още обаче не съм сигурна дали Назлъ ще каже какво става на Ферит, но този път все си мисля, че Асуман ще поеме отговорност за постъпките си и сама ще се предаде
нали искаше да докаже на всички, че е пораснала, ето дава и се възможност да провали плана на Хакан и да изкупи греха си към Булут, защото той беше най-големия потърпевш в цялата история 

Много сладки двамата, само да не ни полеят набързо със студен душ...Благодаря за всичко споделено. Приятна празнична вечер(я)!

и аз съм на мнение, че Асуман ще предприеме нещо, защото този път си дава сметка какво е извършила и какви са последствията. Какво точно не знам, но в цялата тази работа го има и Дениз, той знае всичко и двамата няма да оставят нещата така. Аз изобщо не допускам, че ще се наложи Назлъ да прави избор дали да напусне Ферит и той да бъде в полза на Асуман и да пази тайна от Ферит. Нито отношенията им са същите като преди, нито сегашната ситуация е подобна на онази със снимката, въпреки че тогава на карта беше заложено бъдещето на едно малко дете. 

на теб специални поздрави и на красивия ти град,който днес празнува! 

Препоръчани теми