::Лидл - 110:: 01.12.2017 - 01.01.2018

• 191 044
  • 1 612
  •   1
Отговори
# 1 305
  • 1st floor
Момичета,преди почти две години си купих дамски часовник от Лидл,но от известно време корпуса си промени цвета.Как да процедирам,дали ще го вземат в магазина или да се обърна към националния телефон?
Моят не помня кога е купуван, година или две, но отскоро си промени цвета и много ме е яд, защото си го харесвах.  Tired А имам два по-стари лидълски, които изобщо не са мръднали. Даже единият е още с оригиналната си кожена каишка.  Crazy

# 1 306
  • В къЩи.
Хм...сега полар...абе вие сте опасни Stuck Out Tongue Winking Eye 20 кинта пак назад!

И аз ще взема,но най-големия размер от детските,та ще мина с 13лв. Crazy
Благодаря,че споделихте,че са хубави, иначе нямаше да им обърна внимание.

# 1 307
  • до най-прекрасния мъж
Момичета, вижте на какво попаднах днес:
https://news.plovdiv24.bg/765554.html
По отношение на смесителите с мека връзка - преди няколко години както вечеряхме, чухме пукане и свистене откъм кухнята. Буквално да секунди подът се наводни, добре че сме с плочки. Меката връзка се беше разкачила - оказа се, че е била навита накриво и е струпала котлен камък точно на резбата. В един момент камъкът е станал прекалено много и връзката изби. Добре че си бяхме у дома, че не ми се мисли.

# 1 308
  • София
Момичета Simple Smile днес минах за някакви покупки (че утре и на 1ви почиват) и да кажа, че агнешко още има хахах и е намалено почти на половина.

Весели празници на всички!

# 1 309
  • София/Испания
Купих си щолен от Лидл /Испания/ и ми харесва много.За нова година ще купя още един,дано са останали.
Весели празници на всички!:christmas_tree:

# 1 310
  • София
Шампоаните с кератин дали са добри?Червени опаковки са...

Уникален е !!!

# 1 311
Може ли да покажете как изглежда този шампоан, моля Flowers Bouquet

Редактирам се, открих го. Благодаря за мнението, ще го пробвам!

# 1 312
За мен йонизиращата четка е за определен тип коси - прави, сухи и заплитащи се. Дъщеря ми е с такъв тип коса и четката й пасна идеално. Само с нея се сресва вече. Разплита й косата и я прави мека и гладка. Аз писах и преди - разресването на косата всяка сутрин е ад и за двете ни. С тази четка се родихме.
Само с една от функциите, които обещава четката, не съм съгласна - намаляване на електрическия заряд на косата... Напротив, по време на ресане, косата хвърчи във всички възможни посоки...
Много полезно мнение - може ли да ми кажете за въртящата ли говорите или за обикновената?

# 1 313
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Хм...сега полар...абе вие сте опасни Stuck Out Tongue Winking Eye 20 кинта пак назад!

А за грил тигана от брошурата...кво мислите?
Дъщеря ми има три поларени блузки от Декатлон,не са мръднали вече втора година,а ги ползва постоянно.Цената им е доста прилична.Последно и купих преди около месец за смешните 7лв.Не бих дала 20лв за поларено горнище.
По сагата с моя часовник бях им писала съобщение във ФБ и са ми отговорили да върна.

# 1 314
Дори не знаех, че обичам тирамису, но приготвихме с 2 маскарпоне и 1 сметана, есенция ром и кафе. Стана божествено, от сутринта не мога да спра да ям.

# 1 315
Дори не знаех, че обичам тирамису, но приготвихме с 2 маскарпоне и 1 сметана, есенция ром и кафе. Стана божествено, от сутринта не мога да спра да ям.
Бива ли такова нещо на връх Бъдни вечер.

# 1 316
Ааа, за Бъдни вечер направих и боба, сърмите и салатката, ама вчера забъркахме тирамису то, то след толкова дискусии не устисках, и сутринта за закуска почти го ометохме Simple Smile
Сега ще правя втора доза, утре сме на гости и ще го занеса за десерт. Местя рецептата в пробвани и одобрени.

# 1 317
  • В къЩи.

Може ли рецептата,че май съм я изтървала. Embarassed bouquet

# 1 318
  • Пловдив
Без яйца ли го прави?

# 1 319
По споменатото назад...коментираната разбита whipping cream, две маскарпоне разбити с пудра захар, смесват се разбитата сметана и разбитото  маскарпоне и се реди бишкоти, потопени в студено кафе ( в което разтворих есенция ром) и крема. Отгоре наръсих какао пак от Лидл и една нощ в хладилника. Без яйца. А, и малко ванилия в сметаната. Супер стана.

Общи условия

Активация на акаунт