ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 489

• 70 768
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Ивче
Скрит текст:
и с Операта пробвах и пак същия хаос беше снощи и сутринта, ти просто както казваш не си уцелила момента.
Аз пък с новата версия в общи линии бъгове нямам.
Както и да е, ще минем и през това(за пореден път).
За Пеперудите бях чела, че миналата година излизали да си вземат наградите преди да им съобщят имената.  Laughing
Оооооо няма начини и Хазал да не е в депресия, tooth че не са и дали Пеперудка, Mr. Green ай мерси за такива нагласени Пеперуди. Stop

# 646
   Не ми се нрави роклята на Биге  . Арас ми изглежда уморен  Rolling Eyes

# 647
  • Варненска клюкарка
Точно така Наде. Ставаше въпрос че Елчн Сангу излязла преди да обявят името и и после пишеше че много се сконфузила.... А тази година освен всичките видими с просто око нагласености, се оказа и че всички наградени са в симбиоза по някакъв начин с Канал Д....
Фемо да не мислиш че Ча ще разкарва някакво никому ненужно желязо по летищата че после Мерт Алаш да си подпира с него вратите из къщи hahaha

# 648
 Ще разкарва наградката , щото  харесва Мерт Алаш  лайква го и за Колинса искаше  той да е фотографа . Хонорара му е тлъст и не могат да си го позволят . Може да се видяли  и да не знаем като се покри .

Последна редакция: пт, 22 дек 2017, 19:33 от femmi2

# 649
  • I Love You 3000
За НИ-то да уточня : Още миналата 14  серия т.е. серията в планината Филиз си носеше пръстена в чантата и като си гугукаха пред камината/по -точно Филизката гугукаше, Саваш тайно цивреше върху косата й/, тя го накара пак да й предложи. Той й предложи въпреки, че знаеше, че утре ще я остави и тя прие. Тогава той й сложи пръстена. Т.е. този пръстен , който тя носи е на Саваш. Но в 15 серия дойдоха социалните, Саваш вече беше изчезнал в тази къщичка и си беше изключил телефона. Само Пинокио знае,че Саваш е заминал и няма да се връща,защото той го принуди. И Пинокио почна да се вътри около Филизката, уж да й помага със социалните, после тя го помоли да провери в болници и районни за Саваш.Мисля ,че завъртя някаква измама там с някакви камери, че излязъл извън града или нещо такова. Иначе видя , че Филиз носи пръстена и взе да я насочва , че я е напуснал и т.н. Та след това се случиха ей тези сцени , които си постнала. Ужасни бяха Rage  И тъй като социалните й казаха , че могат да й върнат децата ако е женена. И тъй като Саваш никакъв го нямаше, не отговори на съобщението й, тя отиде и потропа на вратата на Пинокио и му каза "Ще се омъжиш ли за мен?" , но все още носеше халката на Саваш. Пинокио първо се ухили като прясно полята зелка, но после видя пръстена и залезе.И така свърши.Той не можа да й отовори в тази серия.

# 650
 Ети bouquet   Филизката да си върне малчуганите от социалните    е предложила на Пинокио .

https://vk.com/teammy?z=video-58199741_456242854%2F2e4885b49a664 … pl_wall_-58199741

Игра с очи

хубави Heart Eyes

https://vk.com/teammy?z=video-58199741_456242863%2F87be0aadf6706 … pl_wall_-58199741

Новогодишен клип

Последна редакция: пт, 22 дек 2017, 19:34 от femmi2

# 651
  • Варненска клюкарка
Фемо, много сладка Хазалка си донесла Heart Eyes Аз пък ще ги сложа 3 в 1 Mr. Green

http://blog.milliyet.com.tr/hazal-kaya-ve-cagatay-ulusoy-hayranl … og/?BlogNo=577758

В последната акция в Т 1,4 млн туита от близо 36 хил. акаунта Peace

Първия беше 91 хил туита, втория 2,4 млн. (от 58 хил. акаунта) третия 1,6 и сега 1,4... Разбираемо с отдалечаване от финала и енергията  на вълната отслабва, а и досега акциите винаги са били в събота, за пръв път правят в сряда.... Но все пак цифрата е огромна Peace

И това ми напомни за друга подобна сцена Rolling Eyes

Само дето не можах да намеря точно нея а това - малко преди Фера да заспи в колата на връщане от хижата....

Последна редакция: пт, 22 дек 2017, 19:34 от Беллора

# 652
    Хубави усмивки имат Хазал и Бурак

# 653
  • Пришълец
Клиповете от ВК пак не ми се отварят newsm78
Много е красива Heart Eyes

Цитат
И тук Heart Eyes
Брей, не ме вълнуваха особено туитванията, но гледам за сериозни числа става дума newsm09 Дано да не са напразни hahaha

# 654
  • I Love You 3000
Феми, да. На Филизка й трябва мъж, за да получи попечителство и да си вземе децата от дома. Все й е тая кой ще е. Като го няма Саваш, свалила не свалила пръстена му, отиде на вратата на Пинокио и му предложи брак. И онзи баш като един Халилудко се ухили до уши. Помисли си,че за два дни Филиз се влюбила лудо в него, ама като й видя пръстена посърна.

Да споделя приключение: Към 15 и 30 си бях направила вкусна домашна пица и сядам да й се радвам Laughing че и по - рано съм свършила работа. И както си прецъквам каналите, цъкам БТВ-то и гледам Хазалка Shocked и взех да се чудя кой сериал е? И както си се чудя и си отхапвам пицата - изведнъж БАМ  Shocked Бисквитеното Чудовище от улица Сезам/онова  дето живее в кофата за боклук с едната вежда/ #Crazy Толкова рязко смениха картината, че не бях подготвена и се задавих. Още изкашлям трохичките Simple Smile Кой малоумен режисьор реши да го тури това чудо за главен персонаж?! И то баш до такова нежно създание ooooh! Та благодарение на него открих, че имало и по - страшни муцуни от тези в Чукура Mr. Green

# 655
  • Пришълец
Не знам Ети що баш тоя са избрали за инструктор по тенис, би трябвало да е готин, а той е страшен.... обаче две жени не могат да си го поделят hahaha Внимавай, че и по това време /или малко по-късно/ го дават по някоя от телевизиите. Общо четири пъти го излъчват в денонощието. Българското заглавие на сериала е Изкушение, а актьорът на галено го наричаме ХаканЮ Mr. Green Макар че и Бисквитено чудовище става, сещам се за него tooth

Лени Hug Как си? Хубаво е, че ни наглеждаш Grinning

# 656
  • София
Скрит текст:
Не знам Ети що баш тоя са избрали за инструктор по тенис, би трябвало да е готин, а той е страшен.... обаче две жени не могат да си го поделят hahaha Внимавай, че и по това време /или малко по-късно/ го дават по някоя от телевизиите. Общо четири пъти го излъчват в денонощието. Българското заглавие на сериала е Изкушение, а актьорът на галено го наричаме ХаканЮ Mr. Green Макар че и Бисквитено чудовище става, сещам се за него tooth

Лени Hug Как си? Хубаво е, че ни наглеждаш Grinning

Добре съм доколкото мога, Марги. Благодаря, че се интересуваш!  Hug Hug Hug

Не пиша защото не гледам нищо от сериалите, които обсъждате.
Всъщност гледам Възкръсналия Ертуурул, обичам исторически сериали.  bouquet

# 657
  • Варненска клюкарка
изведнъж БАМ  Shocked Бисквитеното Чудовище от улица Сезам/онова  дето живее в кофата за боклук с едната вежда/ #Crazy Толкова рязко смениха картината, че не бях подготвена и се задавих. Още изкашлям трохичките Simple Smile Кой малоумен режисьор реши да го тури това чудо за главен персонаж?! И то баш до такова нежно създание ooooh! Та благодарение на него открих, че имало и по - страшни муцуни от тези в Чукура Mr. Green
Още изкашляла трохички, бисквитено чудовише..... ох нИмога, ще се потъркалям от смях  rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImbo
Ей т'ва е фундаменталния въпрос дето ни мъчи вече 4 години, кой и как реши че тоя чукундур става за това за което го бяха наредили там #Cussing out Че и две красиви жени се хванаха за косите заради него, малко пък реализъм поне да имаше нали Rolling Eyes Ей така, за разнообразие, че човек да повярва на това което му представят за история- фатален красив мъж, спортист и кО беше ощИ, пък то.... ХаканЮ  newsm09

# 658
  • I Love You 3000
Ама верно кой му е режисьора на туй чудо? Гледам и Емир Козарев се мота там, ама май не му отива да е добър. Може да съм под влияние на впечатления от Севдата. Там той влачи целия филм, хеле втория сезон. А онез двамата главни, хвани единия удари другия.  ooooh! Циврят до несвяст, за каквото им падне Mr. Green Никва Черна Любов, живо Наводнение си е  Mr. Green

# 659
Ейййййй, че сладка Хазалиндааааа Heart Eyes в новогодишния клип.
Ети, тенкс за преразказа.

Общи условия

Активация на акаунт