изпратена до офиса на куриера, но все още нямам смс за доставка.
На моята статусът е "Изпратени продукти", имам и номер за проследяване, но пише, че няма информация.
А машата уж вчера трябваше да е при мен, но както винаги на Спиди им се бъгнала системата и смс бил грешен, обадих им се снощи и ми казаха, че днес ще е при мен. Е дойде..

И пресата дойде. Браво на е маг, много съм доволна.
Браво! Аз нямам търпение и моята да дойде, но уви.

# 577
от емаг си поръчах една прахосмукачка, но още е в етап регистрирана поръчка, има ли вероятност изобщо да не я получа, или да им звъня и да ги питам какво се случва с моята пратка
Моята прахосмукачка дойде вчера, даже вече я ползвах. Само не знам торбата кка се вади и сменя, но ще се науча...за сега всмуква добре...но е доста шумна, комшииите винаги ще знаят кога е чисто у нас и кога не ... hahaha

Каква е твоята, т.е. какъв модел, аз преди имах една с воден филтър много добре всмучаше, но беше шумна защото беше много мощна 2400 W, тази която поръчах е на Филипс 650 W и даже не знам дали ще ми хареса от към чистене освен, че ще е по тиха

# 578
от емаг си поръчах една прахосмукачка, но още е в етап регистрирана поръчка, има ли вероятност изобщо да не я получа, или да им звъня и да ги питам какво се случва с моята пратка
Моята прахосмукачка дойде вчера, даже вече я ползвах. Само не знам торбата кка се вади и сменя, но ще се науча...за сега всмуква добре...но е доста шумна, комшииите винаги ще знаят кога е чисто у нас и кога не ... hahaha

Каква е твоята, т.е. какъв модел, аз преди имах една с воден филтър много добре всмучаше, но беше шумна защото беше много мощна 2400 W, тази която поръчах е на Филипс 650 W и даже не знам дали ще ми хареса от към чистене освен, че ще е по тиха
Една бяло зелена за 45 лв...star light, напълно куча марка...
А пресата е онази най продаваната на ремингтон, пробвах я, нищо общо със щатската ми ремингтон... hahaha

# 579
Тази малката прахосмукачка я имам - слаба е. Чисти, но не като старата. Малко ме е яд, но я взех с ваучер (спечелен) от Кауфланд и това донякъде ме успокоява.

# 580
Първата ми поръча от Черения петък тази година дойде, няколко маски от theskin.bg, поръчани в петък, куриера ми се обади в неделя, за да ми ги донесе, но чак днес ги взех. Някой поръчвал ли е от този сайт?

# 581
  • Бургас
Аз в петък си поръчах от Обувки,бг. Още нямам доставка!

# 582
Днес разбрах, че таблетът от istyle.eu няма да го получа защото били изчерпани. Това го разбрах след като пипитах на имейл. Затваряха ми телефона цял ден вчера и в петък. Статусът на поръчката все още е "обработва се". Много разочароващо отношение

# 583
Аз в петък си поръчах от Обувки,бг. Още нямам доставка!
и аз два чифта и едни от ФД, накрая дали ще дойде нещо изобщо...

# 584
Според вас ако се обадя на някакъв телефон на Хиполенд дали ще получа информация до къде ни е поръчката? Понеже поръчахме без регистрация, сега гадая какво става Sad

Общи условия

Активация на акаунт