::Лидл - 110:: 01.12.2017 - 01.01.2018

• 191 137
  • 1 612
  •   1
Отговори
# 1 215
Дамите със сешоарите, на вас нагрява ли ви се концентратора след 2 минути работа със сешоара? Сутринта го включих за толкова, колкото само да си дръпна бретона и пластмасата се нагорещи здраво. Ползвах го на средна температура.

# 1 216
И аз да кажа за дермабразиото:вчера го купих и вечерта го пробвах.При мен и на първа степен вакуумът ми е леко силен,едвам го плъзгам по кожата,но пък резултатът като за след първа процедура много ми допадна-гладка и мека кожа,а моята е мазна,с разширени пори на бузите и тук-таме някоя пъпка.Кожата ми стана по-чувствителна непосредствено след това,но мисля,че е нормално.Ще видим след 3-4 процедури.

Последна редакция: пт, 22 дек 2017, 10:36 от fuzzyblue

# 1 217
  • Майнатаун
Извинявам се ако вече е зададен въпроса, но от тримерите за тяло има ли отзиви?

# 1 218
  • София
Според мен не си струва за две презрамки тази цена.
Това е почти същото и е на 22Е.
https://www.lidl.de/de/silvercrest-shiatsu-massagekissen/p236762

И тук няма отзиви https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=6461

# 1 219
Аз имам тази от първия линк и трябва да кажа, че грам не е удобна за врат. Та в тази връзка, парите ще си заслужават.

# 1 220
  • София
Аз имам тази от първия линк и трябва да кажа, че грам не е удобна за врат. Та в тази връзка, парите ще си заслужават.
Защо?
Тези презрамки лесно могат да се пришият ако липсата й е проблеме.

# 1 221
Е, аз не искам да пришивам нищо. Освен това, тези от първия линк са много големи. Въртящите глави блъскат по врата, вместо да масажират. Нямам представа как ще са тези новите, но предпочитам да пробвам, вместо да правя половинчата работа, за да спестя някой лев.

# 1 222
И аз да кажа за дермабразиото:вчера го купих и вечерта го пробвах.При мен и на първа степен вакуумът ми е леко силен,едвам го плъзгам по кожата,но пък резултатът като за след първа процедура много ми допадна-гладка и мека кожа,а моята е мазна,с разширени пори на бузите и тук-таме някоя пъпка.Кожата ми стана по-чувствителна непосредствено след това,но мисля,че е нормално.Ще видим след 3-4 процедури.

Потвърждавам Peace
Снощи не ми остана време-току що го пробвах-определено съм доволна и го препоръчвам Peace
(моя приятелка скоро си прави такава процедура в студио-с ваучер, 20лв..т.е. цената на уредчето е отвсякъде чудесна Wink)

# 1 223
Хм, моя уред май няма степени

# 1 224
  • Стара Загора

Потвърждавам Peace
Снощи не ми остана време-току що го пробвах-определено съм доволна и го препоръчвам Peace
(моя приятелка скоро си прави такава процедура в студио-с ваучер, 20лв..т.е. цената на уредчето е отвсякъде чудесна Wink)

След последните мнения нямам търпение да го пробвам и аз Simple Smile Снощи не посмях, че днес съм на работа, но довечера ще го тествам!

# 1 225
Продават ли в Лидл коктейлни черешки и  на кой щанд да ги търся?

# 1 226
Продават ли в Лидл коктейлни черешки и  на кой щанд да ги търся?

Само в тематична седмици ги пускат, но те минаха. Преди около месец, когато пускаха фонданите, поръските и т.н. неща за сладкиши и коледни сладки. Тогава имаше и аз съм вземала в едни малки кутийки правоъгълни бяха. Ако има останали - може да вземеш, но иначе не са в постоянен асортимент и не са налични през цялата година.

# 1 227
Искам да ви попитам на кой телефон / и-мейл да звънна или пиша относно наличност на определена стока? ММ е решил, че му трябва вакуумираща машинка, а в нашия филиал няма...

# 1 228
  • София
Аз правя запитване на националния телефон. От кол центъра вдига служителка и дава информация къде има бройки от даден продукт.

# 1 229
Сравнение между плодовете с разлика 10ст./брой. Лидл и конкурентна верига:

Общи условия

Активация на акаунт