Дългото чакане след трансфер - Тема 65

• 103 267
  • 745
  •   1
Отговори
# 360
Честито момичета ,успех и за напред Hug
Аз съм на трансфер в събота но сега като ви четох за проблемите се притесних малко ... имах доста болки след пункцията (както и преди съм имала ) но най-странното е че ме боли кръста и бъбреците чак ... едвам ставам от леглото. А и червата ми яко се бушуват ... странно ми е . Дали в събота да не ме прегледат като отида (от провинцията съм ) Thinking

# 361
Дидката страхотен резултат. Успех до края!

На всички чакащи прегледа за сакче и сърчице успех!

Аз днес 9ти ден на една 5 дневна снежинка не се осмелих на уринен. Предпочитам утре направо на кръвния, че поне още ден да е жива надеждата.

# 362
Честито момичета ,успех и за напред Hug
Аз съм на трансфер в събота но сега като ви четох за проблемите се притесних малко ... имах доста болки след пункцията (както и преди съм имала ) но най-странното е че ме боли кръста и бъбреците чак ... едвам ставам от леглото. А и червата ми яко се бушуват ... странно ми е . Дали в събота да не ме прегледат като отида (от провинцията съм ) Thinking
Може да е реакция от стимулирането,ако много те боли звънни на лекаря си.Hug

# 363
Момичета не издържах и си пуснах кръвен днес резултат - 1.94 mlU/ml на 7.12 ми беше ЗЕТ на 5 дневни. Освен че е отрицателен , каква е тая стойност , дали е започнала някаква имплантация или..? Да си пусна ли пак след два дни или няма смисъл ? Тъжна съм  Cry

# 364
Моля ви пак за мнение!Възможно ли е прогестерона от вчера 0,4 днес ми излезе 3,5?!Дали е лабораторна грешка?Утре ми е пункцията и знам, че прогестерон над 2 не е ок за евентуална имплантация Sad

# 365
Прогестерон го изследват само за констатиране на овуто. Никога не съм го пускала преди пункция.

# 366
Моля ви пак за мнение!Възможно ли е прогестерона от вчера 0,4 днес ми излезе 3,5?!Дали е лабораторна грешка?Утре ми е пункцията и знам, че прогестерон над 2 не е ок за евентуална имплантация Sad
Скъпа, Прогестерона трябва да е под 2 преди трансфер, а не преди пункция. За изваждането на добри яйцеклетки, по - важни са стойностите на лх и Е2.
С този Прогестерона просто няма да ти направят пресен трансфер - нищо друго няма да се случи.

# 367
Lubs пусна ли кръвен?

# 368
Деси, за трансфер, прогестеронът трябва да е най-малко 9.  Аз преди трансфера го изследвам, и докато мине излиза резултатът и ако е под 9, ходя до манипулационна при акушерките да ги питам какво да правя.

Последна редакция: чт, 14 дек 2017, 20:38 от Анонимен

# 369
Деси, преди трансфер, прогестеронът трябва да е най-малко 9.
Щом казваш Simple Smile

# 370
Деси, преди трансфер, прогестеронът трябва да е най-малко 9.
Тоест да не се плаша...така ли Sad възможно ли е овитрела снощи да го качил от 0,4 до 3,5

# 371
Момичета не издържах и си пуснах кръвен днес резултат - 1.94 mlU/ml на 7.12 ми беше ЗЕТ на 5 дневни. Освен че е отрицателен , каква е тая стойност , дали е започнала някаква имплантация или..? Да си пусна ли пак след два дни или няма смисъл ? Тъжна съм  Cry
Теди,пусни пак след 2-3дни нов кръвен,стискам палци всичко да е наред:hugs:

# 372
  • София
Скъпа, Прогестерона трябва да е под 2 преди трансфер, а не преди пункция. За изваждането на добри яйцеклетки, по - важни са стойностите на лх и Е2.
С този Прогестерона просто няма да ти направят пресен трансфер - нищо друго няма да се случи.

Прогестерона преди пункция трябва да е под 2, а преди трансфер трябва да е висок

# 373

Прогестерона преди пункция трябва да е под 2, а преди трансфер трябва да е висок
На мен ми го изследваха вчера в клиниката и беше 0,4.Снощи трябваше да сложа овитрел и днес реших на моя глава да си пусна пак трите  хормона в друга лаборатория и излезе този резултат 3,5...не знам дали е лошо или не, защото пункцията ми е утре, а в клиниката не вярвам сутринта преди пункцията да ми изследват пак хормоните.И фактически не знам кой резултат се гледа и се вьима предвид преди или след поставянето на блокажната инжекция...

# 374
  • София
Прозерпина, с това трябваше да започнеш - почти съм сигурна, че двата резултата са в различни мерни единици и всъщност са еднакви. Погледни ги

Общи условия

Активация на акаунт