Аз пък с новата версия в общи линии бъгове нямам.
Както и да е, ще минем и през това(за пореден път).
Оооооо няма начини и Хазал да не е в депресия,
че не са и дали Пеперудка,
че не са и дали Пеперудка,

И тъй като социалните й казаха , че могат да й върнат децата ако е женена. И тъй като Саваш никакъв го нямаше, не отговори на съобщението й, тя отиде и потропа на вратата на Пинокио и му каза "Ще се омъжиш ли за мен?" , но все още носеше халката на Саваш. Пинокио първо се ухили като прясно полята зелка, но после видя пръстена и залезе.И така свърши.Той не можа да й отовори в тази серия.
Филизката да си върне малчуганите от социалните е предложила на Пинокио .
Аз пък ще ги сложа 3 в 1

Толкова рязко смениха картината, че не бях подготвена и се задавих. Още изкашлям трохичките
Кой малоумен режисьор реши да го тури това чудо за главен персонаж?! И то баш до такова нежно създание
Та благодарение на него открих, че имало и по - страшни муцуни от тези в Чукура
Внимавай, че и по това време /или малко по-късно/ го дават по някоя от телевизиите. Общо четири пъти го излъчват в денонощието. Българското заглавие на сериала е Изкушение, а актьорът на галено го наричаме ХаканЮ 
Как си? Хубаво е, че ни наглеждаш
Внимавай, че и по това време /или малко по-късно/ го дават по някоя от телевизиите. Общо четири пъти го излъчват в денонощието. Българското заглавие на сериала е Изкушение, а актьорът на галено го наричаме ХаканЮ 
Как си? Хубаво е, че ни наглеждаш 

Толкова рязко смениха картината, че не бях подготвена и се задавих. Още изкашлям трохичките
Кой малоумен режисьор реши да го тури това чудо за главен персонаж?! И то баш до такова нежно създание
Та благодарение на него открих, че имало и по - страшни муцуни от тези в Чукура

Че и две красиви жени се хванаха за косите заради него, малко пък реализъм поне да имаше нали
Циврят до несвяст, за каквото им падне Препоръчани теми