Жената Везни - Тема N°7

• 63 023
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Честито на всички които вече са празнували!Да сте здрави и успешни!  Hug
Мен все още не ме е обхванала дупката......Но то това става няколко дни преди това  Confused
Нямам планове все още,но пък от мъжа ми имам подарък вече който така и не ми каза какъв е.Не е обаче желаната от мен бягаща пътека  Laughing Аз ще трябва да си я взимам.

# 631
Моят подарък - глобален - е , че ме остави да не работя тази година, плаща ми сметките и ще ми плати семестъра. Най-накрая да ми се случи и на мен да бъда неангажирана ....

# 632
Здравейте, моя рд предстои в събота ..още не съм измислила как да го отпразнувам, ще гледам да не е в последния момент Grin Ако съм в града, със сигурност ще имам торта ...моя юбилей мина миналата година и за сега съм решила, че няма да е голям празник, само най-близките или пътуване до Търново, защото много го обичам този град, а отдавна не съм ходила Kissing Face
Пожелавам много усмивки на всички и всичко най-хубаво!

# 633
Моят е в петък, май няма да се празнува тази година, напоследък доста средства отидоха по къщата, вчера платихме дървата за зимата и сега започвам да отделям за едно пътуване следващия месец. Като си броя левчетата, не ми е много празнично. Юбилеят ми е догодина, обмислям за тогава едно пътуване до град, който ми е детска мечта. Моля се само за живот и здраве за мен и близките ми. Децата вчера ме зарадваха с подарък - лаптоп, предварително, че няма да се видим на рождения ден. Бъдете здрави и щастливи!

# 634
  • България
От доста години не празнувам моя РД.
Но торта май не съм пропускала да си купя  Grinning.
Много късмет на всички празнуващи и непразнуващи Везнички  Hug.

# 635
  • София
И моят рд предстои тази седмица. Честно казано не ми се празнува и даже се чувствам малко кофти напоследък така че май ще пропусна. Торта и аз мисля да си купя обаче. Smiley
Честит рожден ден на всички, да сте живи и здрави!

# 636
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Торта в нас задължително се купува......Детето се радва.Прави и украса и за моя рожден ден и за на баща му.

# 637
  • offshore & overseas
Аз празнувам заради децата. Например тази година ходихме на кино и след това на... нещо като ресторант. Целият дена мина спокойно и лежерно (с минимум изцепки), което е някак нетипично за моето ежедневие и определено е добър знак.
Освен това, противно на съня ми, че никой не ме е поздравил във Фейсбук (голяма трагедия, хохохо), се оказа, че доста хора са си дали зора да драснат по една честитка. Ами, благодарна съм.
Отделно вече, най-близките ми се обадиха, получих хубаво пожелание от нашия лъв, изтеглих си късметче (което голямата ни дъщеря ми беше подготвила, наместо картичка). И въобще-изобщо, един хубав рожден ден.
Празник в смисъл на купон, парти, бал и пр. никога не съм имала и не съм искала, дори като дете.
За торта тази година съвсем забравих, а ми се духаха свещички. Обичам символиката на огъня и е странно, че нито аз, нито децата се сетихме за торта и свещички. Поне 1 парче можех да „запаля“, ма нейсе, догодина две четворки ще горят в синхрон.

# 638
Бях сама на РД. Следобед в 15 ч се върна уморена дъщеря ми, сложих й храна, после заспа каталясала. Става в 5,30, тръгва в 6,20...и продължих с форума, онлайн поръчки,... ММ е на гроздобер. Не искам никой да произнася числото на годините ми, затуй вместо иху  искам тихо. Разбрахте ме.... Confused

# 639
И от мен честито на всички. Моят е чак след две седмици, но ставам на 30 и ми е нервно и леко тъжно, че ще трябва да се сбогувам с двайсетте. Blush Не мога да спра да чета темите за кремове против бръчки. Joy

# 640
  • offshore & overseas
Бях сама на РД. Следобед в 15 ч се върна уморена дъщеря ми, сложих й храна, после заспа каталясала. Става в 5,30, тръгва в 6,20...и продължих с форума, онлайн поръчки,... ММ е на гроздобер. Не искам никой да произнася числото на годините ми, затуй вместо иху  искам тихо. Разбрахте ме.... Confused
За теб не знам, но нашият син, запитан на колко години съм станала, отговори: на 22. И това не беше опит за майтап или за комплимент от негова страна, а просто настоящата му представа за преклонна възраст (той е на 4). JoyJoyJoy

Като изключим това, рожденият ми ден мина без споменаване на числото на годините ми, което е сравнително малко число. Щях да пиша във ФБ, че ми остават 7 г. до обратното броене, но се въздържах. Има хора, които и 40 не са дочакали. От уважение към тях и близките им.

Последна редакция: пн, 01 окт 2018, 17:07 от Мяуче

# 641
И от мен честито на всички. Моят е чак след две седмици, но ставам на 30 и ми е нервно и леко тъжно, че ще трябва да се сбогувам с двайсетте. Blush Не мога да спра да чета темите за кремове против бръчки. Joy
Е, я горе главата. Аз съм над 30 и се чувствам като тийнейджърка. За лицето си полагам съвсем обикновени грижи-почистване и подхранващи кремове. Някои са ме вземали и за 20 годишна. Годините за мен са просто число. Важното е да има здраве. Радвай се на живота и към всички останали като теб -няма да се плашите от годините и да унивате.

# 642
  • offshore & overseas
Аз пък никога не съм се осъзнавала като жена на определена възраст (20, 30, 40 и т.н.). Може би защото избягвам да се оглеждам в огледалото и да се снимам (най-вече снимките издават възрастта, дори огледалото може да „лъже“). Когато навърших 30, бързо забравих, че съм вече на 30 (ееех, блажени времена!), когато навърших 40 - също. Кремове започнах да използвам тъкмо тогава - на 40, преди това не изпитвах потребност, а и нямах нужда. Единствените действителни промени са, е от една страна намаленият физически и психически капацитет, а от друга - силно повишената спестовност и икономичност - човек започва да използва всички налични ресурси пестеливо, ефективно и, доколкото му е възможно, разумно. Става дума за неща като сили, време, нерви. Финансите са съвсем друга тема.

# 643
Аз ставам на 31 ...малко ми е странно, защото не приличам на толкова, не се и чувствам, може би само откъм темата за семейството съм по-чувствителна ...голяма част от приятелките ми се изпожениха и имат деца ...от една страна и на мен ми се иска, от друга си викам защо да бързам, от трета и мъжете до мен до сега не са ме предразполагали да се отпусна на тази тема ...ще видим ...времето ще покаже Relaxed

# 644
Аз пък ще кажа, че не е много добре да ставаш майка на късни години. Не е добре за детето. То живее  и расте с остарели родители, има голяма разлика във възрастта им - това в общия случай. Има хора-изключения, които въпреки възрастта си-примерно 50 г. и над 50, се разбират с тинейджъри. Но е изключение, не е правило.

ПП И да се успокояваш, че всичко по реда си и когато му дойде времето, да мислиш позитивно и да се усмихваш наред не води винаги до удовлетворяващ край. Съжалявам, че написано така звучи неприятно и песимистично, но имам примери за хора, които години наред си вириха носовете , бяха позитивни и се самоуспокояваха за всичко, а всъщност си затваряха очите за реалността и перспективите. Направо се самозаблудиха и късно се усетиха.

Последна редакция: пн, 01 окт 2018, 18:58 от *Камея

Общи условия

Активация на акаунт