Big Brother - Most Wanted - 2017 - Тема 3 (27.11-03.12)

• 97 574
  • 1 373
  •   1
Отговори
# 1 110
  • Тра-ла-ла
Колко ли книги е прочел.
И той може да е чел сборника с листовки по кормуване. Някое ръководство за телевизор, гсм Laughing

# 1 111
Колко ли книги е прочел.
И той може да е чел сборника с листовки по кормуване. Някое ръководство за телевизор, гсм Laughing
Шегувай се, но Динко прави опити да пише, не е като да срича.

# 1 112
  • Тра-ла-ла
Колко ли книги е прочел.
Шегувай се, но Динко прави опити да пише, не е като да срича.
ИстЕнски патрЕот Laughing Цели 30 години се учи да пише. Напомня ми на вица за мутрата, дето решил да реди пъзел. Като успял - тръгнал да се хвали, че на кутията пишело 2-4 години, а той го наредил само за 1 месец Mr. Green

# 1 113
  • Испания
Пише, да. По лицата на хората. Действително не е, като да срича.

http://www.bgdnes.bg/Article/6171017

# 1 114
  • Тра-ла-ла
Тази история да не излезе като оная на Сани Алекса Whistling

# 1 115
  • Испания
Тази история да не излезе като оная на Сани Алекса Whistling

Естествено, няма как да съм била свидетел. Но мога да си направя някакви заключения, гледайки формата.

# 1 116
Господин Динко наистина ли е само на 30? Изглежда ми като прехвърлил 40-те...

# 1 117
  • Испания
Господин Динко наистина ли е само на 30? Изглежда ми като прехвърлил 40-те...

Явно.

Възраст: 30 години   https://nova.bg/bigbrother/profiles/view/366/%D0%B4%D0%B8%D0%BD% … 0%BB%D0%B5%D0%B2/

И аз мислех, че е по-възрастен.

# 1 118

Да не вземам страна, но и аз да пращам голи снимки на някой галош посред нощ, докато мъж ми го къпе в банята, и аз ще съм с кръвонасядания и охлузвания от тръшкане по асфалта. Не толерирам насилие над жени, в никакъв случай. Ако Диньо я е пребил, тя ще бяга, няма да иска да остава, логично. Доказано ли е, дали го е осъдила  newsm78 Мисля, че Динко е добряк и на жена ръка няма да вдигне. Къде ги намира такива кранталяци, няма ли свестни момичета вече.

# 1 119
На Диню нали Бойко му е идол? Значи има препоръчителен списък за лятото: 1. дА пручита "винеТу" 😆
Освен това чете паспортите на бежанците. Не го мислете за прост вий! 😆😆😆

Lys, о, моля те - остави ме да си живея живота самостоятелно. Ще пиша както и каквото искам - според деня, прогнозата за времето, цикъла, бб епизодите и най-вече според събеседниците си тук. (човече за мир)

# 1 120

Да не вземам страна, но и аз да пращам голи снимки на някой галош посред нощ, докато мъж ми го къпе в банята, и аз ще съм с кръвонасядания и охлузвания от тръшкане по асфалта. Не толерирам насилие над жени, в никакъв случай. Ако Диньо я е пребил, тя ще бяга, няма да иска да остава, логично. Доказано ли е, дали го е осъдила  newsm78 Мисля, че Динко е добряк и на жена ръка няма да вдигне. Къде ги намира такива кранталяци, няма ли свестни момичета вече.
О ама никак даже. Хем пишеш, че Динко е добряк и просто няма как да посегне на жена, хем намекваш, че дори и да се е случило тя си го е търсела. И после се питате защо жените не смеят да казват когато са малтретирани или изнасилвани. Ето заради такива коментари.

# 1 121
Тихоти, моля ви, не се карайте. Насилието във всичките му форми и над когото и да било е осъдително. Но ако разбирам думите на Дорето - няма как мишката да дърпа мустака на спящия котарак и да не изяде една лапа за това. Сега, друг е въпросът, че Динко заплашва с бой и журналисти, бие шутове по бежанските тела също, бие клетниците, дето му работят в автоморгата, сби се и с друг тарикат, пък го закопчаха, па после и кръвно вдигна в ареста. Просто селският тъпанар е така - ракийката, салатката, волумето на мах, жената набита, децата приспани и цяла вечер пази като дзвер компотите в мазето. Решението: Бий простака по всяко време с всичко друго, но не и с ръка и крак. В тази връзка, аз се радвам на брадъра, че яко го пердаши Диньо. Малко му е даже. Може още.

# 1 122
  • out of space
Мари, ти да не си жена му или сестра му? От къде ги знаеш тези неща?
Една братовчедка на лелятата на брата на свекървата сестрата предполагам.

# 1 123
  • София
Зорница съвсем е изкукала, по-зле от долнопробна труженичка. Родителите й да вдигнат телефона и да уредят нещата с продуцентите да си я приберат, че е срамота.

# 1 124
Мари, ти да не си жена му или сестра му? От къде ги знаеш тези неща?
Една братовчедка на лелятата на брата на свекървата сестрата предполагам.
Аз не съм по предположенията, Ери. Изгледах 2-3 негови "интервюта" и включвания в програми. В нета е пълно. Всичко му е документирано на него, включително и танковете. Защо? Трябваше само на симпатии и догадки ли да карам? Ами не, не ми искаха доказано роднинство, за да прочета материали за него в европейската преса дори. Друго, с което ще се помъчиш да ме обидиш?

Последна редакция: пт, 01 дек 2017, 08:43 от Маpи

Общи условия

Активация на акаунт