Big Brother - Most Wanted - 2017 - Тема 3 (27.11-03.12)

• 97 659
  • 1 373
  •   1
Отговори
# 930
Динко каза на Захажаева, че след години не се знае какъв ще стане. Или сме на етап "хляб и зрелища". Като свърши 'леба, идват пастите. Но то си е съвсем съобразно, след основното, следва десерта.

# 931
  • София
Гала и инфантила какво дъвчат днес, започнаха ли?

Ще дава синоптичката и Плевнелиев.

# 932
Дами, тази пропаганда, че колкото по-прост- толкова по-щастлив и преуспяващ ме отвращава. За мен книгите са живот. От 4 годишна чета непрекъснато. Не мога да си представя света без книги. Ако продължавате да пишете, как четенето само подобрява правописа- си надявам манЧията и ви казвам "аривадерчи Рома". Всичките ни злини са от слабообразовани хора.

# 933
  • Бургас
Да, правила в скърбенето няма. Всичко е въпрос на вътрешна сила и капацитет. Ако решиш, че безразборните връзки с цел  финансови облаги са ти одушник - моля! На защо всеки оправдава поведението си с драми не разбирам. Ами такава си е! Тя го каза снощи - в мъжете я впечатляват жестовете. Материалните  жестове. За тава поведение им една друга дума, не скърбене .

# 934
Ама как искаме да е чел книги Джино като не може да чете. Нали го чухме как срича.

Аз незнам дали тв правят по умен книгите. За мен са прозорец към света. Към непознати и отминали времена. Чета различни книги, много от тях са ме накарали да търся дадена информация, да ровя по различни източници и това може би ме обогатило по някакъв начин.

# 935
  • У дома
Гала и инфантила какво дъвчат днес, започнаха ли?

Ще дава синоптичката и Плевнелиев.
Е това не е истина...Плевнелиев не съм вярвала, че ще се изложи така😨
Ето, сега и Ариа ми отговори на въпроса...явно не е до четенето на книги..той дори не може да чете...е ако ще да е милиардер..какъв разговор можеш да водиш с такъв човек?!?!?

# 936
Добро ви утро!

Благодаря за разсъждения и мислите ви относно Луна - Нордел. Ех, ако Луна не беше тръгнала с позьорската си лудост още първия ден, колко различно, а защо не и весело биха се развили нещата в къщата...мечти!

Да си призная Зорница ми е симпатична. За пръв път я чувам и виждам. Струва ми се, че е емоционално несигурна, търси мъжко одобрение, вкарала се е в някакъв филм, че едва ли не в тоя формат ще намери любовта. Просто начина по който го прави е брутално жалък. Има добър изказ, определено е образована, с чувство за хумор и ако се откаже от образа на мъжемелачка ще е доста прилична мома.
 За Джино-завалията какво да кажа. То му личи на момчето, че е празна лъскава опаковка, но щом е в мир със себе си нека си съществува.
 Искам да питат Лунка чете ли книги и коя ѝ е последната прочетена. Wink

Харесаха ми веселите мисии, посмях се. Smile

# 937
  • София
Да, правила в скърбенето няма. Всичко е въпрос на вътрешна сила и капацитет. Ако решиш, че безразборните връзки с цел  финансови облаги са ти одушник - моля! На защо всеки оправдава поведението си с драми не разбирам. Ами такава си е! Тя го каза снощи - в мъжете я впечатляват жестовете. Материалните  жестове. За тава поведение им една друга дума, не скърбене .

Аха, тези с капацитета скърбят социалноприемливо и социалнополезно. А тези без капацитета имат безразборни връзки и материални жестове.

# 938
И аз за сефте от доста време изгледах цял епизод снощи. Направо съм си за медал.

По най-коментираната тема - Линдарева, не мисля, че има оправдание за неадекватното й и пошло държание. Това, което каза за личната си драма, не може по никакъв начин да ме накара да я погледна с други очи, само ми става още по-антипатична. Жена, преживяла подобна драма, трябва ли да се държи като евтина к***а? Тя налита все на женени и то без грам свян. На мнение съм, че не трябва само жените да се обвиняват в такава ситуация, защото все пак мъжа никой насила не го кара да забрави, че има жена и деца и да хукне по първата, която му намигне, но поведението на Зорница, за мен като жена, е неприемливо по никакъв начин. Съчувствам й искрено за загубата, която е преживяла, разбирам да се страхува за нова връзка, но не разбирам желанието да разбиваш семейства и в крайна сметка пак ти да си изоставената и страдащата. Защото няма мъж, който да си остави семейството заради такива като нея. Дори Константин, какъвто и да го изкарват.

Сутринта дадоха реклама за участието на Деси Банова и Росен Плевнелиев в На кафе, което беше записано вчера, но казаха "Гала, идваме след малко". Което ми напомня за участието на Дебора - записали са деня преди да бъде  пребита рекламата, за това беше толкова надъхана в записа.

И последно от мен (за сега) - очаквам Нордел или Динко да излезе в понеделник.

# 939
  • София
Че това си е редовен номер на Гала.  Laughing

Изненадващо за мен са ми много симпатични Деси и Плевнелиев.

# 940
  • Бургас
Нямам намерение да се заяждам. В темата всеки изказва своето мнение и има това право, стига да не нарушава правилата на форума. Аз като по-умна / или според Динко по-глупава. Обърках се! / спирам. Лек ден!

# 941
Хората едно време най-милото са си давали да притежават книга, дори да не могат да четат, някой да им я прочете, децата им да се изучат... ехееей. А днес "не е мойто" и "аз съм си аз" решават всякакви екзистенциални и метафизични проблеми, особено ако на хоризонта има яхта или т.нар. охолен живот. Simple Smile

# 942
Имам роднина, който се води "прост" по всеобщите стандалти. не знам колко и дали е чел книга, по-скоро не или не много, но какъв нюх за бизнес има този човек, не е истина. въртя, сука-оправи си живота. Живее много, много добре. Разполага с пари. С него съм имала много интересни разговори, много! И не е вярно, че само чел човек може да води интересен диалог. Не. Та така...

Пак казвам, това че си чел, не винаги ти отваря врати в живота. Аз като съм чела много, и чета какво - цъфнала съм и вързала.

Та да не сме по-големи светци и от папапата.
Чела съм в миналото, но сега трудно и рядко намирам време за това.

Мотото на този сезон се перефразира от Ко ший дем в Ко ши чИтем...

Пс...няма какво да се лъжем и да се правим на ощипани моми. Важно е как ще живееш и с какво ще разполагаш. Та това е най-важното в живота всъщност - как ще се уредиш, как ще съумееш да си постелеш в живота. Другото са бошлаФ работи...едно време мислух другояче, но като те очука живота, и виждаш някои неща под различен ъгъл.......

# 943
Не съм много съгласна,имам приятелка,която има две деца,а мъжа ѝ я изостави в крайна сметка,оказа се БИ-срещал се с едно момче и една друга жена Simple Smile Но трябва да отбележа,че проблемите им в брака не бяха отскоро,сякаш сцената се е подготвяла,така да кажа Simple Smile

# 944
Линдарева вчера не се ли шегуваше ,когато каза че само женени мъже харесва?

Общи условия

Активация на акаунт