::Лидл - 110:: 01.12.2017 - 01.01.2018

• 191 114
  • 1 612
  •   1
Отговори
# 1 125
Аз да питам, последно, киселото зеле, ако го има все още, хубаво ли е или не?

# 1 126
В 7.30 бях пред магазина, взех сешоар и кръгла четка. И двете са за подарък, но доста се позачудих дали да си взема машата за мен. Отказах се в крайна сметка, но още ми е на премисъл струва ли си, не си ли...? Направи ми впечатление, че на Вардар имаше много малко сешоари и добре, че отидох рано, подозирам, че бързо ще свършат, ако не изкарат още. Уреда за микродермабразио не го водях или са били няколко бройки между другите неща. Имаше доста фотоепилатори, сауни за лице, маши, мини преси и йонизиращи четки.

ПП. Разбрах защо предпочитат някои  от вас да ходят рано - ами няма блъсканица, всичко е наредено, не е разопаковано и нахвърляно. С две думи - културна работа. Blush Blush Blush Та това от мен - доволна съм.

Редактирам се, за да вметна, че и розовият спортен панталон ми хареса много на вид, но мисля, че материята ще стане бързо на топчета и се отказах от него.

# 1 127
  • София
Сутринта в 07.05 бях в Лидъл за йонизиращата четка за коса. И за шоколади, разбира се. Mr. Green Освен мен имаше доста мъже, които купуваха преси за коса.

# 1 128
Лидъл искат да зарежем баниците и погачите, и да хукнем за суджуци  Laughing  Sunglasses

# 1 129
Взех си четката с топъл въздух-пробвах  я  набързо -добре е.

# 1 130
  • Асеновград
И при нас имаше много фотоепилатори, маши и преси.Сешоар само един , многофункционална маша 3 бр.Дъщеря ми си получи подаръка за рождения ден сега остава да я пробва и одобри.Ние с малкия се заредихме с шоколади и кувертюр.За мен си взех от обикновената четка за коса довечера ще я пробвам на вид ми хареса.

# 1 131
Върнах се от Лидл и се сдобих с четката за коса за 5лв.(голямата, правоъгълната) и шоколади Grinning

# 1 132
  • Асеновград
Отзиви за този уред https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=6429 и свредлата. Май от новата брошура само това набелязах засега.

# 1 133
Върнах се от Лидл и се сдобих с четката за коса за 5лв.(голямата, правоъгълната) и шоколади Grinning

И как е, че и аз съм и хвърлила око, но се чудя между правоъгълната и овалната  newsm78

# 1 134
Аз имам четка за 5 кинта от предно пускане. Ок си е. Четка като четка 😃

Наминах аз. Взех кинетичен пясък да допълня подаръка. Син шал за моя светлост. Рънъ 😆.

# 1 135

И как е, че и аз съм и хвърлила око, но се чудя между правоъгълната и овалната  newsm78

Мисля че е добра, все пак е 5лв. , не очаквам нещо специално от нея, но ако излезе читава и здрава, супер Simple Smile

# 1 136
Дали в Лидл пускат питка с паричка за бъдни вечер?!?

# 1 137
  • София
Някой иска ли да вземем на партия 4 бъркалки за пекарна Силверкрест (или две + казанче)? Трябва ми един чифт.

Има ли вариант за поръчка от немски или друг Лидл - на машина, която тук явно не я внасят вече?

# 1 138

Мисля че е добра, все пак е 5лв. , не очаквам нещо специално от нея, но ако излезе читава и здрава, супер Simple Smile

Моите критерии са да не скубе и да не наелектризира косата, ако е ок това за мен е хубава.

# 1 139
  • софия
Има ли вариант за поръчка от немски или друг Лидл - на машина, която тук явно не я внасят вече?
Транспортира се с фирма-превозвач. Когато проверявах, доставката беше 4-и-нещо евро в рамките на Германия.

Общи условия

Активация на акаунт