Неангажиращи отношения

• 25 691
  • 245
  •   1
Отговори
# 180
Звучи ми безумно да те занимава с другата жена за уикенда. Явно е голям гадняр. Жалко. Какви прекрасни интимни изживявания, след като ти се разказва веднага за други хора в картинката. Аз бих се махнала веднага и не бих повторила тази грешка.
Просто така се стече разговора. Имаше намерение да бъде искрен, за да преценя сама какво искам. И това по никакъв начин не променя приятното преживяване. Още повече, че разговора беше преди това.
Добре, начесала си каквото те сърбеше, в течение си, че не си единствена в живота на този мъж...какво следва.  Rolling Eyes

# 181
А проекта обсъдихте ли преди приятното преживяване или само гаджето му? Simple Smile Не смятате ли, че ситуацията става малко сложна дори за friends with benefits - и сексуални отношения, и отношения клиент - изпълнител, и приятелство/душеприказчик... Няма ли да е неловко, когато в крайна сметка Ви плати за проекта, или вече сте се разплатили там? Или предвид развитието няма да му искате пари?

Наивен млад човек, попаднал в доста объркана ситуацията, дано да няма усложнения за Вас. Що се отнася до него - продължава да не ми прави добро впечатление. Ако ми бяхте дъщеря, щях много да се притеснявам за Вас.

# 182
А проекта обсъдихте ли преди приятното преживяване или само гаджето му? Simple Smile Не смятате ли, че ситуацията става малко сложна дори за friends with benefits - и сексуални отношения, и отношения клиент - изпълнител, и приятелство/душеприказчик... Няма ли да е неловко, когато в крайна сметка Ви плати за проекта, или вече сте се разплатили там? Или предвид развитието няма да му искате пари?

Наивен млад човек, попаднал в доста объркана ситуацията, дано да няма усложнения за Вас. Що се отнася до него - продължава да не ми прави добро впечатление. Ако ми бяхте дъщеря, щях много да се притеснявам за Вас.
И двамата сме подизпълнители на проекта. Нямаме финансови отношения. Проекта върви чудесно и даже сега си давам сметка, че въобще не е трябвало това да ме спира.

# 183
 Всички скокнахте срещу Зайчето, защо? Оставете я да се наслаждава на случващото се. Зайо, никой не може да ти влезе в обувките за да ти дава съвети и да ти казва какво да правиш. Аз намирам случващото се за прекрасно, радвай му се и не обръщай внимание на завистливците.

# 184
Не виждам за какво може да се завижда? Всички тук сме имали прекрасни отношения от този характер, не сме от Луната Simple Smile

# 185
Всички скокнахте срещу Зайчето, защо? Оставете я да се наслаждава на случващото се. Зайо, никой не може да ти влезе в обувките за да ти дава съвети и да ти казва какво да правиш. Аз намирам случващото се за прекрасно, радвай му се и не обръщай внимание на завистливците.
Скокнаха, защото драмите и сълзите са интересни пък тук такива не се случиха. И все пак съм много благодарна за всички коментари, съвети и предупреждения, защото така успях да се насладя максимално на преживяването като се подготвих за всички ситуации и съответно не бях неприятно изненадана от нищо. Нямах очаквания. Последвах съветите... И voila - беше страхотно.

# 186
Драмите никога не идват веднага Simple Smile Надявам се на теб да не ти се случат!

# 187
Зайче Байче, изглеждаш наранена от предишната връзка и, стремейки се да не попадаш пак в същия тип връзка, си склонна на тези неангажиращи отношения.  Дали наистина искаш точно такива неангажиращи отношения? Докъде ще доведе всичко това, защото неангажиращи след неангажиращи могат да следват, докато се окажеш сама, без семейство и деца на 45? Не казвам, че може точно това да искаш, но помисли. От страх да не бъдеш наранена, въвлечена във връзка, която не ти харесва и т.н. отиваш в друга крайност. Този човек няма какво да губи, за него ти си бонус и то на възрастта на дъщеря му, но ти точно това ли искаш? Виждаш ли се в поредица от такива връзки и не е ли точно сега момента да преодолееш страха и стреса от предишната връзка и да се опиташ да градиш сериозна връзка? А за да получиш доверие, трябва и да се довериш, мисля аз.

# 188
Зайче Байче, изглеждаш наранена от предишната връзка и, стремейки се да не попадаш пак в същия тип връзка, си склонна на тези неангажиращи отношения.  Дали наистина искаш точно такива неангажиращи отношения? Докъде ще доведе всичко това, защото неангажиращи след неангажиращи могат да следват, докато се окажеш сама, без семейство и деца на 45? Не казвам, че може точно това да искаш, но помисли. От страх да не бъдеш наранена, въвлечена във връзка, която не ти харесва и т.н. отиваш в друга крайност. Този човек няма какво да губи, за него ти си бонус и то на възрастта на дъщеря му, но ти точно това ли искаш? Виждаш ли се в поредица от такива връзки и не е ли точно сега момента да преодолееш страха и стреса от предишната връзка и да се опиташ да градиш сериозна връзка? А за да получиш доверие, трябва и да се довериш, мисля аз.
На 25 е много рано за семейство. Да кажем, че се виждам в неангажиращи връзки до 30/1/2... Дотогава ще съм понатрупала и житейски опит, пък ако преди това се появи някой подходящ, който да отговаря на условията ми, може би бих се замислила да му дм шанс. Но защо да се товаря емоционално толков скоро...Да, наранена съм в предишна връзка. Преживях ада - психическо, физическо насилие, лъжи, сриване на самочувствието и т.н. Напук на всичко се изправих, спасих се, развих се в кариерата си, продължавам да се доказвам и така. На мен комолексари повече не ми трябват. Още по-малко пък да си губя времето, че да разбера кой е и кой не. Допада ми разликата във възрастта, защото човека е уникален любовник, интелигентен и не иска нищо повече от това, което мога да дам.

# 189

Скокнаха, защото драмите и сълзите са интересни пък тук такива не се случиха. И все пак съм много благодарна за всички коментари, съвети и предупреждения, защото така успях да се насладя максимално на преживяването като се подготвих за всички ситуации и съответно не бях неприятно изненадана от нищо. Нямах очаквания. Последвах съветите... И voila - беше страхотно.

Напълно права си, радвам се, че се намират все още интелигентни млади жени със собствено мислене и неследващи еднообразните съвети на , да ги наречем, групичката не толкова млади но пък постоянно висящи тук жени. (С голям опит в абсолютно всички отношения  Mr. Green)
И голям страх от тия полово предавани болести, ей! Ще рече човек, че сме в 11, а не в 21 век.

# 190
Защо ли пък групичката на не толкова младите мъже, които по неясни причини киснат в женски форум, бурно я подкрепя? Въпрос с понижена трудност.

# 191
  • Пловдив
Защо ли пък групичката на не толкова младите мъже, които по неясни причини киснат в женски форум, бурно я подкрепя? Въпрос с понижена трудност.
И кои са тия? Да не гледаме различни форуми?

# 192
Преживях ада - психическо, физическо насилие, лъжи, сриване на самочувствието и т.н. Напук на всичко се изправих, спасих се,
и се хвърли в леглото на мъж който може да ти бъде баща, за да си докажеш, че не си виновна ти...
Всичко е чудесно, до тук. Не ми отговори, какво следва? Секс на повикване, или това беше всичко? Допада ли ти мисълта, че си сексуална бройка на чичото?

# 193
Преживях ада - психическо, физическо насилие, лъжи, сриване на самочувствието и т.н. Напук на всичко се изправих, спасих се,
и се хвърли в леглото на мъж който може да ти бъде баща, за да си докажеш, че не си виновна ти...
Всичко е чудесно, до тук. Не ми отговори, какво следва? Секс на повикване, или това беше всичко? Допада ли ти мисълта, че си сексуална бройка на чичото?
Вече написах какво следва. Но ще се повторя. Относно това в чие легло съм се хвърлила, явно има хора, които очакват света да е в униформа и вечно да стои мирно в морално отношение. Та ето - от тук нататък се наслаждавам на свободата си, която едва сега осъзнах какъв подарък е след онази тежка връзка. Наслаждвам се на прекрасните интимни отношения, които открих. И когато той реши да ги прекратим или пък с времето се почувствам готова за нова сериозна връзка и намеря подходящ партньор - прекратяваме интимността си и оставаме приятели. Щастлива съм, че освен интимни отношения, открих интелигентен, откровен човек, който евентуално може да ми нъде добър приятел. Между другото съвет и от мен, макар и да съм на крехки години гледам никога да не играя морален стожер. Мисля, че много хора са се хлъзнали по тази пързалка.

# 194
Наникъде не съм се хлъзнала - просто такива истории са ми неприятни Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт