Big Brother - Most Wanted - 2017 - Тема 2 (20.11-26.11)

• 115 022
  • 1 938
  •   1
Отговори
# 1 800
  • София
Кой знае какви неща ще се случат събота и неделя. Та в понеделник може да не си тръгне Дий, а някой друг.

# 1 801
Като видях каста в началото, много се зарадвах.....толкова обещаващ.
И какво направиха тези некадърни сценаристи и продуценти? ...Две седмици по-късно, изпитвам отвръщение да гледам. 
Ще ми простите френския, ама..

# 1 802
Очевидно е , че Бб иска да развенчае героичния образ на Динко. Даде му и невъзможна мисия , за да упражни и  физическо насилие.Да го направят престъпник и побойник.  Кои са тези п..раси , които да си позволяват такова нещо ?! Всичко има граници. И моето търпение- също. Жалко , че така се хилих в началото, в темата и с пълзящата Луна. Викам си- започват майтапите. Да , ама не.

# 1 803
Майката и останалите роднини от женски пол на тая мека китка Брадъра, със сигурност през живота си не са получавали толкова поздрави, колкото през последната седмица-две.

# 1 804
С всеки изминал ден става все по тегаво. Брадъра трябва да си ходи. След като им отнема всичко защо продължават да изпълняват мисиите. Аз бих разбунтувала кошера и ББ да си навие правилата на фуния и да си ги бодне някъде. Динко е все още моят фаворит newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

# 1 805
  • София
И тези са шушумиги - сега беше моментът да саботират властта, ама го пропуснаха.

# 1 806
  • София
Докога ще продължи тази мъка наречена ББ?

# 1 807
Защото ББ направи мисията така , че да настрои всички срещу Динко. Той го постави в ситуация , че да е виновен на всички. А онези си показаха малодушието и егоизма. А и Захажаевица- тя пък го насъсква да е твърд. А той и пребит.
Горкото момче.
Смятам , че това ще е лебедовата песен на някого , но още не зная на кого.
Заиграха се с много сериозни неща и смятам , че няма да остане без последствия.

# 1 808
И тези са шушумиги - сега беше моментът да саботират властта, ама го пропуснаха.

Да. С какво са ги вързали толкова с тия договори, че не му развалят шоото. Гадът се е застраховал защото няма живо предаване, но пак ще се разбере. Има и доста механизми да му извият ръцете.

# 1 809
  • в резерват
Биги губи рейтинг. Вече и най-върлите му  фенове го отсвириха. Още 2-3 дена  да ни пускат такова мазало и в темичката няма да има кой да се навие доброволно да го гледа, за  да ни информира.

# 1 810
  • София
   ЕПИЗОДА от тази вечер

ЛИНК

# 1 811
Знаем кой е и къде живее. И Нови Хан знаем къде се намира.
 rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao
Да го овъргаляме в катран и перушина и да го качим на метрото. Линч Mr. Green

# 1 812
Заговорихме се и пропуснах първите 15-20 минути, за което, явно, няма повод да съжалявам. Хванах момента на допълзяването на Луна в изповедалнята и хубаво се посмях. Едно на етюдите, които тя разигра, второ на озадачените погледи на ММ, че се хиля на трагичните й вопли. Ми нека му, като не гледа ББ, да се чуди. Луна откровено си се бъзикаше с ББ този път - още нямала 30, присвои си всички предположени болежки, плюс една, така и неулучена от ББ, носилка си искаше... Всъщност, имаше желание да си полежи и го постигна без наказания. Гпляма маймуна.
Според мен наистина й се иска заигравка с Динко, как бързичко се премести на по-близкия стол, когато почна да и целува ръка Joy и поне в началото май искрено си се разрева, като той пак загрубя. Затова и отмъстително му издейства връзване отзад.
И на мен ми дожаля, задето ББ така го хейти. Пед@лски номера. Що не го направи с Фънки или някоя от двете горгони? Щото не смее, ще го направят за смях.
Решетката го удари, щото те не са си свършили работата като хората, пак Динко виновен. И Людмила се изправила отгоре акъл да дава, чак мен успяха да възмутят, а аз малко им се връзвам.
Скрит текст:
Страхотно беше гифчето с маймуните! Още се смея, като се сетя.
Смайлис, къде изчезна, яви се веднага в изповедалнята!

# 1 813
  • Ilkeston
Най-основното не е направил ББ -не е осигурил условия за безопасност. Дори и да не го е ударила решетката Динко, пак има право да осъди брадъра, затова, че не е правилно обезопасена.

# 1 814
  • София
Динко може да е прост, ама един добър адвокат може да му изкара доста пари!
Желязото наистина го прасна по главата, а ББ веднага го обяви за симулант ... май му припари под гъ@а Cold Sweat

Общи условия

Активация на акаунт