Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 23

• 60 990
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
Не мога да разбера какво готвят на Кръстева и защо тя ще да е на мушката на Виолета и оня от Общината ?
Толкова ми е симпатична нейната героиня.

# 421
А коя актриса е в ролята на жената на Банков?

# 422
Диана Митова. Не е актриса, а блогърка и още не помня какво.

Скрит текст:

# 423
  • Разпиляна във въображението
Не мога да разбера какво готвят на Кръстева и защо тя ще да е на мушката на Виолета и оня от Общината ?
Толкова ми е симпатична нейната героиня.

На Виолета хич не й е приятно за Кръстева.

# 424

Скрит текст:

Не, жената, която играе съпругата на Банков е руса, казва се Стела Стойкова и също като тази червенокосата е бивша манекенка, стюардеса, журналистка при Мира Добрева и още няколко неща.
Двете с червенокосата са приятелки и винаги са заедно по разни мероприятия.

# 425
  • София
„Нещата са на път да стигнат до интересен конфликт. Хинова и Мазов ще намерят сурогатна майка, но това не значи, че нещата ще бъдат розови“, разказват Деси Бакърджиева и Мони Монев докато заснемат своите последни сцени от „Откраднат живот: Чуждо тяло“. Още тази седмица зрителите ще видят сблъсък на противоречия и възгледи за сурогатното майчинство. Д-р Хинова ще потърси подкрепата на д-р Мазов, който ще трябва да вземе решение и да се пребори със собствените си страхове. Доцент Захариев ще потърси решение на проблемите си в нова любовна афера, а сестра Жекова ще продължи да бъде благосклонна към своя обожател. Виолета ще се опита да отстрани д-р Кръстева от отделението, използвайки нови аргументи пред доцент Банков."

Това от Хот нюс.

# 426
  • София
Eх, тоя Пеци бе... Поне Стилиянова да я съберат пак с Тасев. Laughing

# 427
  • Другата България
Доцент Захариев ще потърси решение на проблемите си в нова любовна афера
hahaha Това ще е интересно. И очаквано.

# 428
  • Разпиляна във въображението
Доцент Захариев ще потърси решение на проблемите си в нова любовна афера,

Как точно го нацелих  Crossing Arms Идиот!

# 429

Скрит текст:

Не, жената, която играе съпругата на Банков е руса, казва се Стела Стойкова и също като тази червенокосата е бивша манекенка, стюардеса, журналистка при Мира Добрева и още няколко неща.
Двете с червенокосата са приятелки и винаги са заедно по разни мероприятия.

Точно Стела мислех че е, да.. Благодаря. Намерих и в профила и снимка на кадър в който тя участва.

# 430
„Нещата са на път да стигнат до интересен конфликт. Хинова и Мазов ще намерят сурогатна майка, но това не значи, че нещата ще бъдат розови“, разказват Деси Бакърджиева и Мони Монев докато заснемат своите последни сцени от „Откраднат живот: Чуждо тяло“. Още тази седмица зрителите ще видят сблъсък на противоречия и възгледи за сурогатното майчинство. Д-р Хинова ще потърси подкрепата на д-р Мазов, който ще трябва да вземе решение и да се пребори със собствените си страхове. Доцент Захариев ще потърси решение на проблемите си в нова любовна афера, а сестра Жекова ще продължи да бъде благосклонна към своя обожател. Виолета ще се опита да отстрани д-р Кръстева от отделението, използвайки нови аргументи пред доцент Банков."

Това от Хот нюс.

E ,само за отношенията Банков-Огнянова..нищо  Crossing Arms

# 431
  • София
Предполагам,че ще ги развият в следващия сезон.

# 432
Ще ги развият в този сезон, просто ще ни трябва търпение явно Simple Smile. А и в момента Огнянова (и ние Grinning ) чака Банков да се начуди какво иска и съответно не очаквам да има повече от няколко сцени с тях през тази седмица.
Иначе ако Стилиянова най-сетне се отърве от досадния Захариев, ще бъда изключително щастлива Grinning

# 433
Mother of PrincesS, извини ме, че съм те подвела. Толкова са ми еднакви двете.

# 434
  • ту тук, ту там
Аз нещо съм пропуснала май?! Това, че жената на Банков участва, означава ли, че все още е жива?! Или се има предвид снимката, на която е, както и някой спомен?! 🤔

Общи условия

Активация на акаунт