::Лидл - 110:: 01.12.2017 - 01.01.2018

• 191 075
  • 1 612
  •   1
Отговори
# 1 185
  • Козлодуй
Дали в Лидл пускат питка с паричка за бъдни вечер?!?
Скрит текст:
Не но в Т-маркет има Simple Smile

# 1 186
Мнение за четката с поставка за тоалетна хартия, отделно само поставката за хартия и отделно само четката - за тези трите неща- дали ръждясват бързо?Мерси

https://www.lidl.bg/catalog3media/bg/article/290418/half/lg-retina/290418_02.jpg

https://www.lidl.bg/catalog3media/bg/article/290480/gallery/over … /lg/290480_01.jpg

https://www.lidl.bg/catalog3media/bg/article/290418/gallery/prev … /lg/290418_04.jpg

На последните 2 пише, че са рост фрай - неръждаеми.
То и на бисквити Катеричка,пише катеричка😂....Сякаш имам спомен, че някой беше писал за нещо за баня, че бързо ръждясали.. затова

# 1 187
  • оттам, откъдето започва България
Ох, аз не посмях да напиша, ама има по-смели от мен. Действително, ако се ползват само за тоалетна, може и да оцелеят по-дълго време. Иначе, ако е 2 в1 - баня и тоалетна, не им давам голям шанс да издържат дълго.
Дано не съм права.

# 1 188
Аз пък съм доволна от йонизиращата четка на първо четене. Купих две сутринта (една за нас и една за подарък) и бях на път да ги върна вечерта, без да съм изпробвала дори, след като прочетох отрицателни коментари в темата. Добре че реших първо да изпробвам.
Ами върши това, което обещава, според мен.
Дъщеря ми я пробва на суха коса, неизмита. Тя е с права, заплитаща се коса. Едва я сресвам сутрин. С четката косата се разплете като с магическа пръчка, стана мека и гладка. Ще минем и още няколко проби, но засега покрива очакванията ми.
Никъде не пише, че тази четка изправя косата. Предназначението й е друго.

# 1 189
Скрит текст:
Като никога днес беше много спокойно и подредено в магазина.За моя изненада нямаше дърпащи и разопаковащи дрехите потребители.Купих туника на рае и блузи които не са в брошурата два броя за 17,99 хубаво тъничко трико с дълъг ръкав.Имаше ги в два варианта ; черна и сива, винено и сив меланж. И туниките и блузите са тънки за зимата  но стоят много добре. Исках дънки но нещо не ме грабнаха и се отказах.
Скрит текст:
Туниката в райе от по- плътно трико ли е(като качество, еластичност, прозрачност) или е същата материя като блузите от 17.99?
Скрит текст:
Дънките тип "клин" ли са или са с прав крачол? Търся си прави, класически модел дънки, омръзнаха ми тесните крачоли, през които петата ми едва минава.
Не е кой знае колко плътно, миналото лято имаше такива дълги рокли и туники тип потник от същото трико е. И блузите и туниките са тънки.Днес бях с едната блуза от комплекта и много странно се набира нагоре а я взех М размер за да са ми свободни.Мразя когато блузите са набрани.
Благодаря! Flowers Tulip

# 1 190
Значи да кажа за диско светлините. Въртящата и при мен издава звук, а и се върти твърде бързо. Направо ме докара до полуда за няма и 2 минути Scream Другата обаче, "рошавата" е много яка. Мисля да взема още една, ако има останали.

# 1 191
Влизам да похваля четките за коса от 5лв, бях скептично настроена, но след като се прибрах със скичена коса от много обикаляне и пазаруване по магазините, побързах да я изпробвам. Еми добре ме разреса, доволна съм  newsm44

# 1 192
  • София
аз да се похваля със сешуар/или както там се пише/
очаквах че вечерта няма да намеря, а то бяха до тавана почти
бях обещала на щерката, че нашия се прецака лятото, пък тя е с дълга коса
като чета отзивите за йонизиращата четка, се замислям, че тя със заплитаща се коса, бая зор вижда, ако поне това ни  спаси...

# 1 193
Аз пак с питане: има ли в постоянния асортимент хартиени кошнички за мъфини?

Няма в постоянния асортимент, питала съм и съм търсила.
Скрит текст:
В китайските магазини има със сигурност Peace

# 1 194
Тези, които сте си купили микродермабразиото-дали има Бг такива филтри, или ще си ще поръчвате от там? Rolling Eyes

# 1 195
Въртящата четка с горещия въздух някой пробва ли я на дълга коса?

# 1 196
На мен също ми допадна йонизиращата четка! Няма да я връщам, сякаш косата става по-гладка след сресване. Интересно ми е са прочета и за другите уреди?

# 1 197
  • София
Аз пак с питане: има ли в постоянния асортимент хартиени кошнички за мъфини?

Няма в постоянния асортимент, питала съм и съм търсила.
Скрит текст:
В китайските магазини има със сигурност Peace
В Джъмбо има всякакви много са
Сега пък ми изчезнаха запетайките и точките     няма ги  къде отидоха???

# 1 198
За "навратника за шиатцу (Шиацу) "  търся мнение.
Не ми трябва да ме топли, искам си масажа пък. 
Става ли и за по- долни части- за до това, за което всички си помислихте   Mr. Green ?
С ДХ съм, трябва ми и за гръб.

# 1 199
За поръчка на филтри за микродермамбразиото е даден адрес на онлайн магазин в книжката към комплекта. Чудя се, как се разбира дали достатъчно добре работи? Аз си представях, че тези накрайници се въртят Relaxed , явно са неподвижни, но пък и вакуум ефекта не виждам как би се получил? Питам заради добра приятелка, наистина- на мен такова нещо не ми трябва.

Общи условия

Активация на акаунт