Намаления- зима 2017

• 178 930
  • 750
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Някой знае ли кога се очаква намаление в Масимо Дъти?

# 631
  • в града на вечния купон
Какво има намалено в Зара?

# 632
LC Waikiki ю имат сайт за пазаруване онлайн:

https://www.lcw.com/bg-BG

Има 10% на всичко в момента, но доставката е 4.99 лв, ако правилно видях. И е безплатна за покупки на обща стойност над 70 лв.

Последна редакция: вт, 10 апр 2018, 04:20 от mi6u-to

# 633
  • Стара Загора
LC Waikiki вече имат сайт за пазаруване онлайн:

Има 10% на всичко в момента, но доставката е 4.99 лв, ако правилно видях. И е безплатна за покупки на обща стойност над 70 лв.

Този сайт е от няколко месеца. До скоро имаше 20% отстъпка на всичко. Grinning Единственото ново е наложеният платеж.

# 634
LC Waikiki вече имат сайт за пазаруване онлайн:

Този сайт е от няколко месеца. До скоро имаше 20% отстъпка на всичко. Grinning Единственото ново е наложеният платеж.

Благодаря за пояснението! Не съм се интересувала никога от пазаруване на марката онлайн и не знаех. Hands V

# 635
  • I want it all and I want it now.
Знаете ли 😊кога ще има намаление  в Хуманик? Благодаря.

# 636
  • София
Защо тази година никъде нямаше Великденски намаления? Сякаш всички се бяха наговорили навсякъде да няма! Thinking

Намаления на какво?В Зара имаше някакви намаления, но без да са обявени на витрините, предполагам е най-ранната пролетна колекция.В H&M също имаше някакви намаления дрехи.
На козметика.  Simple SmileСефора и Мас чаках да ме изненадат!
То е ясно че във всеки магазин редовно си има секция с намалени артикули и това е политика. За Зара винаги е било така, следя и на сайта им.
Мисълта ми беше, че друга година имаше великденски намаления. Примерно палитра сенки на ТФ, купена преди Великден се продаваше на една цена, после имаха 30% намаление по спомен в Сефора.

# 637
Можее би не са популярни великденските намаления и не им се занимава, щото поне от София се изнася всичко живо, кой ще купува...

# 638
  • София

Доста неща има намалени, но според мен само дънките стават за носене. Останалите им дрехи напоследък са доста парцаливи...Sad

# 639
Абсолютно подкрепям горния пост. Преди няколко дни си взех оттам дънково яке и като видях какви парцаляци са намалени, направо се обринах.

# 640
  • София
Здравейте , имате ли представа дали в технополис все още имат някакви намаления ?

# 641
  • София
Защо тази година никъде нямаше Великденски намаления? Сякаш всички се бяха наговорили навсякъде да няма! Thinking

Намаления на какво?В Зара имаше някакви намаления, но без да са обявени на витрините, предполагам е най-ранната пролетна колекция.В H&M също имаше някакви намаления дрехи.
На козметика.  Simple SmileСефора и Мас чаках да ме изненадат!
То е ясно че във всеки магазин редовно си има секция с намалени артикули и това е политика. За Зара винаги е било така, следя и на сайта им.
Мисълта ми беше, че друга година имаше великденски намаления. Примерно палитра сенки на ТФ, купена преди Великден се продаваше на една цена, после имаха 30% намаление по спомен в Сефора.
За Сефора не зная, защото като пазарувах по Цветница ми казаха,че уж ще има намаление и за Великден, но намаление нямаше.Предполагам, че като са видяли/разбрали,че конкуренцията от Дъглас и БЗ и бутиците на Ести нямат и те не са направили.

# 642
  • в града на вечния купон

Доста неща има намалени, но според мен само дънките стават за носене. Останалите им дрехи напоследък са доста парцаливи...Sad
абсолютно вярно!

# 643

абсолютно вярно!

Качеството на материите в българската Зара е доста по-ниско от испанската например.
Имам едно потниче, което съм си купувала от Мадрид от тамошната Зара. В България обикновено моделите идват с година закъснение, та се появи същия потник и тук. Доста са различни на пипане, а моделът е един и същи.

# 644
  • София
Някой има ли мнение какво е качеството на мъжките кожени якета на Зара?

Общи условия

Активация на акаунт