Изгодни полети по целия свят търсачки, промоции, летища, компании…/тема 3/

• 112 490
  • 769
  •   1
Отговори
# 450
http://www.azair.com/
Търсачка за нискотарифни, споменавана на всяка страница. Wink
bouquet
п.п. не се оправям нещо...явно щото евтините нямат полет до там.
С тази търсачка си задаваш начална и крайна точка и колко прекачвания искаш.Няма как да няма. Друг е въпросът, че нискотарифните не винаги са най-евтини.

# 451
Имат, разбира се. Просто няма директни. С кое не се оправяте с azair? Слагате дестинации, дати, минимален и максимален престой и търсите. Другият вариант е (доста по- бавен)- влизате в сайта на Райън например, избирате начална точка Прага и от там гледате до къде летят. Ако от София летят до същата дестинация, нагласяте само дните и часовете или комбинирате с wizz. Но това си е играчка. Затова посочения сайт върши всичко това вместо вас. Ако искате дайте дати- тук или на ЛС, за да видим как да стигнете до Прага. До там няма евтини полети като цяло.

# 452
  • Пловдив
Да,знам че няма но все пак исках да видя... Simple Smile
Ориентировъчни дати 15-17 юни.
Благодаря!

# 453
Еднопосочно или това са датите отиване и връщане? И колко човека? Simple Smile
Има ли престой някакъв- седмица, 10 дни, повече...

# 454
Да,знам че няма но все пак исках да видя... Simple Smile
Ориентировъчни дати 15-17 юни.
Благодаря!

Ами въведи си данните в azair и пиши какво излиза. Така ще ти кажем, ако не правиш нещо както трябва. По-добре да  се научиш вместо всеки път да питаш

# 455
  • Пловдив
Еднопосочно или това са датите отиване и връщане? И колко човека? Simple Smile
Има ли престой някакъв- седмица, 10 дни, повече...
Отиване на 15ти и връщане на 17ти.Двама възрастни.Целта ми е само Прага.Т.е 3 дни.

# 456
Имай предвид, че с прекачване целия ден отива по летищата. Или поне по- голямата част. Т.е. с тези дати реално остава 1 цял свободен ден.

пс Потресаващи цени излизат за тези дати- 410€ за двама и точно един цял свободен ден. Другите 2- в полети...

13-17 юни     2× Adult ⇒ €170.78

# 457
  • гр. София
От София до Прага нискотарифни не летят директно. Само България еър, доколкото знам. Всичко е с прекачване или може би чужда компания.

# 458
  • Пловдив
така си и мислех...благодаря ви! Peace

# 459
  • Sofia
Не съм търсила, защото не ми е трябвало в такъва вариант, но ми ми хрумва, че би могло да се лети евтино до Братислава и оттам до Прага с автобус/влак/кола под наем ... около 300 км. са.

# 460
  • Пловдив
Не съм търсила, защото не ми е трябвало в такъва вариант, но ми ми хрумва, че би могло да се лети евтино до Братислава и оттам до Прага с автобус/влак/кола под наем ... около 300 км. са.
Peace
трябва да видя кой лети до Братислава...

# 461
Peace
трябва да видя кой лети до Братислава...

Wizz Air лети София-Братислава.

# 462
Wizz Air лети София-Братислава.
Хрумна ми, че щом е Братислава може и Виена. Също не е далеч.

# 463
До Виена също няма нискотарифни от Б-я. Най- евтино е около 109 - 120€. От там още до Прага...

# 464
Има Уиз от Варна

Общи условия

Активация на акаунт