Дългото чакане след трансфер - Тема 65

• 103 269
  • 745
  •   1
Отговори
# 270
Момичета много късмет Ви желая,знам колко е трудно когато нещата не се получават,но всичко си идва на мястото когато е писано.
И аз още не мога да повярвам че най-накрая се сбъдна и моята 5 години чакана мечта.
Прегръщам Ви силно и желая успех на всяка една от вас,защото всяка една жена заслужава да изпита радостта да бъде майка!!!

# 271
Буена, наистина много се радвам за теб! Дай Боже повече чудеса като твоето на всички, които ги чакат!

Казабланка, съжалявам много! Разбирам отчаянието ти, дано следващия път е твоя успешен опит!

# 272
  • София
Буена, следя го на 30-40 дни...кофтито е, че мн се повлия от стимулацията, а не сме говорили за замразен трансфер предния път. Ще видим следващия как ще е...

# 273
Буена, браво! Дядо Боже ще реши колко да са, така, че всички да сте здрави! Аз друго се сетих -съвсем наскоро се записахме в друга тема за второ детенце.Ето, че ти си готова, сега е ред на нас с elenna:grinning:

# 274
  • София
Момичета, според вас ЧХГ 35.44 на 8 ден след трансфер добре ли е?

При мен с едно петдневно на 8 ден резултата беше 38,870, та на мен ми изглежда съвсем добре.

Много съжалявам за всички с отрицателни резултати, изпитвала съм го тъкмо 5 пъти и всеки път е опустошително и много, много тежко. Хубавото е, че с времето болката отминава и започват пак плановете и надеждите. Та изстрадайте си го, изплачете си го и горе гребените, с нови сили и нови планове към успех.

Последна редакция: сб, 09 дек 2017, 21:28 от eldorado_f

# 275
  • sofia
Да, при д-р Коновалова съм си, нямам търпение да я зарадвам, дано утрешното чхг е добро и ще и пиша, тя съпреживява с мен, все едно ми е сестра, много е мила.
Страхотни новини около теб Simple Smile Аз съм при Савова,но искам да я сменям(много недоглеждане от нейна страна и много чакане),а Коновалова ми прави първото инвотро(Савова я нямаше Sad ) и ми направи много хубаво впечатление.

# 276
Здравейте, момичета! Честито на момичета с положителни резултати и им желая спокойна и щастлива бременност с ревлив финал 😊 Имам едно питане : Според вас след неуспешен ЗЕТ кога най - рано мога да си прибера последната снежинки 😉.
Желая успех на всички чакащи и много + резултати на всички чакащи.  Вярвайте и не губете надежда!

# 277
  • На остров
Ако е бил без стимулация веднага спрямо цикъл и овулация.
Ако е със стимулация доктор трябва да прецени.

# 278
Буена, следя го на 30-40 дни...кофтито е, че мн се повлия от стимулацията, а не сме говорили за замразен трансфер предния път. Ще видим следващия как ще е...
Усмивка, моята ендокриноложка каза че при стимулацията със сигурност ще се вдигне и още преди започването вдигахме дозата.Принципно естрофема доста вдига ТСХ.Винаги почвах с малко по 2 и после на контрола е бил или 2и нещо или 3 и нещо въпреки по-високата доза.
Успех ти желая.Дано следващия път всичко мине както трябва.

# 279
Момичета, избутах до 13 ден, утре ще правя вече кръвен тест. С две ембриончета на пети ден съм. Всеки ден чета тук, гледам на кой какви симптоми се появяват и все си мисля че на тези дни все трябваше да имам някой друг по-изразен симптом. Гърдите ме болят само при натиск на зърната, корема грам не го чувствам, нямам никакъв ПМС, като войник съм Sad Не мога да спра да рева вече,

# 280
Тя и Буена се беше отчаяла, щото ни гърди я болят, ни корем, ама на - космическо чхг  Hug

# 281
  • София
Криси, днес влизам в 30г.с. Симптоми до ден днешен нямам. Единствено в началото (и то няколко дни след теста) имах болезнени гърди.
Бременността не е болест, че задължително да има симптоми.
Всички мрънкат за смптоми, а като дойдат  почват да реват кога ще изчезнат...
Наслаждавай се на момента.
Успех

# 282
Момичета, избутах до 13 ден, утре ще правя вече кръвен тест. С две ембриончета на пети ден съм. Всеки ден чета тук, гледам на кой какви симптоми се появяват и все си мисля че на тези дни все трябваше да имам някой друг по-изразен симптом. Гърдите ме болят само при натиск на зърната, корема грам не го чувствам, нямам никакъв ПМС, като войник съм Sad Не мога да спра да рева вече,
И аз не можех да спра да рева,и сега съм така,особено сутрин,успех ти желая!!!

# 283
И аз не можех да спра да рева,и сега съм така,особено сутрин,успех ти желая!!!

Особено сутрин е страшно, а вчера и днес направо си изпаднах в криза, рева с глас и не мога да спра, ще побъркам всичко живо покрай мен. Много трудни стават последните дни преди теста, но преди съм избързвала и все разочарована оставах, мислих че това са още няколко дни надежда, а без нерви останах.
Стискам палци на всички и дано чудото да е станало този път.

# 284
  • София
Криси, стискам палци да си от безсимптомните като мен Purple Heart

Момичета, днес има сууупер леко кафяео зацапване, даже не мога и кафяво да го нарека точно, но е с такъв отенък. Никога досега, за три бременности, не съм имала имплантационно зацапване и се притеснявам! Знам, че ако са три мига да очаквам нещо такова, все пак зарафи бройката, но ме е страх... Нямам болки. Утрогестана го почнах през устата и попнах папаверин 3 по 2, нещо друго мога ли да направя? Не искам да спирам фраксито, според мен спирането му е по опасно от зацапването. Лежа сега, но имаме ангажимент с мм, който не може да пропуснем, та ще трябва да излезем след два часа.

Общи условия

Активация на акаунт