ГЕНЕТИЧНИ И ИМУНОЛОГИЧНИ ПРОБЛЕМИ-12

• 83 327
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
Щом сте правили изследване за делеции на Y хромозомата значи не е генетично.А дали ще има подобрение ако се вземат мерки..не знам..момичетата са писали за много добри резултати при спазване на режим..пиене на бърканица и някои билки.Нека по подготвените се изкажат.Може би и андролог може да ви посъветва.Успех!

# 526
  • София
Пуснете SDI тест. При нас морфологията е 2% а SDI е 17%.
Виж темата за мъжки фактор.

# 527
Много Ви благодаря!🤗

# 528
Три месеца.

# 529
Здравейте! Предстои ми скоро преглед при проф. Паскалева. Не съм бремемнна в момента. Имам доказана тромбофилия, усвоявам само метил формите на вит.В. Ще й представя тези изсл-я, предполагам тя ще ми назначи и други.Къде е най-изгодно като цени да ги пусна и ще ми ги признае ли, ако са от друга лаб-я? Благодаря!

# 530
  • София
Чакащата, не ги пускай никъде, тя там ще ти пусне каквото прецени, имат си лаборатория и  изследванията ще ти станат за около 30-40 мин. Взимаш си ги и пак влизаш при нея за коментар по тях. Успех!

# 531
Искам и аз да питам нещо.
Задължително ли е, ако не усвоявам обикновена ФК, да не усвоявам и вит. В?

# 532
  • София

Мишленце, не усвояваш всички витамини от група Б

# 533

Мишленце, не усвояваш всички витамини от група Б
Извонявам се, че нахлувам така в темата, но ми стана интересно освен Б12 и ФК метил форма какви други витамини предлагат на пазара от Б групите пак под формата на метил, които мога да приемам...?

# 534
Вит. В по- малко ли е важен при бременност, защото ми казаха да пия 3*1 метилирана ФК, но никой нищо не спомена за цианколабин.

# 535
Момичетата, колко струва долу-горе изследване на нк клетки, и след колко време излизат резултатите?
В Геника правят ли го?

# 536
  • София
Витамините от група Б са много.
Метилираната фолиева киселина е Б9. Л-метилфолат.
Метилираната форма на Б12 е Метилкобаламин. Има и друга усвояема форма - Хидроксокобаламин.
Б9 и Б12 имат важна роля за клетъчния метаболизъм - и двата са много важни и при бременност, и без бременност.

Пухче, НК клетките са имунологично изследване. Геника е генетична лаборатория. Консултирай се с имунолог.

# 537
Сама не мога ли да ги направя? Сега видях, че в Малинов пълен имунологичен панел е 260лв.

# 538
  • София
Ще спестиш 30лв от консултация и няма да има кой да ти назначи терапия. Невероятна далавера.

# 539
Имам въпрос към тези, които си поставят фраксипарин - по кое време на деня го правите? Аз го правех досега вечер, но после научих, че трябва сутрин. Имам вече бучици на определени места по корема. Къде да продължа за смяна? Доколкото знам може и в ръката.

Общи условия

Активация на акаунт