Big Brother - Most Wanted - 2017 - Тема 2 (20.11-26.11)

• 115 442
  • 1 938
  •   1
Отговори
# 1 560
  • somewhere near the sea
Не може да не признаем, че на Нордел най-лесно беше да се справи с Луна и да я подчини. Как подтичваше чалгарката край нея и я молеше: "Какво да правя, дай акъл?" Два сезона никой не успя така да я върти на пръста си. Евалла за това.

Според концепцията на мисията Динко, Мариела, Луна, Зорница, Людмила трябваше да се изправят срещу пороците и недостатъците си. Защо пазят кифлата Светла? Нито я показват, нито я провокират.... Мечо да не е платил победата вече?

# 1 561
Паник атаки не съм преживявала, но от това което приятелки са ми разказвали е ужасно преживяване.
Връхлитат внезапно, задушаваш се, имаш чувството че ще припаднеш или буквално умираш, учестено сърцебиене и още много "екстри".

# 1 562
  • Оптимист по принуда
Мислиш, че умираш, че получаваш инфаркт.

И наистина, само който не се сблъскал, не може да го разбере.

# 1 563
  • София
Паник атака може да се получи, когато човек е под силен стрес, а в ежедневието такива екстри има много. Безпаричие, безработица и т.н. Също и прекомерната употреба на кофеинови напитки води до там. Алкохола също не е за подценяване като евентуална причина.

# 1 564
  • Оптимист по принуда
Може и от нещо много прозаично като ошипяване например, както беше при нас.

Но стига ограмотяване, информация за ПА има навсякъде.

За, всички, които ги пожелаха

и спецЯлно от на Луна чеиза - кафеее классс

Последна редакция: пт, 24 ное 2017, 09:55 от demmy.

# 1 565
Луна чака Нордел да й сложи думи в устата, че иначе не можела да се защити.  doh А Светлето нещо много ербап го раздава този сезон. Кога стана гущерица, кога позеленя, дет' се вика.  Rolling Eyes
На Гущерица това са и минутите слава. Като я нарита Мечо , не знам къде ще се пласира. Много ми е смешна с това фъфлене със зурлата Joy
+1  Peace

Много точно. Тя доста вирна нос и като беше Гонзовица, пък после набързо сви перата и се оплаква, че само с това я свързват. Пък сега е ... алеле майкооооу. Като докопаят някой "мечо" тези жени съвсем забравят, че  "мечо" не обича дълго да се забавлява с една и съща играчка и после става алеле майкоооу на квадрат.

# 1 566
Според вас , в изповедалнята , Дебора имаше ли пристъп , или беше в алкохолна безметежност ?
И още нещо- в случай , че си се "наджаскал" с такова количество алкохол , че на другия ден да не помниш нищо , възможно ли е тази нервност , пристъпи и атаки , да са свързани с алкохолна абстиненция ?
Ох , съжалявам , ако обсъждам здравословен проблем , но за мен , пак ще го кажа , всичко идва от зллоупотребата на Дебора, с алкохола. Ако  е трезва , може би , би осъзнала кога има пристъп , или поне ще локализира проблема и ще бъде симптоматичен и здравословен. Тук е смесица / според мен , не съм специалист/ , между афект от алкохол , махмурлук и дефекти на характера.
Такива раними и лабилни хора трябва първо да си мислят за здравето , а после за скандалната кариера.
Скрит текст:
Имам колега и добър приятел , злоупотребяваше с бира години наред , докато не влезе в болница. Още от обяд беше свръхвъзбудим, не можеше да седи на едно място , говореше отсечено ....до първите две бири. Сега е пълен въздържател , та той ми е споделял , че вече вижда слънцето сутрин , че няма депресии , че усеща силата у себе си и желанието да стане сутрин и да започне деня. Преди беше мрачен , или напит . Много мъчно ми беше , защото го осъзнаваше .

# 1 567
Не съм съгласна с горното твърдение. Започнах на получавам ПА на 21 години, работех под голям стрес. В мига, в който вече не работех там ПА изчезнаха. От тогава съм получавала няколко пъти единствено когато съм била под голям стрес. И да, чувството е все едно получаваш инфаркт. Аз лично в периода с честите ПА не си позволявах да пия.

Нордел я разбирам, че иска да играе играта, но от друга страна явно не си дава сметка каква лоша шега може да и изиграе това. Представят я точно като интригантка и лъжкиня, което не би било в нейна полза. Хората ще я запомнят с това за съжаление, а не с това че е ПР или много добра готвачка.

# 1 568
  • София
Ще има ли продължение на разговора от вчера с Дебора в На кафе?

# 1 569
  • somewhere near the sea
Ще има! Как ще пропуснат

# 1 570
И аз питам , днес мога и да зяпам .
Ако ще има , ще са я цензурирали вече  Stuck Out Tongue
На мен по-скоро ми е интересно как ще коментират глобите и т.н.-актуалните отзиви , след излъченото вчера от тях.

# 1 571
Да, днес е продължението с Дебора.

# 1 572
Най-противни вътре са ми Светлана и Зорчи, дори Лунето ми става по-симпатична от тях Crossing Arms

# 1 573
Като млада имала тЕло за чудо и приказ....каза Корделата...Joy
Не лъже, виждала съм снимки. Сега е една повлекана, а още няма 50.

# 1 574
Дебора. За който гледа.

Общи условия

Активация на акаунт