Кой какви сериали гледа? - Тема 19

• 88 744
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
Започнах "История на прислужницата". Много приятво съм впечатлена. Страхотен сценарий и игра.

# 136
  • София
Може ли да ми препоръчате някой нов хубав сериал - драма?
Mistresses. Много приятен сериал е!
Мъка ми е, че го спряха.

# 137
  • UK
Аз пък съжалявам, че спират Нашвил, може да не е като първите сезони, но аз си го обичам. А Мади ди ънсъфъръбъл не е дело на СМТ, тя си е такава още от четвърти сезон, те затова и го спряха тогава, щото на никого не му се гледаше шоуто на разглезената тийнейджърка.

Липсват ми многосезонните криминални сериали, повечето съм ги гледала, а тези, които не съм, обикновено не са ме привлекли с каста си. Днес се изненадах на СВУ че още ми привлича интереса, от сто години чакам Оливия и Рафаел да се сетят, че са един за друг, и май най после загатнаха нещо в тази посока.

# 138
  • Бургас
Само да попитам, понеже "Историята на прислужницата" ще има втори сезон, някой знае ли книгата дали завършва там, където завърши първи сезон и ще си доизмислят историята или има още?

# 139
  • Вестерос
Ще доизмислят. Книгата свърши по-същия начин.

И аз съжалявам за Нашвил, можеше поне още един сезон да изкарат.

# 140
  • Бургас

Много странен завършек като за книга. Да не би авторката да е имала намерение да направи продължение? Няма да се очудя ако от сериала работят с нея както беше станало с Игра на тронове.

# 141
  • Варна/Лондон
Много харесах Person of interest. Жалко, че и той няма продължение, но вероятно щеше да се разводни много, ако имаше такова... newsm78

Чудя се дали да гледам Fringe за втори път. newsm78 Много ми е любим.  Heart Eyes
Аз сега го гледам, наистина е приятен. Преди 2-3 години го бях почнала, изгледах първият сезон и нещо не ме грабна тогава, но явно сега му е времето и е идеално прекарано време с него.

И Троновете ги зарязах на 5 ти сезон, ще чакам да ги позабравя и ще го почна отначало.

# 142
  • Вестерос

Много странен завършек като за книга. Да не би авторката да е имала намерение да направи продължение? Няма да се очудя ако от сериала работят с нея както беше станало с Игра на тронове.
Нямам идея, книгата е писана отдавна , доколкото помня. Там е по-постно всичко, има само малко повече инфо за някои персонажи.

# 143
Young Sheldon започнах.
Хумора на Чък Лори ми е доста клише, но харесвам старата Америка.

# 144
  • Вестерос
Днес почна новият сезон на The Magicians
А мин.седмица в петък- последният на Nashville

# 145
  • The point of no return
Изобщо не ми хареса премиерата на последния сезон на Нашвил. Cry Такъв хубав сериал СМТ го превърнаха в долнопробна сапунка.

Гледах пилотния епизод на LA to Vegas - става.

# 146
Аз почнах Аз зомби.
На втори сезон съм вече. Хубав сериал е.

# 147
Заинтригува ме, тъкмо се чудех какво да почвам да гледам. Би ли разказала малко за сюжета в скрит текст? Kissing

ПС: Редактирам се, прочетох резюмето в замунда, звучи ми добре.

# 148
  • UK
И аз го харесвам Аз Зомбито, последния сезон ми доскуча малко, но пак е приятен и си струва.

# 149
  • Вестерос
Аз много се чудех дали да го почвам, но някак смешно ми звучеше всичко...
Сега съм почнала всички Старгейти YumScream

Много ми хареса първи епизод на Магьосниците, имаше няколко свежи моменти  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт